Jump to content

Golf 7 1.2tsi Comfortline - Black / Shetland


make21

Postare recomandată

Dupa luni bune de cautat si oscilat intre golf 7 - leon - opel astra sau ceva second hand, m-am decis ca acest golf e alegerea cea mai buna . 

Masina este un comfortline 1.2tsi 110cp, manual. 

Ca dotari optionale :

- Climatronic

- Privacy glass

- pachet lumini

- app connect

- jante toronto 16"

- pachet iarna ( scaune incalzite, duze faruri si parbriz incalzite)

- park pilot

- composition media 16,5 cm

- tapiserie shetland

- comenzi volan

Masina a fost de stoc..si am luat-o de la midocar vitan..a durat o saptamana pana a ajuns de la suceava si a fost livrata..o saptamana foarte lunga :)).

Pana acum am mers 600km si ca impresii..avand in vedere ca vin de pe masini cu motoare de 2.0 diesel..motorul asta de 1.2 nu imi da deloc impresia (pe care o aveam inainte de al conduce) de motor "de scuter". Are reprize foarte bune, trage de jos..si lucrul cu care inca nu m-am obisnuit..este extrem de silentios! Consumul este undeva la 7.3/100km luand in calcul un drum pe autostrada soarelui dus-intors.. din care restul de aproximativ 350km facuti doar in bucuresti..in trafic bara la bara si seara tarziu. Regimul de mers nu a fost "la consum".. am mers cu ea cum as merge in mod normal ( asa mi-a recomandat reprezentatul de la midocar) dar nu am depasit 3000 rpm decat cu 2-3 ocazii si asta foarte scurt. Calitatea interiorului m-a surprins foarte tare, cunoscandu-se ca s-a lucrat destul de mult la perceptia calitatii materialelor.

App-connectul mi se pare senzational si personal nu vad nici-un motiv pentru care mi-as cumpara masina cu navigatie. Doar bag cablul in telefon si in 5 secunde il arata pe ecran. Partea mai nasoala este ca la iphone pot folosii doar apple maps..care sincer mi se pare de tot rasul..ma ocoleste mult si prost..in rest merge impecabil.

Acum intreb colegii care au/stiu urmatoarele chestii : 

1. Am butonul de comenzi vocale pe volan, dar imi spune sa contactez dealearul pt un cod de activare..deci daca vreau sa sun pe cineva trebuie sa 'butonez' pe ecran.. nu merge activat siri din volan.

2. As vrea sa schimb iphone-ul cu un android pt google maps si vestea ca o sa vina si waze pe android auto..ceea ce mi se pare senzational :) Am tot cautat pe youtube..la android auto presupun ca merg si comenzile de pe volan..sa schimbi melodiile, etc , daca telefonul este in limba romana, google maps in ce limba va ofera informatii ? p.s pe android auto functioneaza live traffic..exact cum e pe telefon, sa ti comunice incidente, sa schimbe ruta, etc ?

Ca si minus (oarecum) este tapiseria shetland care imi place foarte tare, este extrem de greu de intretinut..este aproape alba. Eu am sperat ca este mai inchisa, dar nu. Partea buna este ca pe usi unde stai cu cotul si cotiera centrala sunt dintr-o piele ecologica.. parca la cele cu tapiserie neagra am vazut ca e textil peste tot.

 

 

IMG_0637.JPG

IMG_0675.JPG

IMG_0672.JPG

IMG_0670.JPG

Link către comentariu

felicitări pt achiziție, ai așteptat ceva dar ai luat o masina buna. Sa o stăpânești sănătos! Tapițeria e mai sensibila dar si mult mai frumoasa.

pt comenzi vocale cred ca e contra cost activarea. Pt app connect vezi in topicul dedicat.

Link către comentariu

Multumesc mult ! Asteptarea a fost lunga..imi doream f mult sa imi iau 1.4 act..dar am preferat sa o iau pe asta cash decat sa stau cu rate la act. Am crezut ca avand app connect merg si comenzile.. momentan nu imi e de folos..dar daca va merge vreodata in romana..ar fi foarte util. Sau poate merge pe android, nu stiu..

Link către comentariu

Pentru comanda vocala, incearca sa ti "long press" pe butonul de pe volan. Ar trebui sa iti intre Siri. Eu asa fac si merge ok.

Link către comentariu

am incercat..apare pe ecran ca e blocata functia si sa contactez dealerul pt un cod de activare..ceva de genul. Nu foloseste nimeni Android auto ?

Link către comentariu

Mie asa imi merge pe Octavia 3, si pe iPhone si Adroid Auto. Nu am nici eu din fabrica functia activata.

 

Link către comentariu

Stie cineva cum sa faca sa mearga android auto ? Am folosit un vpn si am instalat aplicatia..am conectat telefonul la sistemul media..si mi-a cerut samsung car auto..ceva de genul..si nu vede android auto orice i-as face.

