Jump to content

Superb MK3 Blue Lava


skoderia

Postare recomandată

Va salut si totodata va prezint jucaria in cauza.

Skoda Superb 3, Blue Lava, Ambition, 150HP, M6.

Cum dotarile de serie nu ar avea rost sa le mentionez, am sa exemplific optiunile:

- Cleverpack Ambition - adica farurile bixenon cu tot ce stiu ele;

- Maxi-Dot color;

- Driving mode selection;

- Duze stropitoare parbriz incalzite;

- Jante Zeus;

- Kessy;

- Ornamente praguri usi spate;

- Pachet led exterior;

- Scaune fata incalzite;

- Canton;

- Stergator luneta;

- Portbagaj electric (fara pedala virtuala);

- Volan cu comenzi;

- Covorase cauciuc, covoras cauciuc portbagaj si plase portbagaj (astea trebuie sa le iau cand voi ajunge data viitoare, se comanda cu masina, dar vin de la dealer, nu de la fabrica).

 

20161003_141546.jpg

20161003_141553.jpg

20161003_141615.jpg

20161003_141628.jpg

20161003_141647.jpg

20161003_141651.jpg

20161003_141656.jpg

20161003_141703.jpg

Si alte cateva poze

Pneuri FALKEN, dupa cum se poate vedea

Am uitat sa mentionez, este MY2017, tinand cont ca a fost fabricata pe 15.09.2016., am gasit o hartie prin usa de la fabrica.

20161003_142353.jpg

20161003_142358.jpg

20161003_142405.jpg

20161003_142422.jpg

20161003_173957.jpg

20161003_174008.jpg

20161003_174025.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, de vis!!! Sa te poarte cu noroc! Este bestial cu acel display de 8 inchi. 

Cum ti se pare motorul pe caroseria asta? Mie pe Leon ST mi se pare OK, dar dupa un 1.4TSI de 125CP zic ca este treapta normala si minimala de inaintare ca si putere care trebuie pe o caroserie gen Leon combi. Ciudat ca vi de pe Octavia RS si te-ai cumintit in asa hal(si caroserie mai grea si motor mai slab ca si putere dezvoltata), EU DUPA RS clar nu mai aveam cale de intoarcere :) . Inca odata felicitari! Unii lauda FALKEN-urile chiar bine de tot( nu comentez ca nu am avut)...totusi consider, cand dai in jur la 30 000 euro pe o masina, sa puna cauciucuri din gama a doua ...este un pic de batjocura fata de acel om si banii lui. Extraordinar de repede ti-a sosit de la fabrica, masina mea a fost purtatata o luna prin Europa pana a ajuns la mine(si eu am gasit actele de transport si cel de fabrica productie) e drept din Spania... Noroc

Link către comentariu

@skoderia: Felicitari pentru noua masinuta si sa te bucuri de ea :cool:

Buna - si curajoasa - alegerea culorii. In functie de lumina de afara/umiditate isi schimba aspectul si e foarte misto asa.

Din pozele tale recunosc locul prea bine, tot de acolo am plecat si eu cu ultimele 3 masini :) 

Nu aveau pe stoc covorase cauciuc si covoras cauciuc portbagaj ? Hm :( 

Apropos, cat e setul de covorase cauciuc + cauciuc portbagaj ? 

Inca o data, sa te bucuri de ea si rulaje fara probleme sa ai...

Link către comentariu

Multumesc frumos de gandurile bune.

Eu am optat din configurator in momementul comenzii masinii pentru pachetul "Z" parca de 165E daca nu ma insel (se poate ferifica in configurator) care include plase portbagaj, covorase cauciuc si tavitza portbagaj (care sa fiu sincer nu stiu cat o voi folosi, dar atunci mi s-a parut ok pachetul).

Si da, nu aveau pe stoc, altfel mi le dadeau, doar erau platite, ramane sa le iau cand ma voi duce dupa CIV.

Link către comentariu

@skoderia: ah, le-ai luat direct din configurator? Am vazut si eu pachetul

Pe "vremea mea" :lol: cand am luat ultima masina nu puteai bifa in configurator, le-am luat separat de la ei si le si aveau pe stoc :) 

Link către comentariu

@skoderia sa o stăpânești sănătos. Nu ai luat pachet de drumuri grele, nu? Întreb pentru ca mi se pare ca e la fel de joasă/înaltă ca și a mea, deși eu am luat (dar tot joasa mi se pare).

@75NOR parca tu spuneai sa postez poze cu interiorul. Interiorul meu este identic cu cel al colegului, pus aici. Nu observ din poze nicio diferența, decât lipsa Canton la mine.

Link către comentariu

Multumesc "RzzV", asemeni iti doresc si eu. Intr-adevar nu are pachet drumuri grele, nici suspensie sport, este standard. Pe la praguri e ok, dar in fata mi se pare joasa, cine a luat pachet drumuri grele cred ca a facut o treaba buna, chiar si un centimetru conteaza. Acum eu fiind obisnuit cu RS-ul, deocamdata sunt ok. Poate sta o idee mai bine pe curbe.

