Jump to content

Octavia mea 1.4 TSI 122CP

razvro

Postare recomandată

Salutare,

Am reusit si eu intr-un final sa fac poze masinii :). Am cumparat-o acum ~6 luni si sunt foarte incantat de ea. Motorul  este super ok pentru oras, dar la viteza mare(130+) se simte ca este un 1.4 pe o masina de 1.3 tone. Ca si consum in Bucuresti am 10.5-11.5, iar afara ~7.

Masina are acum 143.000

Are varianta de echipare Business la care am mai adaugat:

-Tempomat

-Am schimbat volanul cu unul care are comenzi

-Bluetooth

Jantele sunt Crateris pe 16".

Urmeaza:

1.Scaune incalzite. Poate chiar cu piele.

2.Senzor de presiune

3.Senzori de parcare (fata-spate cred)

4.Columbus...POATE

5.Jante pe 17" pentru vara.

Momentan, cam atat. Revin cu alte modificari.

DSC_8782.JPGDSC_8780.JPGDSC_8781.JPGDSC_8784.JPGIMG_0127.JPG

Modificat de razvro
Link către comentariu

Sa te poarte cu noroc! Este o masina buna! Mi-a trezit amintiri :)frumoase (fosta era asa doar culoarea era rosso brunello). Nu stii, distributia a fost schimbata la ea? Altele nu te mai intreb ca domnii moderatori au alergie la chestii tehnice daca nu sunt de ordinea tuning fara de sfarsit...

Noroc de ea, este in stare foarte buna si bine echipata :) 

Link către comentariu

Multumesc frumos...masina am cumparat-o de la o firma ce a avut toate interventiile la Skoda si am istoricul ei partial. Cica nu mi-l pot da daca facturile nu sunt platite de mine....

Distributia a fost schimbata complet acum vreo 30k, lant, intinzator si role parca.

Link către comentariu

Cu distributia schimbata deja chiar ai facut o afacere buna. Iti mai recomand schimbul filtrului de benzina la fiecare 30K km si a bujiilor la 60 K km ... in rest incalzirea scaune si senzori de parcare(macar aia din spate) erau un must have pentru mine si cele originale functioneau perfect. Dar: la tine este un pic cu cantec, ca va trebui sa schimbi scaune + comenzi climatizare + setat electronica masinii... senzorii se pot pune aftermarket dar nu vor fi afisati pe Bolero... Apropos: nu foloseste 5W-30, la aceste motor merge mai bine un 5W-40 de calitate schimbat la 10-12K km. Restul daca mai ai intrebari tehnice PM . Numai bine

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi... Am schimbat si bujiile si filtrul de benzina de cand am luat-o, ca sa stiu eu ca sunt schimbate.

Uleiul vad ca astia de la Brady au pus 5W30 Castrol Edge PRO OE. Cred ca la urmatorul schimb o sa folosesc 5W40.

Cat despre incalzire, astept sa prind niste scaune frumoase. Iar senzorii o sa ii iau OEM ca sa fie afisati si pe Bolero, altfel nu ma intereseaza.

Link către comentariu

@razvro: frumoasa masinuta ta, am una din asta in familie, doar ca diesel.

Ref la senzorii de parcare, eu am luat senzori kit fata-spate OEM cu cablaje, buton si tot ce trebuie de la polonezi, iar instalarea am facut-o in reprezentanta.

Functioneaza perfect, cu afisaj pe Bolero. Au 3 ani de cand au fost montati, functioneaza perfect, nicio eroare. Au fost si convenabili ca pret, de asta ti-i si recomand.

Cum masina a e neagra, poti nici sa nu mai vopsesti senzorii.

http://www.carsystems.pl/skoda-octavia-2-park-pilot-front-and-rear-w-ops,id1572.html

Se trimit pe GLS courier, a fost foarte ok tranzactia.

Bafta

Link către comentariu

@75NOR  Multumesc frumos. Si eu tot de acolo as vrea sa ii cumpar sau de pe cars-equiptment.com. De pe CarSystem am luat cablajul pt BT si au fost super ok.

Cat te-a costat montatul la reprezentanta?

Link către comentariu

Cred ca aprox 300Ron, sper sa nu gresesc, dar poti face asta si la colegii din Bucuresti care se ocupa cu retrofituri, vei avea parte de acceasi calitate si mai multa atentie ca in reprezentanta.

Mie mi-era peste mana sa vin din Bv pentru asta, mi-a fost mai comod la reprezentanta.

Link către comentariu

Wow.... Sincer ma indoiesc ca pentru 300 de ron au stat ei sa dea barile fata/spate jos si sa monteze senzorii + cablaje. O sa dau mail sa verific.

Am vorbit deja cu baietii de pe forum, dar eram curios si de pretul de la reprezentanta. Daca iti aduci cumva aminte, m-ar ajuta foarte tare.

Mersi frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!