Link către comentariu

Salut.

Frumoasa masina si tapiseria. Desi pretentioasa la culoare (eu nu am avut tupeul sa o iau :)) mi se pare cea mai eleganta .

Si eu am avut probleme cu android auto si mirror link.

Ar trebui sa verifici ce Android ai pe telefon. Cu 4.4.4 nu mi-a mers a trebuit un telefon cu 5.1 

Daca vrei sa folosesti Mirrorlink cauta pe net telefoanele certificate mirrorlink.

Pt android auto problema e ca nu merge in RO...deci trebuie "hackerit". Cineva  explicat undeva pe aici pe forum cum se face.

 

Link către comentariu

Android Auto merge si in Romania. Foloseste un apk downloader ( google it ) si vei vedea ca aplicatia se intaleaza. Conectarea este plug & play , iti va intra automat android auto daca ai selectat ca mod preferat de conectare in Setarile App-Connect. 

Indicatiile vor fi in limba romana ;) 

Felicitari pentru masina! Adevarul ca arata bine interiorul , e altceva fata de negru / gri :) 

Link către comentariu

Am reusit sa il fac pana la urma..dintr-o prostie. Cert e ca sunt foarte multumit de google maps cu live traffic vs apple maps care ma ocolea inutil.

rsz_20161018_133229.jpg

Link către comentariu

Multumesc, Marcel ! Am trecut in sfarsit pragul celor 1000km.. Pana acum sunt impresionat de masina..obisnuit cu diesel simt lipsa cuplului dar in schimb imi place cat de silentios este motorul. 

Am pregatit-o si de iarna.. incaltata cu Continental TS860. Pe toate masinle am avut TS850 si am fost extrem de multumit, dar nu inteleg de ce astea sunt cu aprox 200 lei mai ieftine ca ts850. Impresii pana acum.. Sunt foarte silentionase..nu am sesizat vreo diferenta fata de cele de vara Hankook si se comporta foarte bine pe ud. Asteptam zapada sa vedem daca depasesc ts850.

rsz_20161020_160748.jpg

rsz_20161020_161107.jpg

Link către comentariu

Poti pune o foto cu cotiera din imitatie piele?. Nu cred ca au la Shetland o alta tapiterie pentru cotiera, sa nu fie ceva AM montat de dealer.

Link către comentariu

? pt cauciucuri; vezi ca încap in picioare toate 4. Vei inchide portbagajul împingând usor dupa ce e coborât, dar merge.

Si schimba semnătura la profil cand apuci.

Si hai la o întâlnire sa vedem si noi cremul ala frumos, cat e inca nou ?

Link către comentariu

@edi10000 Nu are cum sa fie AM. Pur si simplu cred ca si-au dat seama ca s-ar fi murdarit in cateva zile daca puneau material textil acolo. O sa ii fac maine poza pe lumina.

@laduncaag Am incercat sa le pun in picioare dar nu se inchidea..nu am fortat. Ai dreptate..semnatura trebuie schimbata. Cat despre intalniri as venii cu cea mai mare placere, daca as stii cand si unde.

Link către comentariu

Eu chiar nu am putut inchide si am incercat, inclusiv impins. Eu am 225/45 R17, dar practic au acelasi diametru.

Link către comentariu

ciudat, a mers usor la mine, cu podeaua portbagajului pe pozitia coborata bineinteles.

Link către comentariu

Referitor la diferenta de pret, poate ai avut TS850 P cu P de la Premium, care-s mai scumpe.

Link către comentariu

E posibil sa ai dreptate cu cauciucurile .. sa fi fost premium. Tot cu podeaua lasata am incercat si eu si nu am putut inchide portbagajul..ciudat.

Pt @edi10000 uite cotiera.. ignora praful..inca nu m-am hotarat cu ce sa o sterg la interior..nu vreau sa miroasa a 10 lucruri diferite..de obicei foloseam 1z cockpit premium. Daca are cineva idee de ceva bun eventual fara miros..e binevenit.

rsz_20161025_165348.jpg

Link către comentariu

La fel e cotiera si la O3 cu interior bej, adica dintr-o imitatie de piele. Pana acum e impecabila, nu s-a uzat, nu s-a colorat.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Cu placere ! 

Are cineva idee sa-mi spuna daca auto hold-ul asta de pe Golf 7 este diferit fata de cel de pe Passat? 

La passat daca aveam centura pusa si spre exemplu stateam la semaor si masina se ducea in fata/spate se activa automat auto hold-ul.. La Golf am vazut ca se activeaza doar daca dupa ce ai oprit la semor, mai pui odata piciorul pe frana..dar daca esti un pic in panta masina nu 'simte' si nu trage singura frana de mana.

Link către comentariu

La mine autoholdul se activeaza cand masina a ajuns la stationare. Poate functioneaza diferit la mine pentru ca masina e echipata cu dsg.

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!