Jump to content

Mk3

MadaAnd

Postare recomandată

Bine ai venit.Imi place cum arata, ii sta bine in combinatia de alb cu negru.Daca ai adus-o tu in stadiul asta poti sa incepi cu inceputul, cum era inainte si ce modificari ai facut tu, ce dotari are masina, daca esti multumit de motor, ce planuri mai ai.Deci ai avea ce sa zici. Si niste poze cu interiorul.Pentru varsta ei, arata bine si sper sa o tii tot asa, cat mai aproape de original.bafta!

Link către comentariu

faina masina, sa fiti sanatosi! Haioasa tare poza cu tine pe scaun, la un suc cu "prietena" ta ☺

Link către comentariu
în urmă cu 14 ore, ionutMK4 a scris:

Bine ai venit.Imi place cum arata, ii sta bine in combinatia de alb cu negru.Daca ai adus-o tu in stadiul asta poti sa incepi cu inceputul, cum era inainte si ce modificari ai facut tu, ce dotari are masina, daca esti multumit de motor, ce planuri mai ai.Deci ai avea ce sa zici. Si niste poze cu interiorul.Pentru varsta ei, arata bine si sper sa o tii tot asa, cat mai aproape de original.bafta!

Când am luat masina, arăta cam ca un golf 3 simplu, jante de aluminiu in 4 spițe pe 13 :)) talon mare...

modificările făcute de mine sunt:

primul set de roti care l-am luat au fost niște borbet A pe 15, apoi finala, la interior nu am făcut nimic, e negru, fără rupturi, pr viitor am in plan un recaro 2. Am cumpărat suspensie kw reglabilă pe înălțime si duritate, la dotări nu e bogat deloc, nu imi prezintă interes momentan pentru ca pe la anu sper ca va ajunge sub capota un VR6, care la rândul lui va venii cu niște dotări, următoarea achiziție au fost jantele care sunt acum pe masina, pe 17, doar ca nu am făcut o alegere prea buna cu gumele 205/40.. Nu o pot lasa destul de jos din cauza lor si la suspensie am filet dr ma plictisesc.. Va urma alt set de cauciucuri 195/... Nu știu încă exact..

motorul are doar 160.000 de km, doar ca rotile sunt destul de mari, si de aici se trage si un consum cam mare, plus ca e mai leneșa putin(deci dupa ce ca e motorul mic, Deabea trage rotile dupa el) :)) toate chestiile astea le-am făcut in 3 luni.. De când am luat masina.

sa stii ca pe asta m-am axat din start, pe Combinația de alb si negru 

în urmă cu 13 ore, laduncaag a scris:

faina masina, sa fiti sanatosi! Haioasa tare poza cu tine pe scaun, la un suc cu "prietena" ta ☺

Mulțumim frumos, chiar pot sa spun ca prefer sa bag bani in "curul ei" decât in al unei fete :)) 

Link către comentariu

Cred ca o sa revin la grila originala a mașinii, dar cu o mică modificare, semnul de vw o sa il fac negru 

Link către comentariu

Arata bine masina,rar vad exemplare de |MK3 in stare buna sau ingrijite,succes la modificari !

Link către comentariu
On 9 septembrie 2016 at 4:26 PM, cxr2test said:

Arata bine masina,rar vad exemplare de |MK3 in stare buna sau ingrijite,succes la modificari !

Mulțumesc frumos !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!