Jump to content

Probleme geamuri electrice !

MariusM
 Share

Postare recomandată

La fel am patit si eu iarna asta cu geamul din stanga. Cobora din senin, dar nu cate putin, ci se actiona electric, si cobora de tot. Se intampla cand puneam contactul, sau din senin, in timpul mersului. De urcat, doar cu mari insistente urca. I-am scos mufa, sa nu ma trezesc fara geam la -20 grade, dar acum vreau sa desfac usa si sa investighez de unde ar veni problema. Geamurile electrice au relee? Nu stiti care sunt?

'Mariusdan77' ai rezolvat problema ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mabial

13

• passat19tdi

10

• DjMc

9

• marianboss22

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna. Sunt nou pe forum. Am o problema la masina din semnatura.... Geamul din dreapta spate nu coboara. Se aude motorasul facand cursa completa dar geamul ramane inchis. Daca il imping cu mana in jos, coboara iar daca ridic din buton se ridica, inchizandu-se complet. Care ar fi problema? Multumesc anticipat!

Link către comentariu

trebuie sa desfaci usa sa scoti macaraua afara si sa verifici pinioanele (acele rotite dintate) de la macara si motor daca nu prezinta urme de uzura excesiva

Link către comentariu

Multumesc frumos. Voi verifica imediat ce voi avea putin timp liber.

Link către comentariu

am rezolvat geamurile electrice ...........am cumparat o macara de b3 manuala am montat pe ea motorul si am motat-o pe passatul meu b4 se potriveste la fix nu trebuie sa modifici nimic............costuri 50 ron macaraua si doua ore de munca

in jurul orasului satu-mare cine cunoste metoda asta?

Link către comentariu

stiam de acesta metoda numa inca nu am fost nevoit sa o aplic ...

Link către comentariu

daca ii asa ca,cumpreri o macara de b3 la 50 ron mai bine platesti si manopera decit macara elec. pt.b4 la50 euro+manopera

Link către comentariu

Exista o mica problema cu artificiul asta (macara de B3 pe B4...etc).Nu are opritor cand geamul coboara si sare de pe sina.Eu am rezolvat problema punand un cauciuc mai tare in capatul stanga al sinei mai mici , prims in doua suruburi , acum merge foarte bine.

Link către comentariu

Salutare,

Aceeasi pb o am si eu cu geamurile.Cel din dreapta se deschide cand vrea el,dar si cand vreau eu,dar nu se inchide mereu cand vreau ,adica daca se deschide in timpul mersului sau cand pun contactul nu se ridica din buton imediat.Reusesc sa il inchid pana la urma trantind usa sau tinand apasat mai mult pe buton si de la mine si de la butonul lui dar deja a devenit stresant.Dupa cum vad eu se pare ca e o pb generala si poate a reusit cineva sa o rezolve cumva.Vin si eu ce aceeasi intrebare:exista undeva un releu ptr geamuri??Ca sa evitam comentarii inutile va spun ca am desfacut amandoua usile de cateva ori pe fiecare ,chiar am desizolat firele si le-am izolat la loc in cautarea unui scurt sau a ceva in neregula.Pe langa aceasta pb mai e o pb cu macaraua din satnga la care s-au tocit 3 dinti si nu se mai inchide geamul de tot.Am citit pe undeva ca merge macaraua mecanica de pe b3 si motorasul de pe a mea.As vrea sa mai confirme cineva lucrul asta ca sa nu dau banii degeaba pe ea.

Multumesc cu anticipatie pt cine ne da o solutie viabila

Daca stie cineva un parc de dezmembrari in jurul jud dambovita unde sa aiba piese de passat model 95 deci b ph ag etc il rog sa imi spuna si mie.Mentionez ca la nici un parc de dezmembrari din jurul orasului targoviste nu am gasit

Modificat de BogdanT
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,si eu am avut probleme cu macaraua dreapta fata , am cumparat una electrica completa ca numai asa am gasit.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Aria comerciala e in alta parte.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am avut probleme cu " neascultarea " comenzilor geamurilor. Ba deschidea mult , ba putin , efecvtiv nu prea mai ascultau.

