Jump to content

Passat B6, DSG, Variant

SmokeAlex

Postare recomandată

Salutare !

Dupa multe cautari si nopti nedormite am reusit sa gasesc un Passat B6 pe placul meu si la un pret bun (dupa parerea mea)

Este vorba despre un Passat B6 Variant 2010 negru cu o motorizare de 2.0L Diesel, DSG 143CP. Masina este foarte bine dotata dupa cum urmeaza: interior identic Passat CC, scaune piele cu incalzire si reglabile full electric plus memorii, Auto Hold, navigatie RNS510, pilot automat, dublu climatronic, oglinda centrala electrocromatica, senzori parcare fata+spate, camera marsarier, jante 17" si multe altele.

Masina era intr-o stare destul de urata, prafuita si multa mizerie in ea. Am trecut peste aspectul asta si am plecat cu ea in proba. Am fost placut surprins sa vad ca masina ruleaza foarte bine cu exceptia micilor defecte la mecanica. Vanzatorul mi-a spus si de alte defecte pe care le observasem deja, mi-a facut o oferta buna si am cumparat masina cu 7400E. Sunt foarte incantat si multumit de ea. 

Totusi am cateva nelamuriri in legatura cu dotarile. Are foarte multe dotari dar, nu are Xenon + spalator far (ciudat pentru ca masina este HIGHLINE), al-2-lea aspect ciudat este volanul, care are padele F1 (nefunctionale), si am auzit ca padele F1 s-au pus doar pe DSG2

Link către comentariu

In primul rand, sa o stapanesti fara incidente cat mai multi Km.

Pe aici pe forum este un tip(@amoukl) care in limita timpului te poate ajuta cu decodarea VIN-ului si prin urmare vei afla dotarile cu care a iesit din fabrica.

Pretul este bun(suspect de bun:scratch:), are istoric de service? Cati Km?

Si, ceva poze sa-ti vedem si noi achizitia.:)

L.E. mare mare grija la DSG...daca nu ai informatie certificata ca s-a facut revizia la cutie, fa-o cat mai repede.

Modificat de identitate78
Link către comentariu

Multumesc pentru urare

Are istoric service si 300.000KM

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am cumparat-o a fost sa ma duc in service cu ea si sa ii fac revizia la cutie care m-a costat in jur de 300E :D

Linkul de mai jos contine cateva poze cu masina. Nu am reusit sa atasez direct poze pentru ca limita este de 1MB :D, sper sa nu fiu sanctionat :D 

https://postimg.org/gallery/2s5a8pi9c/

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!