Jump to content

Shop piese Originale/Accesorii Seat


ToniM
 Share

Recommended Posts

Salutare,

deoarece, personal, nu am reusit sa gasesc inca pe forum acest subiect - accept "punishment" si un link spre subiect daca exista - , as dori sa intreb daca stie cineva un magazin online pentru comandare de accesorii/jante etc originale Seat (pentru skoda stiam doua "superskoda"&"Skodadop").

Tinand cont ca si a doua masina va fi Seat, m-as bucura sa regasesc si aici altceva decat comenzi prin PoRo - multumesc anticipat.

O zi faina,

ToniM

 

LE: @cristi511 mersi, este un inceput :)

 

Edited by ToniM
Link to comment
Share on other sites

Aici gasesti link catre un magazin online de unde eu m-am inspirat, pentru Leon. :) 

Link to comment
Share on other sites

Si acuma ca sa intreb - este cineva interesat sau fac singur comanda? :P

Intreb pentru impartirea transportului, desigur

Link to comment
Share on other sites

@sebip gresesc eu in navigare sau se gasesc doar piese vw/audi ? Ma interesa in mare accesorii etc, nu piese de schimb, insa mersi de site :)

 

Link to comment
Share on other sites

Cam ai dreptate. Pe Seat și Skoda, preponderent au doar piese de schimb. Dacă comanzi ceva, de pe undeva unde au și piese de Skoda, da un PM 

Link to comment
Share on other sites

Cred ca este doar un catalog online, asadar iei codu' si te duci la magazin de piese sau la reprezentanta. :( 

Din pacate spaniolii nu sunt la fel de bine organizati precum cehii...

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu daca are vreo relevanta sau nu, insa am gasit acest site , preturi mult mai ok comparand cu un catalog de Germania, insa delivery doar in UK :(

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Similar Content

  • D@vid 46
   By D@vid 46
   Va salut posesori de VAG!
   Recent am achiziționat un Seat Ibiza din 2002 și am observat că nu îmi merge vitezometrul și nu îmi indica rulajul pe care îl parcurg. 
   Întrebările sunt a mai întâlnit cineva aceasta problema ? Eu deduc că problema vine de la senzorul de viteza/odometru ,orice ajutor este bine primit . Mulțumesc ! 
  • bj
   By bj
   Deci, m-am intors... ? dupa ani buni in aria Seat... de cateva zile conduc din nou un Seat... de data asta un Altea XL... la care deja as vrea sa ii fac o modificare: vreau sa las priza din consola centrala pentru incarcarea telefoanelor si as avea nevoie de o priza suplimentara pentru GPS pe care as vrea sa o pun in torpedou.
   Aici as avea 2 variante:
   1. sa ma leg la firele prizei din consola centrala si aici as avea nevoie de ajutorul vostru cu un ghid de acces la respectiva priza, respectiv un ghid de demontare a consolei centrale
   2. sa trag cablu nou de la sigurante... varianta 2 as da-o mai degraba la facut unui electrician, dar daca pe undeva exista un ghid video sau cu imagini as putea sa ma bag sa o fac si pe asta.
    
   m-ati putea cumva ajuta? multumesc!
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in broserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim! :) 

 

Accept