Jump to content

Golf6 - Usa blocata

delfinut
 Share

Postare recomandată

ma confrunt cu o problema majora, respectiv usa spate dreapta de la golful combi din 2011 este blocata pe inchis si nu am reusit in nici un chip sa o deschid

am reusit sa dau jos fata de usa interioara, insa nu am reusit prin actionarea directa a parghiilor sa deschid portiera

mentionez ca la deschidere din telecomanda sau din interior a tuturor usilor, de la usa in cauza se aud doua incercari de deschidere fara vreun efect

va rog daca aveti ceva idei sa imi spuneti si mie ce as mai putea face. 

IMG_20161030_154958.jpg

IMG_20161030_164532.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar sa alimentezi pe direct motorasele si sa lovesti usor in tabla exterioara a usii.

Link către comentariu

Am patit si eu la golful meu si am rezovat prin inlocuirea yalei .

Yala veche am spart-o prin interior dupa ce am demontat panoul , am incercat cu lovire cu podul palmei dar fara succes 

Link către comentariu

Salut.Iarna trecuta am avut aceeasi problema,s-a rezolvat prin desfacerea bornelor de la baterie,plus am bagat o surubelnita in usa stanga in locul unde blochezi usile,le-am blocat deblocat de cateva ori si s-a deschis.

Link către comentariu

Am reușit până la urmă să o deschid, dând cu mult w40 prin interiorul ușii, pe broasca. Sincer nu stiu de ce/ ce anume era blocat si cred ca doar din noroc chior s-a deschis până la urmă.

Întrebarea este acum, se poate face ceva să nu se mai blocheze? 

Link către comentariu

sa o reconditionezi sau sa o schimbi.

Link către comentariu

15 hours ago, delfinut said:

Am reușit până la urmă să o deschid, dând cu mult w40 prin interiorul ușii, pe broasca. Sincer nu stiu de ce/ ce anume era blocat si cred ca doar din noroc chior s-a deschis până la urmă.

Întrebarea este acum, se poate face ceva să nu se mai blocheze? 

jos cu ea, desfacuta si curatat colectoarele la motorase.

Link către comentariu

• 1 year later...
georgeilie1970
On 31/10/2016 at 0:28, wsw a scris:

Salut.Iarna trecuta am avut aceeasi problema,s-a rezolvat prin desfacerea bornelor de la baterie,plus am bagat o surubelnita in usa stanga in locul unde blochezi usile,le-am blocat deblocat de cateva ori si s-a deschis.

Salut, aceasi problema am avut si eu, am rezolvat-o cu un restart.

Am scos borna plus pentru cateva secunde si s-a deschis.

Multumesc pentru sugestie!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!