 

Link către comentariu

Tie cum ti se pare din poze, comparativ cu a mea? Ti se pare mai inalta a mea? In fata chiar e foarte jos spoilerul de la bara, chiar comparativ cu Superb 2. Orice bordura de la medie in sus (de alea mari nici nu are rost sa zic) nu o poti urca direct cu fata. Chiar am incercat la cateva parcari, unde cu Octavia parcam linistit cu botul peste bordura, iar cu asta sunt cativa cm sub bordura, chiar si senzorii mi-au vazut bordura.

Link către comentariu

"RzzV" , sincer nu-mi dau seama, gasim noi o zi sa ne vedem si le punem alaturi, cu siguranta trebuie sa fie mai inalta a ta.

"rayn", ti-am trimis pe privat, nu as vrea sa ia cineva ca regula general valabila discountul obtinut de mine. Sunt convins ca sunt multi care au primit si discount mai bun ca al meu. Ideea este ca difera de la client la client, cu credit, fara credit, persoana fizica, juridica, cu rabla, fara rabla, de modelul ales (ex. Octavia, Fabia, Superb), de valoarea automobilului (una obtii la 10.000E, alta la 40.000E). Sper ca m-am facut inteles, dar eu unul recomand Avia Pantelimon ca optiune primara,  am fost multumit si la ei voi merge si pe viitor, inclusiv la revizii. Mult success tuturor celor care vor sa achizitioneze o Skoditza noua, chiar am observant ca au aparut multe Superburi in ultima vreme.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
46 minutes ago, RzzV said:

@skoderia Cum ti se pare sunetul sistemului Canton? Crezi ca merita pretul platit pe el fata de sistemul standard? Pasionat de muzica? :D 

Sunt si eu foarte curios aici.

Superbul de TD cu care m-am dat avea Canton. Am facut test cu acelasi SD Card cu "muzica mea" si am comparat cu Superbul meu, la care am bifat Sound System.

A fost clar ca Superbul3+Canton = o auditie mai buna. In primul rand prin faptul ca are difuzorul central de pe bord si subwooferul - sunt clar sesizabile.

Nu sunt genul care sa asculte muzica la maxim, sau cu bassul foarte sus - ca sa-mi zornaie numarul de inmatriculare pe portbagaj :) 

In schimb caut "profunzimea" sunetului si fata de Superbul2 cu SoundSystem - Superbul3 cu Canton este un progres real sesizabil - daca stii sa-l reglezi, evident. Cred ca si dinamica incintelor acustice e mai buna la Canton.

Superbul 2 fara SoundSystem are o sonorizare seaca, nu are "adancime" sunetul.

Ce-i drept nu am testat un Superb3 standard.

Parerea mea, merita cei 450Eur, desi nu sunt putini...

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Eu cred ca merita, cel putin mie imi place. Primul lucru pe care l-am sesizat la drive test a fost ca fata de RS-ul pe care il aveam atunci am sesizat o diferenta notabila si aceea nu avea sistem de sunet, dar era facut cu simt de raspundere. 

Si cum eu nu prea ascult muzica in alta parte decat in masina am zis sa-l pun. Mie recunosc imi place mult bassul. 

Acum fie vorba intre noi, daca ar fi eu as pune toate optiunile posibile, toate sunt interesante, dar in final totul se limiteaza la buget.

Din cate stiu, intr-adevar Cantonul pe MY2017 parca obliga la KESSY, eu oricum il bifasem. Totodata Cantonul vine cu capacele laterale din portbagaj gratis, eu am vrut sa le bifez, dar nu s-a putut, insa le-au pus ei probabil sa mascheze subuferul.

"RzzV", poate ne vedem weekendul viitor si dezbatem diverse ca si eu sunt curios sa o vad pe a ta. Dau de veste.

Link către comentariu

Ok. Ma gandisem sa te sun astazi, dar nu am avut timp si poate apucam weekendul viitor. Aveai Octavia 2 RS inainte? Sau Octavia 2 FL RS? Eu am observat o chestie interesanta/ciudata comparand Octavia 2 cu Octavia 2 FL si cu Superb 3. La capitolul bass + senzatie generala cand asculti muzica Octavia 2 FL mi se pare peste celelalte doua. La Superb 3 in schimb, bass-ul nu mi se pare prea rasarit pe sistemul standard, dar imi place mult fidelitatea sunetului, care probabil e sustinuta si mai bine de antifonarea mult peste Octavia. Octavia 2 cu sistem normal mi se pare mult sub Octavia 2 FL cu sistem normal, sau poate a mea a avut ceva special. Dar am mers cu mai multe Octavia 2 si se auzeau mult inferior (desi aparent boxele erau aceleasi, poate sistemul Bolero sa schimbe ceva in sunet..).

Una peste alta, mi se par niste senzatii total diferite cand asculti o melodie identica, in Octavia 2 FL vs Superb 3. Nu stiu sa apreciez exact care dintre ele e de preferat (mai sus am scris ca Octavia 2 FL mi se pare peste totusi). Ambele au niste puncte tari si puncte slabe.

Link către comentariu

Foarte frumoase ambele :D Data viitoare poate pui pozele la o dimensiune ceva mai mare, astea sunt foarte mici. Macar ceva aproape de 1000xceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!