Jump to content

Ducesa, Passat B7 Highline, 170, DSG, Panoramic


Daniel Florici

Postare recomandată

Povestea noastră a început acum 2 luni de zile când am decis ca e momentul sa trecem la un nivel superior. Trecerea a fost de la o Skoda Fabia 1.2, 64 hp, la mașina din semnătură.
Criteriile de căutare au fost, DSG, piele, xenon, navigație și o opțiune mai greu de găsit plafon panoramic,așa este, trebuie sa mulțumești și soția. De aici a început marea nebunie. Am exclus varianta mașinii din România. Mobile.ro a devenit "colegul" meu zilnic pe care îl vizitam.
După lungi căutări, acum 2 săptămâni am găsit cea ce astăzi o numesc realitate. Mașina a fost luată personal din Germania. Corespunde dorințelor noastre și de aici am început discuția cu cei de la parcul auto, poze suplimentare, VIN pentru ferificare și alte discuții. Vinerea trecuta vb cu ei sa nu o dea pentru ca ajung sa o văd și sunt interesat. S-au ținut de cuvânt și miercuri, săptămâna asta am fost la ei în parc. Ajungând acolo a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă pe drum imi făceam tot felul de filme în cap, sa nu fie VIN-ul fals, pozele sa nu fie editate. Toate aceste suspiciuni au dispărut în momentul în care ne-am cunoscut live,ba din contra am descoperit unele opționale care nu erau scrise în descrierea autovehiculului. Ajuns la ora 10:30 în parc, la 13 eram plecat cu actele, numere și mașina. De aici a început aventura noastră sa ne simțim reciproc. S-a comportat exemplar pe cei 2080 km pana acasă. Zâmbetul pe buze îl avea chiar și când dormeam.
Și acum o mica descriere a cea ce eu și soția numim Power Ranger.
Passat Variant, Highline, 06.2012, 170 cai, DSG, start-stop, bi xenon adaptiv,faruri față-spate led, interior piele maro, pachet sport, pachet ambiental, pachet easy open, jante 18, cârlig tracțiune electric, haion electric și plafon panoramic care mă face sa zâmbesc. Mai sunt opționale care nu imi vin în minte. Și ca mitul sa fie destrămat, parcul auto este deținut de turci, care mi-au demonstrat ca mai sunt și oameni de calitate.
Atașez o decodare VIN unde se poate vedea tot ce are mașina. 

Pozele sunt prea mari și nu reușesc sa le încarc. O îndrumare? 

PS: Mulțumesc tuturor care m-au ajutat cu sfaturi și ca m-ați primit în familia voastră!

WVWZZZ3CZDE020950.pdf

Modificat de Daniel Florici
Link către comentariu

Salut,

S-o stapaniti sanatosi, intr-adevar este foarte dotata masina.

Pozele da-le resize in paint, ai optiunea in bara de sus.

Asteptam poze!

 

Link către comentariu

Mulțumesc tuturor pentru urări. De fiecare data când o privesc, am zâmbetul pe buze. 

Prețul a fost 14900, știu, unora li se va părea mult, dar când îți dorești ceva anume restul nu mai contează. Am avut ocazia sa văd factura de achiziție când a fost nouă și suma nu a fost una banala, 51.000.

Urmează schimbul de ulei și filtru, ce recomandați, mașina are 153000 km

Link către comentariu

+1 pentru ce a zis Designer.

Nu mi-as mai lua nici o masina fara plafon panoramic/trapa... este "a must".

Are cam tot ce-ti poti dori de la o masina... la cat a costat noua... ai facut un deal super ok, mai ales ca arata f ingrijit.

Succes!

Link către comentariu

As vrea sa elimin suportul de număr, ce metodă recomandați pentru prinderea plăcuței?

Link către comentariu

Contur continuu si pe diagonale si nu mai are moarte. Pe contur trebuie pusa astfel incit sa nu intre apa dedesubt.

Modificat de vdragos
Link către comentariu

Si daca ai o dauna pe bara sau hayon ce faci ? La dezlipirea numarului, se face varza daca e banda adeziva buna si l-a lipit beton sau... ?

Link către comentariu

Credeți ca cei din reprezentanța VW accepta sa vin eu cu,consumabilele mele și ei sa facă doar manopera? Așa am și parafa lor pe cartea service.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

A primit și "sânge" nou. Am asistat la operațiune, totul a decurs normal. Cu ocazia asta am reușit să o văd ridicată pe elevator, s-a făcut o inspecție și la trenul de rulare, este în mințile ei. Singurul lucru care trebuie schimbat, sunt plăcuțele de frână spate. Ce marcă recomandați?

20160921_132852-1024x1820.jpg

20160921_134207-1024x1820.jpg

20160921_135604-1024x1820.jpg

20160921_141832-1024x1820.jpg

Link către comentariu

Nici nu conteaza cat a fost sau cat ai dat tu pe ea ! Important este sa fii tu multumit si sa te simti fericit cand o conduci !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!