Jump to content

Cristal Car Service Bucuresti

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

... sau sa ti se plateasca reparatia si nu 6 milioane cum ai cerut ca nu ai Bugatti ...

Din aceste putine cuvinte se poate trage o concluzie mare despre tine. Ai aceeasi mentalitate de ra**t ca foarte multi care trag Romania asta in jos. Cand ai timp, poate scoti capul din fundurile domnilor de la serive-ul ala (pe care ii stii atat de bine ... culmea!?!)si arunci o privire la ce scrii... auzi ... ai Bugatii, nu tata, putea sa aiba si o dacie 1100, a gresit service-ul plateste, simplu si la obiect. Iar un revopsit de capota de motor este mai mult de 600ron(ajunge si pe la 900, asta puteai vedea daca citeai topicul de la capat, dar de, pleosc si tu cu un post). Si cata grija ii porti tu lui Ice, incat sa suni sa te interesezi de problemele lui ... fantastic ...

Multa bafta in continuare Domnul Scorpion, daca poti sa vezi ce scriem pe-aici. Si nu mai venera atata anumite persoane ca bate la ochi :)

L.E. uitai sa te intreb, nr ala de telefon este cumva preferential? Tulai domle...

Modificat de .:bamse
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

23

• cwr

15

• Horikka

8

• doctorul

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

4.Pentru Iubitul meu Ice_2k: dragutule ai cumva idee de cat ai platit pana la urma ca vad ca ai platit 6 milioane,cel putin asa se intelege, si atat de tare m-am enervat ca dragutului de tine ii sau luat 6 milioane incat am sunat la ei si m-am luat de ei pentru ca dupa cum stii ii stiu binisor pe mecanici si am sunat sa aud si eu barfa si am auzit ca defapt ai plecat de acolo platind ceva de genul 100.000 lei vechi.Asa ca ice mai lasa minciunele tata

Mda... te-a sunat cwr si te-a rugat sa bagi repede un post nu? Poate n-ar strica inainte sa postezi sa citesti putin ce s-a scris pe-aici... nu mai stau sa-ti explic si tie faza cu cele 6 milioane, am repetat in cel putin 5 posturi problema. Dar deh, mai simplu sa vii si sa zici "dragutule, lasa minciunelele tata".

Pe mine tata m-a invatat sa pun un numar de inmatriculare foarte bine ,dar pentru unii e un lucru mai delicat.

Felicitari, stii sa dai 4 gauri! Ai si cleste de prins nituri? Eu n-am. Data viitoare apelez la tine cand imi trebuie vreo scula, ceva.

dar pentru o gaurica sa nu exageram asa

Interesant :( Tinand cont de cum arata masina ta si cati bani ai bagat in ea ca sa arate asa cum iti place tie, ce parere ai avea sa vina un gigel sa-ti faca "o gaurica" in ea dupa care sa zica ca ce pm te agiti atat pt cacatul ala, ce mare lucru, nu mai merge masina de la gaurica aia???

Si acu sa nu pe noi poate omul ala chiar a scapat bormasina sau ce a scapat,cred ca era simplu de vb cu CWR si se rezolva dar nu sa facem mare tambalau din asta

Aici m-am lamurit 100% ca nu ti-ai pierdut vremea sa citesti macar primul meu post. Vezi ca am link in semnatura, click acolo si citeste povestea. Dup-aia vino si zi-mi c-am cerut 6 milioane sau ca am facut tambalau si n-am incercat sa rezolv civilizat situatia.

Eu unul ma voi intoarce cu placere pentru ca in ziua in care s-a spart turbina de la prima ora oamenii m-au ajutat cu de toate de la luat masina de unde am ramas pana la 11 noaptea cand am terminat lucrarea si nu vreau sa spun ce am platit pentru ca nu vreau, oricum muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea putin pentru cat au muncit

Cred ca ar fi un moment bun sa mentionezi si faptul ca esti prieten la catarama cu cwr, ar putea avea o oarecare relevanta ;) Banuiesc ca d-aia ai si scris aici, daca nu te trimitea cineva stateai si tu putin si citeai ca sa vezi care-i problema. Dar ai venit EXACT cu aceleasi lucruri zise si de cwr.

Link către comentariu

intradevar eu si sonyscorpion sintem prieteni foarte buni!!!!!!!ne-am cunoscut in schimb in acel service de care ice_2k nu este multumit.dar deh,nu toti sint asa "speciali" ca ice_2k.

ps:vezi ca i-am cerut in mod expres lui sonyscorpion sa nu intre in polemici pe forum pe aceasta tema.asa ca nu mai face acuzatii nefondate.il jignesti pe sonyscorpion si nu ti-a facut nimik el!nu e frumos!

