Jump to content

Cod piesa semnalizare fata(piesa mica)

ciuley
 Share

Postare recomandată

Salutare! Astazi din cauza unei mici neatentii era "sa ma sui pe unu" si m'am oprit cu partea semnalizari in janta lui.(El a virat dreapta intr'un giratoriu ,eu dupa el,era destul de aglomerat,am accelerat tare ,dar colegu din fata a pus mare frana si sa oprit pe loc ,eu cu tot front assistul :D am reusit sa opresc ...practic in el :D daca mai erau 5 cm nu il atingeam ,,,,in fine...el nu sa ales cu nici o zgarietura dar mie mi sa spart coltul acela mic de la semnal si nu il gasesc nicaieri sa il comand pe net ,doar semnalizarea si atat , are cineva idee ce cod are sau daca vine cu tot cu semnalizarea chiar daca nu apare in poze ?Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

3C8 953 042 - semnalizare spoiler dreapta

3C8 807718 - ornament semnalizare spoiler dreapta

Link către comentariu

Pai nu e mai usor sa deschizi topic si sa iti rezolvi problema?

Link către comentariu

Citez:

"Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat. Daca search nu este functional, inarmeaza-te cu rabdare si cauta printre topic-uri. Sunt 95% sanse sa gasesti un topic deschis pe tema ce te intereseaza.
Nu uita ca si pagina de Internet Explorer are o functie de search pe pagina!
Nu iti bate joc de munca moderatorilor"

Link către comentariu

Multumesc mult! 

Multumesc mult! Cautand "semnalizare passat cc" mi-au aparut in jur de 12 pagini cu diferite taguri (semnalizare sau passat) si nu m'am gandit ca este chiar asa comun si usor sa gasesc un topic cu codul ornamentului . Jorjel inca o data ms!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!