Jump to content

Passat B5.5

Ice-D

Postare recomandată

Va salut.

Numele meu este Chris si mi am achizitionat de curand un Passat  in echiparea highline ,pe care doresc sa vi l prezint si totodata,sa revin in fam. VAG. Motorizarea este 2.0 benzina, 20v, 130CP cod ALT, an de fabricatie 2005.

Dotari:

-piele crem (alcantara?)

-4 geamuri el.

-oglinzi electrice si incalzite

-6 cd changer

-pilot automat

-cotiera fata/spate

-moon roof/ trapa

-volan multifunctional reglabil,imbracat in piele

-climatronic( are si tropedou refrigerat)

-BC maxidot

-jante 15" Al. originale.

-alarma din fabrica( interesant,sesizeaza daca cineva este in habitaclul masinii)

-asistenta la parcare (oem)

Mai sunt,insa minore..cum ar fi priza in portbagaj,lumini ambientale samd.Odata cu achizitia ei,mi am cumparat o trusa de scule profesionala,o interfata originala vag com (280£) si consumabile. Am ales aceasta masina deoarece este comfortabila,ergonomica la interior si factorul cheie,are un motor natural aspirat, super fiabil si capabil. Atat de capabil, incat nu de putine ori vad pe BC 47-54mpg/adica 5l% si se poate mai mult pe pilot automat,asta pe autostrada.

Daca sunt multumit?Fireste! Intotdeauna imi fac temele...

20160821_174013.png

20160821_173633.png

Nu reusesc sa pun mai mult de 2 poze,rog un moderator sa unesca cele 2 posturi si pozele,multumesc.

media-6.jpeg

IMG-20160809-WA0009.jpeg

media-3.jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!