Modificat de cwr
Link către comentariu

Nu este mai simplu sa rezolvati cumva problema? Cred ca mai poti avea ceva clienti de pe vwforum DAR cu aceasta atitudine este mai greu .

Link către comentariu

Ce nu intelegi tu cwr si nici sonyscorpion este ca atata timp cat aveti o atitudine ca cea afisata mai sus si luati la msto pe toata lumea o sa aveti parte de aceeasi atitudine din partea celorlalti. Societatatea e ingeneral (sau in forma ideala) o oglinda a comportamentului tau fata de ea, scuipi si vei fi scuipat, jignesti si vei fi jignit, vb frumos si ti se va vorbi frumos. Dar cred ca cer prea mult de la voi.

P.S. : sonyscorpion renunta la apelativele paternale pt ca nici unul din cei implicati in discutie nu e fiul sau nepotul tau(sau mai stiu eu ce copilas).

Link către comentariu

Ce tare! Revin pe vwforum intr-un thread cu discutii aprinse.

2 probleme am: tind sa-l cred pe Ice_2k si de ce: nu cred ca daca directorul/patronului service-ului ii spunea frumos: "Da, este greseala noastra. Aici sunt datele de identificare ale firmei si aici este asigurarea. Ne pare rau!", el ar fi inceput sa tipe pe-acolo si multe altele, sustinute de cwr.

A doua problema: de nu a l-a sunat ice_2k pe cwr atunci cand se afla in service pt.a-i relata ce se intampla?

Modificat de darkblack
Link către comentariu

Societatatea e in general (sau in forma ideala) o oglinda a comportamentului tau fata de ea, scuipi si vei fi scuipat, jignesti si vei fi jignit, vb frumos si ti se va vorbi frumos.

Ce bine ar fi sa ai dreptate...dar mai sunt si exceptii. Sa auzim de bine !

Link către comentariu

cred ca e cazul ca un moderator sa isi faca aparitia si sa dea un shut-down la circul asta fara bani, cel putin pina se linistesc apele; fiecare parte are parerea sa inclusiv sustinatori sau nu, iar cei care citesc aici pot sa decida daca vor sa beneficieze de serviciile service-ului cu pricina.

Link către comentariu

• Administrator

:screwy:

Daca se continua in acest mod , cred ca acest topic va ajunge precum serialul " Tanar si nelinistit " , la episodul ( pagina ) 9999 ...

Tinand cont ca ambii beligeranti si-au exprimat parerea si si-au expus argumentele , consider ca aceasta discutie in contradictoriu nu-si mai are rostul .

Cei care au citit si urmarit acest topic si-au facut o idee despre cine si ce a gresit , asa ca eu cred ca topicul ar trebui inchis o perioada pana se mai calmeaza spiritele .

Altfel aceasta discutie in contradictoriu va continua si ... va continua si .... si nu vad ce e constructiv in asta .

Parerea mea ! :screwy:

Link către comentariu

il jignesti pe sonyscorpion si nu ti-a facut nimik el!nu e frumos!

Imi pare rau daca tu ai inteles asta. Eu nu am vrut si nu cred ca l-am jignit. Poate am avut un ton putin mai agresiv dar asta a avut la baza apelativele pe care mi le-a adresat sony si faptul ca m-a facut mincinos pe fata fara macar sa citeasca ultimele cateva posturi, care l-ar fi lamurit care-i problema. Ma acuza pe fata ca mint cand afirm ca am platit 6 milioane dar eu nu am afirmat nicaieri asa ceva, ba chiar am INFIRMAT de cel putin 5 ori.

A doua problema: de nu a l-a sunat ice_2k pe cwr atunci cand se afla in service pt.a-i relata ce se intampla?

Pentru ca nu-l cunosc personal pe cwr, si nu m-am gandit ca are cu ce sa ma ajute. Poate ar fi fost mai bine sa-l sun si s-ar fi evitat tot circul asta... cine stie.

cred ca e cazul ca un moderator sa isi faca aparitia si sa dea un shut-down la circul asta fara bani, cel putin pina se linistesc apele; fiecare parte are parerea sa inclusiv sustinatori sau nu, iar cei care citesc aici pot sa decida daca vor sa beneficieze de serviciile service-ului cu pricina.

