Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

stiti vreun atelier de tinichigerie care sa repare/vopseasca doar anumite parti dintr-o componenta gen aripa la preturi decente?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

As vrea sa va cer un sfat. Trebuie sa inlocuiesc parbrizul la Octavia mea. Pretul la unul original la Compexit este de 880 RON + montaj dc il cumpar eu (cu reducere de 20% pt vechimea masinii inclusa). As putea sa-l fac pe CASCO, cu fransiza de 400 RON, numai ca la reinnoirea politei probabil nu as mai beneficia de redurere.

Am sunat si la Centrul de Parbrize si ei mi-au dat un pret de 350 RON la parbriz Pilkington...pret f bun...dar suspect de mic fata unul original. La Salstar (cei de pe Dorobantilor care monteaza si folii) am primit un pret de 450 RON pt Nordglass si 507 RON pt Pilkington (probabil il achizitioneaza si ei de la Centrul de parbrize si isi mai pun adaos).

Mai stiti si alte firme care vand parbrize in CJ? Parbrizul meu original este Splintex Laminated. Este vreo firma in CJ care comercializeaza parbrize Splintex ?

Merci.

P.S. Pt moderatori...scuze ca am un post asemanator si pe alt topic...ideea topicului acestuia era de a afla informatii despre mai multe firme din CJ care vand parbrize.

Modificat de Laurentiu M
Link către comentariu

Mai poti incerca si aici 0744313728 Bogdan e in spate la peco de pe fabricii in curte cu MTM.

Link către comentariu

Pilklinton e ok, pretul e de producator.

Tapatalk on S Advance

Link către comentariu

Stie cineva de unde as putea cumpara niste coliere de forta in Cluj?

De cateva zile caut si nu gasesc niciunde. V-as fi tare recunoscator.

Link către comentariu

@Laurentiu M daca e ala pretul la compexit ... e foarte ok .. Pe mine m-au fraierit anu trecut si mi-au zis ca ma costa 12 mil si l-am facut pe CASCO . Anul asta cand am vrut sa imi reinnoiesc polita CASCO am aflat ca a costat 15 milioane . Hoti mari ! Ai grija cu Casco , mie la ASIROM pentru faza cu parbrizul mi-au marit polita de la 280 euro in 2012 la 500 :))

Link către comentariu

Mie mi-au zis ca daca-l fac pe CASCO costa 11 milioane si dc il cumpar eu primesc 20% reducere pt vechimea masinii.  M-am hotarat sa-l fac pe CASCO pana la urma, pentru ca vad ca Allianz au marit oricum f mult preturile la CASCO fata de anul trecut si nu stiu dc mai fac la ei.

Modificat de Laurentiu M
Link către comentariu

• 1 month later...

Buna ziua, vreau sa verific pe tester si mecanic un audi A4 b8 din 2009, din pacate la reprezentanta nu mai e loc, ma programeaza peste 1 saptamana. 
Ma puteti indruma catre un service bun din Cluj care poate face aceasta verificare? Multumesc

Link către comentariu

Incearca la Imi in Floresti...numarul lui e undeva cu 2-3 pag in urma.

Tapatalk on S Advance

Link către comentariu

La imi sunt ocupati pana saptamana viitoare, altceva?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

imi poate recomanda cineva un service unde sa ma duc sa imi deomnteze geamul de la usa dreapta fata la vento

a ramas motorasul blocat cu geamul ridicat si nu reusesc nici cum sa il dau jos sa pot demonta macarau si motoroasul

Link către comentariu

De Compexit stie cineva ceva?

Cum se comporta la revizii, garantie, post-garantie?

Preturi?

Scumpi si carcotasi. De evitat zic eu. Am avut experiente urate de fiecare data cand am apelat.

FRATILOR DIN CLUJ ATENTIE MARE LA COMPEXIT AUTO RULATE ACEEASI MASINA CU 2 PRETURI SI KM DIFERITI NU STIU CUM SA POSTEZ FOTOGRAFIILE  am intrat acum pe net sa caut o masina mai noua am o jetta si ce vad jetta 2010 la110000 km 10500 euro si apoi aceeasi masina l a 25000 km pret 11400 euro tot respectul pentru cei care au ramas cinstiti . ps probabil o sa zica ca aveau doua jetta cu ' minidot amandoua ; fara crom la  geamuri fara proiectoare amandoua cu aceeasi tapiserie interioara aceleasi capace la roti   etc etc........

Link către comentariu

Salutare,

Puteti sa-mi recomandati va rog un service unde sa fac o curatare/igenizare profesionala a climatizarii masinii? Ma refer la ceva procedeu mai avansat, nu doar cu spray-uri din astea de curatare care se gasesc peste tot si pe care le pot folosi si eu si care tin doar 2 - 3 saptamani.

Merci.

Link către comentariu

Eu anul trecut am facut igienizarea climatizarii la ADAX, cu ceva aparat mai profi, nu cu spray-uri. Nu mai miroase nici dupa 1an

Link către comentariu

Merci de raspuns. Mai stii cumva cat te-a costat toata treaba? Ti-a schimbat si filtrul de polen?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ma intereseaza si pe mine igienizarea instalatiei de aer conditionat. Am sunat la Compexit si costa 120 lei, iar la Adax 90 lei.

Alte recomandari?

Link către comentariu

gratis n-o sa gasesti.

Link către comentariu

unde vezi tu ca am cerut GRATIS???

Am intrebat de alte firme, ca sa vad pe care o aleg pana la urma in functie de pret, recomandari... etc.

Link către comentariu

ok,ma distram sieu.

Vezi si la Euromaster, langa Metro, am inteles ca e 45 de lei.

Dar, ce fel de igienizare te intere: cu spray sa cu aparat? Ca probabil de acolo e diferenta de pret.

Link către comentariu

am sa sun si la euromaster, merci.

vreau cu aparat, cu spray-uri am mai incercat si alte dati si mi s-au parut fara efcet. Dupa 2-3 zile reapare mirosul urat.

Link către comentariu

intreaba si la reprezentanta VW Autoworld

" Acum poti alege si varianta ECONOMICA a ofertei de igienizare a instalatiei de climatizare de la 80 lei cu TVA, care curpinde curatirea exclusiva a circuitului de climatizare cu produse profesionale speciale marca Kent. "

Link către comentariu

Nu recomand tinechigeria Willy-Co (Alin)!!

Programarea a fost facuta printr-un alt angajat, iar intelegerea a fost de 250 RON.(cel prin care am facut rezervarea era plecat din tara si nu am mai putut da de el)

Dupa o amanare de aproape doua saptamani(probleme personale de-ale tinichgerului, se poate intelege), cand sa platesc 400 RON. 300 vopsitul + 100 monatatul/demontatul. Zicea ca montarea/demontarea trebuie facuta la alt service, nu la ei. Dupa mai multe certuri si foarte multi nervi a inceput sa ma ameninte ca-mi face factura si imi cere 700 RON!!

Pana la urma am cedat si am achitat suma ceruta de el.(aveam de ales oare??)

Concluzia este: fugiti de ei mancand pamantul!!!

Modificat de Spiti
Link către comentariu

stiti cumva vreo oferta de la vreun service pentru o verificare generala (ar trebui sa merg in concediu de prin 12 august si ma gandeam sa ma asigur ca totul e in regula)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!