Jump to content

Merg ventilatoarele incontinuu !


Fanatic
 Share

Postare recomandată

Acum 2 zile a avut sor-mea un accident cu masina si s-a miscat radiatorul (acum e un pic inclinat). Nu e spart, pentru ca de la accident nu am pierdut antigel.

Ieri am descoperit ca ventilatoarele merg incontinuu !

De la ce ar putea sa fie ?

Oricum o sa duc masina in service dar pana atunci mai vreau sa circul cu ea si nu se incalzeste motorul plus ca din cauza faptului ca e inclinat un pic radiatorul fac un zgomot destul de mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poate sa fie *de fapt sigur e( de la termostat...care nu mai deschide circuitul si de asta merg ele in continuu)...vezi ca termostatul are o mufa cu doo fire care intra im ea si daca o scoti se vor opri.acum tu cum le opresti?scoti borna?incearca asa cum am zis dar sa nu mergi cu ea mult ca se poate incalzi...stai cu ochii pe temperatura si totul e O.K.succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De vina era un releu care s-a facut praf si facea scurt pe acolo ceva ! Era undeva pe langa proiectorul din dreapta. Acum nici AC-ul nu mai merge :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A nu se confunda termocupla cu termostatul. Termocupla care e infiletata in radiator are rolul de intrerupator. Adica cand ajunge la temperatura de (ex. 90 grade) face contact, adica se inchide circuitul de pornire a ventilatorului. 8)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

asa e ...scuze,eram obosit.recunos greseala si-mi retrag cuvintele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

am si eu o problema, la masina din semnatura, am lovit un caine, dar nu am avariat masina, sau cel putin asha credeam, acum ventilatoarele alea 2 care baga aer rece pe motor, merg continuu, iar daca scot siguranta cu nr. 4 (de la stanga spre dreapta), o siguranta de 15 A, care cica este de la rear wiper, nu mai merg deloc, dar nu mai merge nici stergatorul de pe spate. daca pun siguranta, cand pun contactul pornesc ventilatoarele alea 2, si releul 1(pe el este scris nr. 94) face urat, iar beculetul de pe butonul AC care ar trebui sa se aprinda numai cand este apasat, se tot aprinde si se stinge, dar ventilatoarele nu se opresc. Stie cineva care ar putea fi problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!