Jump to content

Tiguan 2016


ADI_PKP

Postare recomandată

Salutare tuturor, dupa cateva peripluri pe la alte marci, revin in grupul VAG, in trecut detinand un frumos audi s3 care a fost vandut, din pricina spatiului interior, cand s-a nascut copilul meu. In prezent dupa mai multe cautari, eram aproape decis pe Sorento sau Edge, am achizitionat de la PBN un Tiguan 2.0 TDI, 190 cai, R Line, Tungsten Silver cu aproape tot ce se poate pune pe masina(trapa, DCC adaptive, Dynaudio, Navi Pro, Suzuka '20....). Mentionez ca in mod normal pentru comanda noua masina ar sosi dupa 4-5 luni in tara, sunt mari intarzieri in toata Europa, dar am avut sansa ca un cetatean sa renunte la comanda facuta in urma cu aproape 3 luni si am preluat-o eu. Masina a sosit la sfarsitul lunii iulie, deja am parcurs cam 2200 km, se misca foarte bine pe demaraje scurte, se aseaza perfect pe sosea, ai senzatia ca esti la volanul unui GTi si nu un suv micut. Singura buba care o pot gasi momentan ar fi trecerile peste denivelari sau bumpere de cauciuc, unde troncane destul de tare. Si ar mai fi o incalzire destul de puternica a motorului, cel putin asa mi se pare mie, dar pt asta ma voi duce la service sa vad ce spun si cei de acolo. In rest numai de bine.....daca aveti intrebari va pot raspunde una-alta, poze vor veni in curand.

IMG_0052.jpg

IMG_0051.jpg

IMG_0054.jpg

IMG_0055.000.jpg

Link către comentariu

Sa-ti traiasca! :) Jantele mari sunt de vina pentru trancanit peste denivelari (plus suspensia putin rigida). D-aia am optat pentru 19" (sper sa fie sesizabila diferenta).

Link către comentariu

Sa stii ca si eu as fi ramas la cele de 19 din paketul R dar nu am avut ce sa mai fac, masina era deja configurata cu cele pe 20. Lasa ca mi-am luat de iarna, pe 18 de la Mak.

Link către comentariu

@ADI_PKP hai cu topicul de prezentare in sectiunea Masina mea. O sa aiba succes pentru ca masina e deosebita si sunt destui interesati de model.

Sa o stapanesti sanatos!

 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Multumesc de urari, o sa deschid si la masina mea un topic, consum 7,5 pe ultimii 2000km, la sosea 6-6,5, autostrada si oras 7,5-8,5...mi se pare foarte decent...

Link către comentariu

foarte faina masina! Cum te impaci cu instrumentarul digital?

Link către comentariu

Nu ma deranjeaza, dar incerc inca sa-i invat toate functiile si scurtaturile....oricum treaba cu navi intre cele doua cadrane( vitezometru si turometru) e ff misto. Mai complicat mi se pare pilotul automat, intai se activeaza apoi se seteaza distanta pana la masina din fata, viteza...cam prea multe etape...asa distronicul e misto...dar cam complicat....sau e chestie de obisnuinta.

Link către comentariu

da, sa ai navigatia acolo e ideal, de departe cea mai faina chestie la treaba asta.

cu acc-ul probabil te vei obisnui in timp, depinde si de cate setări diferite va avea nevoie ca sa se integreze in traficul nostru

Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Arata f bine masina, la cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Foarte frumoasa , sa o stapaniti sanatosi :)

Chiar sunt interesat si eu de motorizarea asta, urmaresc cu interes feedback-ul motorizarii pe strazile noastre ;)

Drumuri bune!

Link către comentariu

@ADI_PKP aia din poze este tapiseria din microfibra? "OV" parca este in configurator. 

Link către comentariu

Tapiteria este microfibra pe mijloc cu piele pe laterale, motorul de 190 este foarte ok, dar se incinge cam tare...eu l-am tot monitorizat 3 saptamani si chiar si dupa un drum de 1-2 km efectiv ardea, pe bord totul in regula dar in fata masinii si sub capota caldura f mare plus radiatorul mai mereu pornit. Azi am fost la service cu pb asta si mi s-a explicat ca e un motor mai dopat si e normal sa se incinga asa...sa stau linistit ca sunt cel putin 4 senzori de temperatura si atata timp cat in bord nu se aprinde nimic nu e nicio buba. Eu facusem test drive cu 150-ul initial, pot spune ca cei 40 de cai in plus se simt bine de tot, cel putin pe sprinturi e alta masina!

Link către comentariu

Ma interesa cum se numeste in configurare tapiteria. Eu am ales aia care era "by default" cu pachetul R-Line. In configuratie scrie tapiterie microfibra. Sper ca e si a mea la fel ca aia din pozele de la tine. Pentru ca eu stiam ca microfibra este defapt alcantara aia (adica unde scrie R-Line pe scaune la tine) si nu mi-ar placea deloc sa fie tot scaunul in microfibra. :) 

Link către comentariu

Cred ca vei avea aceasi tapiterie....pt ca in  afara de paketul R masina mea nu are nici un alt upgrade pt scaune....

Link către comentariu

Frumoasa masina,

Daca nu te superi, poti sa ne spui la ce pret ajunge un asemenea exemplar...

Link către comentariu

Arata intr-un mare fel ! Sa il conduceti cu placere 

Chiar urmarisem zilele acestea mici video-uri pe youtube cu acest model. 

Unul dintre ele : 

 

Link către comentariu

Dupa un mic discount primit de la pbn si tichetul rabla, masina a ajuns un pic peste 40k euro. 

Link către comentariu

Arata bestial mașina si are o grămada de dotări care justifica prețul. Sa o conduci cu plăcere si fără evenimente!

Legat de suspensie, in review-ul de pe turații.ro se vorbește despre suspensia zgomotoasă ca fiind singura bila neagră, dar parca acolo nu era DCC. Încearcă eventual diferite setări ale DCC poate dispare zgomotul. 

Caldura excesivă degajată de motor si radiator pornit pe zile de canicula sunt justificate. Si eu am observat asta si e absolut firesc. Nu cred ca e cazul sa îți faci griji.

Modificat de rempha
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!