Jump to content

Passat Variant B6 Sportline CBAB

Raducv

Postare recomandată

Salutare! Sunt nou pe forum , ma numesc Radu , sunt din Craiova , dar locuiesc in Valcea ( in timpul saptamanii ) si  a venit momentul sa prezint si eu noua jucarie! Passat b6 CBAB , 2.0 tdi 140 cp , 10.2010 , sper ca intra 2011 pe certificat. A fost cumparata din Germania,la 191k , in momentul de fata are 194.000 cu carte service si toate facturile si ce s-a schimbat la ea .Este varianta Sportline iar ca dotari are : Navi colorr, incalzire scaune, scaune sport, dublu climatronic, pilot automat, senzori fata -spate,lumini,ploaie, torpedou refrigerat, 4xgeamuri electrice,oglinzi elctrice si incalzite,scaun sofer semi-electric,etc
Cateva poze:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

p55.jpg

As vrea sa stiu daca se potrivesc jante de 7J ET 42 , modelul de pe A4 2004 , deoarece m-ar interesa pt rotile de iarna.

Link către comentariu

Frumusel,mai ales scaunele alea sport (m ar incanta si pe mine) sa l conduci cu placere si fara incidente.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am terminat si cu inmatricularea, folie geamuri si am cumparat si un set de roti iarna. Mai trebuie sa gasesc capace.

IMG_0374.jpg

IMG_0376.jpg

IMG_0378.jpg

IMG_0379.jpg

IMG_0380.jpg

IMG_0381.jpg

IMG_0382.jpg

IMG_0383.jpg

IMG_0384.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!