Jump to content

scartait la roata dreapta jos

CrisXtian
 Share

Postare recomandată

am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare si dupa 5-6 ore a inceput sa scartie la denivelari, am fost inante pe un drum denivelat si pe piatra cubica si am atins cu scutul de metal. Oare de la ce sa fie ? mentionez ca atunci cand apas tare pe aripa de pe dreapta fata scartaie ceva jos la roata. Poate sa ma ajute cineva pls?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bucsele cele noi scartaie. Trebuiau gresate.

Referitor la faptul ca ai atins cu ea pe jos ... care este legatura? Probabil a fost drumul cu denivelari. Vrei sa zici ca s-a rupt ceva?

Aia din poza e masina cu care ai atins pe jos? :D

Modificat de Akebono
Link către comentariu

nu e acea masina dar este pe aproape , am pachet drumuri grele , ma intreb sa nu se fi strambat scutu , si de ce aia de la service nu au degresat bucsele?, si cu ce se degreseaza?

Link către comentariu

Montajul este in garantie, banuiesc. Intoarce-te la ei si rezolva problema manoperei acolo, este obligatia lor.

Link către comentariu

Mare atentie: se GRESEAZA. Ale tale sunt degresate, de aceea scartzaie.

Link către comentariu

bucsele tip vechi de Octavia se greseaza , bucsele tip nou nu se greseaza . Daca ti-au schimbat bucsele , si scartaie in continuare trebuie sa fie din altceva.Gresatul bucsilor rezolva doar temporar problema , adica pana la prima apa serioasa, dupa care scartaitul reapare .

Link către comentariu

m-am lasat pe aripa din dreapta si scartie, am fost la un prieten la service si a zis ca s-ar putea sa fie de la bucsa de la brat, am cumparat-o si tocmai maine dimineata o schimb , sper sa fie de acolo. Mentionez ca pe bucsa de la brat am dat 410.000, si pe cele 2 bucse de la bara stabilizatoare am dat 220.000.

Modificat de CrisXtian
Link către comentariu

ati avut dreptate , am schimbat bucsa aia degeaba, a dat cu spay pe la bucse de bara stabilizatoare, dupa 200 de km a aparut iara scartaitul, acum stiu sigur ca sunt de la busile alea de la vara, cu ce se greseaza anume? si cat tine pana se degreseaza?

Link către comentariu

ati avut dreptate , am schimbat bucsa aia degeaba, a dat cu spay pe la bucse de bara stabilizatoare, dupa 200 de km a aparut iara scartaitul, acum stiu sigur ca sunt de la busile alea de la vara, cu ce se greseaza anume? si cat tine pana se degreseaza?

Hmm, de obicei trebuie sa tina. Eu le-am gresat pe ale mele cu vaselina si de doi ani nici un sunet nu fac, poate ai prins "butoiul cu cauciuc" gresit cand au turnat bucsele ;). Ca sa le gresezi cu vaselina trebuie insa demontate. Cu spray-ul posibil doar sa le fi catifelat la suprafata si sa nu fi patruns sub prindere si intre bara si bucsa, adica unde este problema.

Link către comentariu

se poate, alfu azi ca ma duc la skoda la reprezetanta, este un scartait de plastic care nu il suport.

Link către comentariu

s-a rezolvat , problema era de la bucsele de la bara stabilizatoare, trebuie schimbate bucsele si suportul de la bucse cu cele noi, este alt tip the bucse si suporti care remediaza aceasta problema , cu 1,2 mil cu tot cu manopera scapati de scartaitul acela infernal la denivelari. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!