Sunt de-acord si cu faptul ca discutiile nu mai au sens si cu faptul ca topicul ar trebui inchis. Dar nu-l voi inchide, pentru ca dup-aia sigur voi fi acuzat ca "abuzez" de pozitia de moderator si nu-i las pe altii sa-si exprime parerea.

Link către comentariu

eu am scris ambilor moderatori de acum vreo saptamana,dar se pare ca nu reprezint ceva in fatza lor si nu s-au obosit nici macar sa imi raspunda,indiferent care ar fi fost raspunsul lor.asta apropos de ce are dreptul sa zica fiecare pe forum,si cat de obiectivi sint moderatorii.felicitari moderatorilor!

Link către comentariu

eu am scris ambilor moderatori de acum vreo saptamana,dar se pare ca nu reprezint ceva in fatza lor si nu s-au obosit nici macar sa imi raspunda,indiferent care ar fi fost raspunsul lor.asta apropos de ce are dreptul sa zica fiecare pe forum,si cat de obiectivi sint moderatorii.felicitari moderatorilor!

Care "ambilor"? Mie nu mi-ai scris nimic daca asta sugerezi. Si ce legatura are afirmatia "ce are dreptul sa zica fiecare pe forum"? Ti s-a cenzurat ceva sau ce?

Link către comentariu

se pare ca pe final v-ati pus de acord :beerchug:

propun 2 sapt de vacanta :P

Link către comentariu

ice_2k:cred ca ai o problema .de ce ti-as fi scris tie?conduci cumva acest forum si eu nu stiam?am scris lui mariusc si lui shkoda.parca asa scrie aici "Forum Led by: mariusc, shkoda".trebuia sa scriu cumva la presedentia romaniei?sau da!!am uitat!probabil esti un fel de dumnezeu pe forum ca sa hotarasi tu asta!ca dovada ca nimeni nu a luat atitudine asupra modalitatii tale de a expirma public dezacordul cu firma noastra!(ma refer la antireclama care o promovezi in semnatura ta!)

Link către comentariu

ice_2k:cred ca ai o problema .de ce ti-as fi scris tie?conduci cumva acest forum si eu nu stiam?am scris lui mariusc si lui shkoda.parca asa scrie aici "Forum Led by: mariusc, shkoda".trebuia sa scriu cumva la presedentia romaniei?sau da!!am uitat!probabil esti un fel de dumnezeu pe forum ca sa hotarasi tu asta!

Jesus... calmeaza-te omule...

Link către comentariu

• Administrator
ice_2k:cred ca ai o problema .de ce ti-as fi scris tie?conduci cumva acest forum si eu nu stiam?am scris lui mariusc si lui shkoda.parca asa scrie aici "Forum Led by: mariusc, shkoda".trebuia sa scriu cumva la presedentia romaniei?sau da!!am uitat!probabil esti un fel de dumnezeu pe forum ca sa hotarasi tu asta!

domnu'Cwr , mai usor ca nu e concurs cine e mai inteligent sau mai subtil in arogante...

Cum s-a spus a fost o "disputa" , daca a fost rezolvata partile sa o spuna daca nu ramane doar o relatare si fiecare intelege ce vrea !

Daca vreti sa continuati cu balciul o faceti la o masa face 2 face nu in cadrul forumului. Case closed si treceti la urmatoarele feedbackuri bune sau rele cum or fi

PS: si ca sa fiu primul ce schimba firul discutiei eu pot spune ca mi-am dus Golful IV de cel putin 10 ori in service la dl.Moise senior unde am avut parte de la lucrari de intretinere la lucrari mai ample . Totul a fost bine . Plusul a fost doar la o lucarere de schimbat placutele de frana pe spate (culmea s-au tocit la 32.000km doar spatele si fata avea inca 1cm !. Decat sa fac la PBN lucrarea cu 600RON am preferat sa le schimb la CristalCar cu 200RON)

Link către comentariu

atata timp cat imi jignesti firma ma jignesti pe mine!

A da?!

Tii minte cum acum vreun an si ceva ma injurai pe forum, moderator fiind (daca eram membru simplu sigur ma luai si mai tare) numindu-ma tampit si idiot si "molestat in copilarie" pentru ca ai primit un warning de la alt moderator a carui decizie doar am sustinut-o eu. Nu am luat-o eu.

Deci daca tu ma jignesti pe mine m-a jignit taraba ta cu doua scule numita firma. Ca asa reiese din rationamentul tau.

Esti un model de lipsa de control si in aceste conditii nu te pot crede cand spui despre Radu ca este recalcitrant si impulsiv.

