Jump to content

Se poate monta aer conditionat pe Fabia Junior?

Junioru
 Share

Postare recomandată

Am primit din partea firmei "cadou" o fabia junior. Acum eu stiu ca nu e bine sa cauti calul de dar la dinti ... dar..... forumurile superioare au considerat ca e mai bine ca masina sa fie neagra ca da mai bine, mai bussiness. De aratat arata super, mai ales ca juniorul are un gramada de bara neagra in fata :D . Lasand la o parte aspectul, cand da un pic de caldura afara si eventual mai pleci la drum si pe la pranz, pe langa transport ai si sauna GRATIS. M-am uitat si pe siteuri pe la dealeri si se pare ca pe fabia junior nu exista aer conditionat nici macar ca optional. Chiar nu se poate monta? Nici macar aftersale? Stiu ca motorul e mic, calutii sunt putini la numar, dar am auzit de unu de si-a pus pe berlina :D . Daca stie cineva povesti de succes despre montarea de aer conditionat pe Fabia Junior il rog sa scrie aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai bine ai pune tu diferenta pana la un "avantaj" ca a mea .. de 64 cp nu 55 :D .. despre aer conditionat aftersale, am vazut ptr matiz pe un forum .. ca se punea .. si era undeva pe al 20 milioane .. cred ca se poate si la noi monta un climatic ceva, dar trebuie sa te astepti la cel putin dublu .. (parerea mea), ceva concret nu stiu ... suna la AVIA si vezi !

Link către comentariu

Masina e deja luata :D , asa ca singura mea sansa e montarea aftersale. Nu am sunat inca la dealeri deoarece mi-a fost frica sa nu zic vreo ineptie de sa-i stea in gat bietului om de acolo.

Link către comentariu

Se poate monta AC

Detalii pe PM

Apropo,costa cam 1500 euro

Masina e deja luata :D , asa ca singura mea sansa e montarea aftersale. Nu am sunat inca la dealeri deoarece mi-a fost frica sa nu zic vreo ineptie de sa-i stea in gat bietului om de acolo.
Modificat de lucas
Link către comentariu

lucas, care e problema ta? Nu vrei sa fie informat tot bizonu?

Poti linistit sa postezi informatia aici... de ce e nevoie de comunicare via pm?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu stiu de aer conditionat , dar eu am intrebat de ABS aftersale si am primit un raspuns de la dealer ...... Dac era montat in fabrica , comandat cu masina ar fi costa in jur de 500 euro , asa after sale pretul la dealer este undeva la 4500 euro , deci si cu AC ......!?!?!?!? eoloseste ventilatorul (este jumatate si mai mult de AC) :offtopic:

Link către comentariu

Exista un motiv pentru care nu se poate monta AC pe Fabia Junior din constructie. Are doar 54 CP si o masa de approx 1100 kg. Producatorul face niste calcule foarte serioase in ceea ce priveste motorizarea. Exemplul cu berlina nu este concludent intru-cat vorbim de o diferenta de masa de approx 300 kg. 300 kg inseamna enorm. Gandeste-te ca daca incarci un fiat punto care are o masa de 800 kg cu 12 saci mari de ceresit de 25 kg fiecare, ajungi la greutatea pe care o are masina ta goala. De aceea pe fiatul punto de 55 cp se poate monta AC iar pe fabia junior de 54 cp nu. Totusi daca ti neaparat, vor exista service-uri care ti-ar accepta comanda cu placere, insa vei arunca banii. Oricum este de preferat sa ai o masina cu tabla groasa (mai grea) fara AC, decat o coaja de portocala gen fiat punto, fie el si cu toate dotarile posibile.

Link către comentariu

Pe WWW.SKODA.RO exista acum o promotie cu Fabia Avantaj cu aer conditionat si cu motor de :beerchug: 55CP. Nu cred ca aia e mai usoara decat junioru meu, tinand cont ca juniorul are multe chestii lipsa, fiind deci mai usoara :wub: . Am dat niste mailuri pe la dealeri dar nu cred ca s-a obosit cineva sa le deschida caci nu am primit nici un raspuns.

Link către comentariu

• 8 years later...

Am montat eu ac pe Skoda Fabia si ma costat 300€ fără manoperă de la dezmembrari toata instalatia nu trebuie schimbat ecu

Link către comentariu

s-a potrivit pur si simplu? ce a implicat? compresor, curea, furtune, senzori, vaporizator (acesta se potriveste in instalatia de aer?)

Modificat de cashonly
Link către comentariu

Aeroterma interior , am înlocuit toata instalatia electrica de la motor k sa nu mai trag alte fire , curea , compresor ,3 conducte ac au montate si senzori pe ele , alternatoru lam pus de 90 de amperi asa am vrut eu k am si bateria mai mare initial am avut de 70 de amperi posibil sa il patrezi si pe al tau dar depinde de prinderea lui , suport compresor, compresor , la radiatoare fata le-am gasit pe amnandoua montate cu tot cu tragar si amândouă ventilatoare si a fost mai usor pt montaj ,comanda ac si bineînțeles panou comanda ac si releu de vine prins pe lonjeron , baga freon înainte de a monta bordu k sa fii sigur k ai facut bine legăturile . Daca esti interesat iti dau nr de unde le-am luat eu si e super de treaba tipu de la dezmembrări . Eu sunt multumit de lucrare merita investitia . Mai multe detalii gasesti pe montare ac aftermarket pe golf 4 acolo sa scris mai multe . Tot pe forum wolkswagen . Daca e vb pe privat pt nr de tel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!