Jump to content

Tiguan 2016


ADI_PKP

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina. Au dat lovitura cei de la VW cu noul Tiguan care este cu mult mai frumos decat generatia precedenta

Link către comentariu

chiar ma uitam intr-o zi cand eram pe la dealer-ul VW la acest Tiguan, cel expus era un R-line, aceeasi culoare ca a ta, si mi s-a parut tare frumos in comparatie cu cel vechi, e drept ca am vazut apoi unul basic pe strada si e cam uratel, dar totusi e un salt mare inainte, iar pachetul R cu farurile cu LED merita banii pentru ca il schimba mult in bine, felicitari pentru alegere si sa te poarte cat mai multi km fara probleme :) .

Link către comentariu

Multumesc, sincer iti spun ca daca era dupa mine eu alegeam indium grey(un gri mai inchis clasic pt vw si audi), chiar a fost unul expus la pbn vreo luna, dar acum ma bucur de culoarea asta pentru ca e anti-praf si murdarie si pune destul de bine in valoare grila fata R(neagra).

Link către comentariu
On 18.08.2016 at 7:54 PM, rempha said:

Caldura excesivă degajată de motor si radiator pornit pe zile de canicula sunt justificate. Si eu am observat asta si e absolut firesc. Nu cred ca e cazul sa îți faci griji.

Cred ca e vorba de regenerare, cam asta e "simptomatica"

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari pentru masina, sa o stapanesti sanatos fara evenimente!  Ai avut noroc sa prinzi o comanda deja in desfasurare la care s-a renuntat, noi restul asteptam 3-4 luni :D . Sa te tii de posturi serios pe thread, sa avem si noi cu ce sa ne delectam pana vin ale noastre.

Modificat de Catta83
Link către comentariu

Multumesc, am ajuns la 3.000 km dupa prima luna, consum in bord 7,6....inca nu mi-au dat cei de la Pbn cartela si adaptorul de net, ceva pb intre ei si vdf, sapt trecuta iesit un pic in offroad in Piatra Craiului( da foarte usor-jantele de 20 necesita atentie mare). Intre timp am luat o pereche de Mak Koln 18 pt iarna cu un set anvelope Pirelli Scorpion. Masina e fff stabila pe curbe( o fi si de la rotile mari), iar pe autostrada nu simti cand face viteza ... eu am avut inainte un Jaguar xf 2,2 200 cp si simt Tiguanul mai fasnet si mai iute... Desi nu sunt neaparat fan automate, Dsg-ul e chiar fff tare! In rest am acelasi gargaune in cap cu incalzirea puternica a compartimentului motor....chiar si dupa 2-3 min de mers sub capota este o caldura extrema asa zic eu, ventilatorul masinii pleaca ff des, la nicio masina pe care am condus-o nu am vazut asta! Dar cei de la pbn zic ca totul e ok!

Link către comentariu

Cum se prezinta la confort jantele de 20 ? Crezi ca merge si 21 cu suspensie adaptiva sau si 20 sunt la limita?

Neplacut incidentul intre dealer si vodafone, mai dai si un ban si nu beneficiezi de el, pacat pacat...

Drumuri bune si km fara probleme!

Link către comentariu

20 este mai mult decat suficient✌eu as fi ramas la 19 din paket R, dar au fost adaugate astea pe 20 ....

Link către comentariu

Cat te-a dus setul de roti de iarna? Si ce dimensiuni sunt cauciucurile? Intreb pentru ca a mea vine prin decembrie probabil si va trebui sa o incalt de iarna direct din reprezentanta..

Link către comentariu

In primul rand, sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!! In al 2-lea rand, pot sa iti confirm ca si la VW CC 2.0 TDI CR cod motor CFGB degaja, de asemenea, destul de multa caldura si porneste ventilatorul destul de des....si eu ma gandeam initial sa nu fie vreo problema, insa m-am convins ca nu este niciuna pana in prezent :) Cred ca asa fac majoritatea common rail-urilor de la VW.....
P.S. Foarte frumoasa masina !!! :coolpics:

Link către comentariu

Thx Sergiu! si a ta e superba, ma gandeam si eu la una, dar vroiam o garda ceva mai sus sa pot merge si la un pescuit ? . Jantele pt iarna le-am luat de pe un site din Ploiesti anvelopejantealiaj.ro, m-au dus cam 5800 impreuna cu anvelopele...

Link către comentariu

Uite rotile de iarna...

02.jpg

si cateva poze noi...

01.jpg

03.jpg

04.jpg

Apropo la Politie-Inmatriculari e nebunie curata lunile astea.....ca niciodata(pe vremuri la Udriste era lux), bataie la propriu pt un tichet.....a trebuit sa ma duc la 7 dimineatza ca sa-mi vina randul la depus acte pe la 10.30.....apoi astepti 1 saptamana pt numere si talon......ce birocratie in tara asta....

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Recunosc, spre rusinea mea, ca nu prea am butonat car-netul pana acum, doar m-am jucat un pic cu aplicatiile ptr iphone, bine nici pana acum pbn nu mi-a dat acel modem ptr net(nu ca nu as avea eu pe tel). Poate vin si eu pe la niste intalniri sa-mi arate si mie cineva care e treaba cu car net.... apropo as avea si o intrebare ptr colegii de pe forum...ce ulei de motor are standard masina cand vine din fabrica? pt ca vreau  sa iau un bidon sa-l am in masina ptr orice eventualitate. Thx a lot!

Link către comentariu

Aha multumesc...stii unde aveam dubii?!... in trecut aveam un volvo si-mi amintesc ca trebuia sa-i pun obligatoriu ulei cu insemnele A5-B5( sa nu cumva sa fi fost A3-B3) ceva de genu....si ma gandeam ca si la Vag o fi la fel....

Link către comentariu

De nerabdare, cineva cauta pe net tot ce se poate despre masina. Nu dam nume................ (AXC) :)

In alta ordine de idei, cand ai timp ADI_PKP, poti incarca cateva poze cu interiorul noaptea? Mersi. 

 

 

Link către comentariu

:D Am mult timp liber la serviciu. Plus de asta pe la noi pe forumuri si nici chiar pe site-ul Volkswagen Romania nu sunt multe informatii despre tehnologiile astea (cred ca le-a fost sila sa traduca). Si sunt o gramada de lucruri interesante pe care poate sa le faca.

 

In alta ordine de idei si eu sunt curios cum se vad luminile alea ambientale. Sunt doar pe usi fata, spate?

Modificat de AXC
Link către comentariu

Ms Florin, la mine luminile sunt si pe plafon in jurul trapei, o sa trag niste poze mai pe seara...?

Link către comentariu

Niste poze de noapte....acum nu stiu cat de bine se vad luminitele......sunt niste benzi luminate pe usi si altele sus sub trapa....

Noapte buna !!!

IMG_0302.jpg

IMG_0303.jpg

IMG_0301.jpg

IMG_0295.jpg

IMG_0147.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!