Link către comentariu

...dar nu cedeaza nimeni?? am citit topicul si mi-a lasat un gust amar! si cred ca s-a inteles ce era de inteles...

Link către comentariu

si uite asa se aduna posturi si se ajunge membru senior in cateva zile :angry:

Link către comentariu

Foarte "interesant" ce citesc aici. :angry:

Cum s-a mai zis inainte, s-a inteles ce era de inteles... e clar ca la o solutie nu se va ajunge.

Decat sa se incinga si mai tare spiritele, mai bine sa se inchida acest topic.

P.S.: tineti minte ca suntem membri aici pentru "pasiunea" pe care o avem fata de masinile noastre, haideti sa nu stricam acest lucru.

Link către comentariu

De ce sa inchida topicul ? A devenit un fel de OTV forum :blink:

Din disputa asta nu are de pierdut decat una dintre parti.

Topicul fiind Cristal Car, probabil ca cine e interesat sa afle lucruri despre acest service le va afla de aici, iar singurul lucru concret pe care o persoana echilibrata il poate intelege din post-uri este atitudinea fata de clientii fraieri cu SH-uri.

Sincer, mie imi pare rau de oamenii care muncesc acolo, pentru ca probabil au si ei parte de aceeasi atitudine de c***t.

Link către comentariu

Atunci da-i un telefon. Iti garantez ca va baga mana in foc ca ce spun este adevarul 100%.

Atunci ori minti, ori ai fost mintit. Suma de 6 milioane a fost scoasa din gura de mecanicul in cauza, ca plata pentru instalarea niturilor. Eu nu am facut niciun fel de evaluare a pagubei si cu-atat mai putin nu am cerut bani cash. Ca minti sau esti mintit, putin ma intereseaza.

Am repetat de 10 ori ca nu a venit nimeni de la voi la politie! Nu ai negat, in consecinta esti de acord cu asta! Si atunci ce vroiai sa fac eu cu datele firmei??? Si care anume mai e solutia oferita de "tine"??? Ati oferit PROMISIUNEA unei asigurari, nu o asigurare! Este o mare diferenta!

Eram total nemultumit pentru ca eram aproape sigur ca nu va veni nimeni la politie!

1. In niciun caz

2. Ar trebui sa observi ca nu am facut absolut nicio remarca jignitoare la adresa ta, in timp ce tu le torni una dupa alta. In conditiile date nu comportamentul MEU denota o personalitate colerica si lipsa celor 7 ani de-acasa.

Am relatat o intamplare. Nu am jignit cu nimic, nu am zis "ce c_acat de service", nu am zis "garaj de 2 lei", nu nimic! Am fost cat de diplomat am putut! Exact ca si in seara accidentului! Iar din partea voastra, am primit fix acelasi comportament! Nervi si jigniri!

Cuvintele exacte au fost: am mai vazut eu pusti d-astia carcotasi ca tine, dispari de-aici pana nu te dau afara in suturi. Evident ca nu am fost dat afara in suturi la propriu si nici nu am plecat imediat dupa asta, discutia s-a calmat un pic dupa aceasta afirmatie, dar cuvintele spuse de seful de service astea au fost! Daca vrei sa jur cu mana pe Biblie, o fac!

Cum adica te da afara in suturi? Nu am inteles cine ti-a zis.. patronul? Sau un angajat?

Eu cred ca nu as fi reactionat ca tine. Ii sugerez respectivului sa nu mai scoata astfel de "perle" din gura.. ca nu se stie peste ce "pusti".

Masina cum a intrat in service? Ti-a facut "foaie" de intrat/iesit din service? Daca nu cred ca cine zicea de "sute de mii de euro" tre sa mai faca o data un calcul. Ca pare cel mult un service "de duzina".

Link către comentariu

Cum adica te da afara in suturi? Nu am inteles cine ti-a zis.. patronul? Sau un angajat?

Big boss, tatal lui cwr.

Masina cum a intrat in service? Ti-a facut "foaie" de intrat/iesit din service? Daca nu cred ca cine zicea de "sute de mii de euro" tre sa mai faca o data un calcul. Ca pare cel mult un service "de duzina".

Sanki foaie de service, sanki factura.

Pe bune, hai sa incheiem discutia.

Link către comentariu

si uite asa se aduna posturi si se ajunge membru senior in cateva zile :blink:

E concurs cine ajunge senior si cine nu? Nu stiam, sa ma pun si eu pe scris ... :D :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!