Jump to content

Golf 4 - TNU

Limit

Postare recomandată

Va salut , sunt nou in acest grup , si m.am gandit sa sa spun ce masina am si eu . Eii binee , eu am un golf 4 (placerea mea) , o am de aproximativ 6 luni , din care am mers cu ea cam .. 3 luni , restul a stat , fara numere :)) . Motorul este de 1.6 SR , AVU , avand cutia automata , ceea ce ma satisface mult , stiti ..? La inceput nu prea m.am gandit la o cutie automata , dar cand te dai pe una , greu te mai dai pe manuale :)) A fost o masina dorita , mult dorita , mult muncita , dar si cand am luat.oo , mare bucurie :)). Masina arata de nota 20 , eu fiind vopsitor auto , am vopsit la ea doar bara pe fata , care era zgariata rau , si cu ocazia asta, m.am gandit sa ii fac si bandoul la culoare cu masina . Motorul trage de rupe , i.am facut de curand schimbul de ulei , filtre etc , mai am sa ii schimb si uleiul la cutie ..

Ca dotari , am asa :

-ABS

-ESP

-Servos

-x4 Geamuri electrice

-Oglinzi electrice

-Aer conditionat

-Intrare auxiliara

-CD/Radio Audio Player Becker Indianapolis

-Jante magneziu

Pe viitor as vrea sa ii fac capota de "bad boy" , adica acea prelungire la capota , sa ii schimb farurile , si sa ii iau tip r32 , si .. cam atat momentan pt exterior . Ca pe interior , as vrea sa duc la tapitat plafonul si stalpii , sa fac totul negru , sa schimb casetofonul cu unul touch screen , sa ii adaug maxidot , sa ii schimb gurile de ventilate cu cele de la bora si .. ma mai gandesc :)) 

Dupa cum am zis , este prima mea masina , si o masina dorita . Este o legatura stransa . Asa ca , voi baga ceva in masina asta , pe partea de aspect . Cam atat despre masina mea . :)

Link către comentariu

6-7 . Cam cat unul manual . Consumul ti.l faci pe automat ca si pe manual , iti schimbi in cat vrei , cand vrei . Nu e mare diferenta . 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!