Cine ne-a sfatuit sa scoatem borna 5-10 minute, sa se reseteze computerul ...Nu stiu daca am facut bine sau nu, dar e ok.

Dupa aceasta operatie geamurile si-au revenit in functionare. Nu merg ele stralucit, dar oricum fata de intial, acum e ok

Stie cineva despre topic unde se scrie despre contact defect sau cu hibe ? Am tot cautat si nu am vazut. Continui studiu...

Link către comentariu

• 6 months later...

buna ziua va cer ajutor as avea nevoie de o sina geam fata dreapta ca almeu a ruginit de tot si cum vine montat

Link către comentariu

sina vine cu tot cu geam, din cate stiu eu nu se poate inlocuii doar sina. cauta la dezmembrari geam.

Link către comentariu

Aceiasi probla am avut si eu si am rezolvat in felul urmator : am cumparat de la dezmembrari una bucata geam cu tot cu sina (nu a vrut sa-mi dea doar sina ) de passat B3 , pret 20 ron , geamul e identic cu cel de B4 dar nu l-am nimerit la culoare ( al meu este verde iar cel ce l-am cumparat era alb ) asa ca i-am luat sina si am pus-o la geamul meu.

Link către comentariu

Fratilor cele mai mari belele la masinele noastre o sa le avem cu partea electrica mai ales geamurile.pe mine ma dispera,nu se dischidea decat un geam(fata stanga)le-am facut sa se deschida din toate partile,a stat un prieten o zi jumatate sa le faca.duminica am ramas cu geamul din fata dreapta pe jumatate jos.din fericire intr-o ora a fost reparat.numai scosul motorasului cu macara cu tot iti ia o gramada de timp,numai spun de pus.adevarul este ca sant si uzate pana si macaraua la mine are joc din cauza uzurii.ma gandesc serios sa-i pun coarda.

Link către comentariu

aceeasi problema o am si eu.

@benchea constantin ai habar ce ti-a facut amicul tau la geamuri de a reusit sa le repare ???

Link către comentariu

• 4 months later...

am o trapa pt passat b4v din 96 cu comanda cu tot complecta daca te intereseaza discutam

Link către comentariu

Iti ia o zi de lucru daca nu te pricepi,altfel 10 minute.

Link către comentariu

• 7 months later...

problema la trapa electrica la un B3. nu mai functioneaza trapa electrica decat pe pozitia ridicat, iar de intrat sub plafon nu mai vrea! va rog sa ma ajutati cu sfaturi de demontare si eventual remediere,nu stiu cu ce sa incep. poate ar fi fost bine cand functiona sa fi curatat si gresat mecanismul de actionare si culisare.mentionez ca se aude ceva cand actionez pozitia culisare dar nu se intampla nimic ca si cum ar fi intepenita.va multumesc!

Link către comentariu

trebuie sa ei pavilonul jos, (posibil sa trebuiasca sa dai jos si plasticele de pe stalpi si partea de sus de sub pavilion ) dupa ai ai de desfaccut 8 sau 10 surubuir cu cheie de 13 de scos furtunele de la scurgere, mufa din motoras si voala ai trapa in brate.

P.S. au eu o trapa de sticla functionabila de vanzare. detalii pe PM.

Link către comentariu

• 6 months later...

salut daca se poate o informatie sunt pe cale sa achizitionez o instalatie  de geamuir fata pt b4 al meu intrebarea inafara de motorase si macarale mai are ceva ? citeam la voi de modul cum arata si unde e situat ? multumesc .daca se poate un minim istoric cu componente, va rog

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut. am si eu o rugaminte. pentru modelul passat b4 cu geamuri electrice pe fata  , butoanele de contact au o lamela mica de cupru pare a mea dar asta conteaza mai putin. aveti idee unde pot gasi acele lamele ? pentru ca eu am desfacut la geamul stanga sa le curat si mi-a zburat una prin masina initial , dar nu am gasit-o , si mai eram si cu fi-miu. s-o agatat pe haine ori a intrat printr-o gauta pe undeva , nu o mai gasesc. unde as putea gasi? multumesc

Link către comentariu

Unde anume sunt localizate acele "lamele"? (sau unde ar trebui să fie localizate)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!