Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

Am sa sun sa vedem cum sta treaba. As mai avea o intrebare poate cineva stie ceva informatii. As vrea sa cumpar o manusa de blana de oaie pt spalarea masinii si nu stiu unde as putea gasi prin cluj. ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Unde pot face un restart la modulul de airbag...are eroarela memorie si am aflat ca se poate restarta sau asa ceva acel modul, ca altfel nu dispare eroarea...

merci!

Modificat de petru.tomsa
Link către comentariu

incearca la YMI in Floresti...ultima data la el mi-am scanat si mi-a sters si mie ceva erori...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
remus petrisor

Verificare si ajustare gratuita a km reali in Cluj-Napoca.

0765383409.

Modificat de remus petrisor
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stiti cumva vreun service sau mecanic bun in Cluj unde pot face o curatare a EGR-ului si a admisiei? De asemenea si undeva unde sa fac o curatare cu ultrasunete a injectoarelor diesel.

M-ar interesa o parere de la cineva care chiar a facut aceste operatiuni si a fost multumit de prestatia service-ului/mecanicului.

Merci.

Link către comentariu

Eu am reglat la domnul Serban, inainte de rar.

Link către comentariu

Unde schimbati cauciucurile de iarna cu cele de vara? Service-ul la care mergeam eu (Profile Center) s-a inchis din pacate.

Ce experiente ati avut cu Adax?

Link către comentariu

Eu recomand Adax-ul din tot sufletul meu, numai cu ei lucru din 2002 si nu am avut nici cea mai mica problema cu ei.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu azi mi-am schimbat la Mall Vulcan ( www.mallvulcan.ro) si au fost destul de ok...in plus pretul a fost excelent ....60 de ron pt toate 4...inainte plateam cam 98 de ron ...

Link către comentariu

Si eu am schimbat la Adax. A fost ptr prima oara. Nu am probleme dar pretul mi se pare cam mare daca stai sa te gandesti ca e vorba de un schimba de anvelope: 100 ron.

Mosu'

Link către comentariu

Am fost sambata la Autoword pentru verificarea gratuita, mi-au gasit bateria descarcata, aparatoarele de telescoape rupte pe spate, in rest nimicuri gen bec ars, stergator dreapta cauciucuri spate la limita etc.

Totul a durat aprox 1 ora (am plecat in alta parte si am revenit, nu am stat langa masina), am discutat un pic cu baiatul de la service clienti, mi-a aratat istoricul masinii pentru ca avea facut interventiile la reprezentante vw pana a venit in tara, dar a refuzat sa-mi listeze istoricul, cica nu are voie.

Apoi ne-am uitat peste rezultatul verificarii, era un test cu VAS-ul, unul de baterie si restul vizual, am intrebat de ce nu am un test computerizat la frane pentru ca saptamana trecuta si-a facut aceeasi verificare un coleg la Audi si el avea, mi-a raspuns ca doar acolo se face la VW nu este cuprins in oferta, afara am vazut ca nici masina nu au spalat, probabil considerau ca vine ploaia sau era liber cel de la spalatorie.

Despre oferta facuta pot sa spun ca aveau cauciucuri ieftine 150-200 ron, o marca de care nu am auzit dar ziceau este licenta Continental si la pompa de apa daca ai originala pe masina o dai la schimb si iti monteaza una noua la 200ron altfel costa 500-600ron, desi daca le colecteaza cele vechi am impresia ca le repara si tot dintralea primesti ca nou, manopera la distributie 250ron+tva in rest cam scump ce mi-au oferit ei.

Link către comentariu

Salutare la toata lumea.Azi am montat inapoi furtunul de la clima care s=a rupt.Daca vreodata aveti probleme cu furtunele de la clima si trebuie sa il inlocuiti va recomand SKF pe varianta manastur zorilor mai jos de benzinarie.E foarte ieftin costa 50 lei si o ora de lucru.Facut reparatia la YMY si sunt foarte multumit.Parca a venit iarna la mine in masina. :)

Pentru ca un furtun nou costa destul de mult.Recomand cu incredere

Link către comentariu

Salut baieti. Cine ma indruma si pe mine spre un service bun unde se pot schimb bucsele fata la un pret rezonabil si sa se faca si geometria la roti? Va multumesc!

Link către comentariu

salut Lucian bucsele le poti schimba tot la ymy in floresti si reglaj directie intre floresti-gilau langa piata auto la Serban (daca te pot ajuta cu mai multe informatii suna-ma)

Link către comentariu

Stie cineva in Cluj sau imprejurimi un service care se pricepe la probleme legate de turbine?

Link către comentariu

Salut baieti,

Si eu sunt nou pe forum. si sper sa nu zic prostii :cool:

Tocmai mi`am luat si eu un Passat 2007 2.0 TDI adus de dincolo. Vreau sa ii fac si eu niste verificari: mecanica completa. Vreau sa stiu exact la ce m`am bagat, pentru ca mai am de facut anul asta cam 5 drumuri de elvetia, si n`as vrea sa raman pe drum pe undeva cu el.

Am citit si pana acum ce s-a scris pe-aici. Vreau sa stiu daca a mai fost cineva in situatia mea, si daca aveti ceva recomandari pentru asa ceva.

As prefera sa imi gaseasca ceva la masina daca am, si sa stiu din timp.

Thx,

Daniel

Link către comentariu

Eu de axemplu aici imi fac verificarile si reviziile! la Tekton in parcul Logistic Transilvania 0746087610

Modificat de sebip
Link către comentariu

Eu de axemplu aici imi fac verificarile si reviziile! la Tekton in parcul Logistic Transilvania 0746087610

preturi ? pareri ? cat o tine ?

deocamdata studiez ..

de plecat plec numai weekendul viitor .. dar pana atunci as vrea sa rezolv "problema"

e mai mult pentru linistea mea ...

masina se comporta excelent deocamdata

Link către comentariu

Acuma toate acestea, indiferent unde mergi le rezolvi in urma unui telefon si a unei vizite la fata locului! Eu ce sa zic, acolo mi-am facut ultimele patru revizii + plus toate upgrade-urile la Golf!

Link către comentariu

Boon .. mersi!

O sa sun sa vedem cum sta treaba.

Alternative?

Link către comentariu

daniel: http://www.bifcom.ro/ am auzit ca se pricep bine si la generatia mai noua de Passat. Personal nu am fost pentru ca mai am cateva luni de garantie si pana atunci tre' sa ma duc la reprezentanta. Am prieteni cu Passat B5 care il recomanda calduros...

Link către comentariu

Wow .. din poze arata chiar nice ..

Imi place un loc unde sa ma duc cu placere .. bineinteles daca se tin de cuvant cu termenii si executia e de calitate.

Msik clau_75 de pont, o sa incerc si la ei.

Dupa weekend, cum ziceam :P

Link către comentariu

Sau mergi la ymy care e foarte de treaba si face lucrari de calitate si il recomand oricui.

Link către comentariu

Si eu recomand la Ymy...eu mi am facut la el reviizii si apoi am plecat in Spania...de ex am facut la un drum de 2 sapt 6580 de km...si s a adeverit ce mi a zis el dupa ce mi a lucrat la masina: "n o sa ai nicio problema cu ea" .

Eu il recomand...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!