Jump to content

DIY lumini footwell Passat CC

alexgame
 Share

Postare recomandată

Salut ! Am reusit sa montez azi instalatie OEM footwell pentru Passat CC .Problema este cu nu stiu unde sa leg cele doua fire , am inteles ca ar fi undeva langa pedala de acceleratie.Pe langa asta , trebuie si codata ? Vanzatorul a zis ca nu e nevoie de codare , dar cica nu ar fi asa.

Daca doreste cineva idei , ajutor pentru montare ii stau la dispozitie.Va pot face si poze.Pentru fata se monteaza usor , insa pentru spate e chin si durere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci tu faci un topic DIY dar tu nu ai reusit sa le faci sa mearga? :) Ai mai scris despre asta si in alt topic. Normal ca trebuie activate din vcds. Mai bine ai lua legatura cu unul din colegii @F l o r i n sau @Al Bundy si te vor ajuta cu siguranta.

Passat_CCB6_Footwell_lights_DIY.pdf

Link către comentariu

Nu reusesc sa le fac sa mearga pentru nu am cu ce sa le codez.si din ce am citit aici sunt doua variante de centrale dupa 2010 si sub 2010.De codat are cine sa o faca in Galati , nu stiu pet ce pin sa leg instalatia.

Link către comentariu

Vezi in fisierul ala pus de mine, poate gasesti ce si unde se conecteaza.

Link către comentariu

Multumesc dar , locasurile arata altfel , la fel si tipul de led fata de ce am eu.Si alea sunt pt un Passat 2009.e la fel doar schema cablurilor.Sofer _pasager fata.Sofer_pasager stanga spate_pasager dreapta spate.Nu avem nici un membru pe Galati-Braila pentru activari coduri/retrofituri?

Modificat de alexgame
Link către comentariu

Salut,

Footwell lights

- centrala, mufa B, pin 7, modele pana in 2010;

- centrala, mufa B (mufa din mijloc), pin 50 dupa 2010;

Si, evident, masa la caroserie intr-un punct de masa dedicat.

Succes !

Link către comentariu

• R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!