Jump to content

Modificare Spoiler cu doua evacuări ca la R36

krysevil
 Share

Postare recomandată

Deschid acest topic deoarece as vrea sa modific prelungirea din spate si in loc de doua evacuări pe o singura parte sa aibă una pe stânga mai mare si una pe dreapta ( asta in prelungirea originala).

Vreau sa aibă si buza din plastic pe lângă toba ... Nu doar sa ii fac o simpla gaura. 

Nu am găsit o fusta originala cu evacuările pe stânga si dreapta. 

Nu am mai lucrat in plastic dar as vrea sa învăț sa ii fac prelungirea. O sa pun niște poze cum am eu prelungirea si cum vreau sa o fac.

Orice sfat mi ar fi de ajutor.

image.png

image.png

Modificat de krysevil
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal.,

Fusta pusa de tine în poze nu este de R36 .

La R36 fusta este integrata în bara iar acolo unde ies evacuările este un difuzer ce se montează ulterior vopsirii .

Acum :

Din punctul meu de vedere ar fi mai bine sa cumperi o fusta cu decupările pentru evacuare St. + Dr. gata făcute .

Ori dacă o vei face pe cea din a doua poza asa cum vrei tu va trebui sa o decupezi și în Dr. la fel cum este în St. adică 2 + 2 tobe .

Nici nu vreau sa ma gândesc cum va arata mașina din spate cu decuparea din St. pentru 2 tobe (și pusa doar una) iar în Dr. cu decupare doar pentru o singura toba .

Codul fustei pentru bara spate cu evacuări gata decupate St. + Dr/ este 3C5807521L (9B9 este codul de culoare) .

Singura chestie este ca nu știu dacă are acea decupare pentru cârlig .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!