Jump to content

Geamuri atermice

furiarosie
 Share

Postare recomandată

Salut

Din cauza soarelui din ultimele zile am observat ca ma coc rau de tot la volan :D M-am uitat la geamul meu fata si am observat ca nici macar banda aia verzuie din partea de sus nu o am. Nu stiu ce ar fi trebuit sa comand de pe lista de optionale ca sa am asa ceva. Am observat ca O1 elegance are geam cu banda verde sus. Este acest geam si atermic? Ce se mai poate face la geamul meu ca sa-l fac atermic sau macar sa simulez acea banda verde cu aceleasi efecte? Fara sa schimb geamul, evident.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate imi amintesc, nivelele Elegance si Ambiente veneau la Octavia 1 cu geamuri atermice...

Posibil ca la Octavia Tour sa se fii renuntat din motive de economie...

Nu cred ca poti sa-ti faci geamul atermic dupa achizitie, dar pentru atenuarea razelor solare, in partea superioara a parbrizului poti apela la un autocolant sau la o folie de culoare mai inchisa de genul celor 3M...

Link către comentariu

Merci. O sa incerc sa caut macar un autocolant.

Link către comentariu

Salut

Din cauza soarelui din ultimele zile am observat ca ma coc rau de tot la volan :D M-am uitat la geamul meu fata si am observat ca nici macar banda aia verzuie din partea de sus nu o am. Nu stiu ce ar fi trebuit sa comand de pe lista de optionale ca sa am asa ceva. Am observat ca O1 elegance are geam cu banda verde sus. Este acest geam si atermic? Ce se mai poate face la geamul meu ca sa-l fac atermic sau macar sa simulez acea banda verde cu aceleasi efecte? Fara sa schimb geamul, evident.

Din cate stiu eu geamurile atermice sunt altceva fata de un parbriz cu parasolar...

Si cu siguranta pe nici o skoda nu cred ca sunt geamuri atermice fie ca e 1,2 sau ce va mai fi... poate daca nu e facuta pt romania

Link către comentariu

ale mele au o tenta ciudata la soare. Nu poti vedea prin ele, asa au venit din fabrica. cred ca astea or fi? Nici nu te deranjeaza cand e soare...

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Din cate stiu eu geamurile atermice sunt altceva fata de un parbriz cu parasolar...

Si cu siguranta pe nici o skoda nu cred ca sunt geamuri atermice fie ca e 1,2 sau ce va mai fi... poate daca nu e facuta pt romania

Octavia Tour are geamuri atermice. Vedeti http://www.skoda.ro/ausstattung_sa.php?B_ID=119.

Inclusiv variantele facute pentru Romania :D . Asa, ca sa se oftice astia cu A4. Ca tot inghesuiti ca noi stau.

Link către comentariu

Eu sincer ma cam indoiesc de atermicitatea lor :) Nu au nici o tenta de alta culoare oricat te-ai uita si din orice pozitie.

Modificat de Diesel
Link către comentariu

ca sa nu te mai coci in masina poti apela la montarea de folie pe geamurile laterale.

nu conteaza cat de inchisa folie sa fie

si ai sa vezi ca nu se mai face la fel de cald in masina

Modificat de Diesel
Link către comentariu

ca sa nu te mai coci in masina poti apela la montarea de folie pe geamurile laterale.

nu conteaza cat de inchisa folie sa fie

si ai sa vezi ca nu se mai face la fel de cald in masina

Cu intrebarea urmatoare o sa deviez un pic de la topic :P Folia este legala in Ro ca eu am auzit alceva.

Si acum o alta intrebare on topic: de ce crezi ca folia asta are efect atermic? Sunt mai multe tipuri cumva din acest punct de vedere?

Link către comentariu

exista alt topic despre folii... :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!