Jump to content

My Fat Golf 6 Plus

N.Mihai

Postare recomandată

Va salut!

M-am hotarat sa imi prezint si eu noua achizitie. Golf 6 plus 1.6 TDI 105 cai, 87k km, ceva gri, septembrie 2009. Am fost personal dupa ea in Germanica sa o iau, impreuna cu prietena mea si un prieten si as pleca si a2a oara :)) Nu pot sa spun decat ca dupa drumul lung de intoarcere nu imi venea sa ma mai dau jos din ea. Consumul a fost 5.2 cu 3 persoane, 4 jante de tabla cu cauciucuri de iarna si bagaje.

Ca dotari, masina are rcd 210, dublu climatronic, incalzire in scaune, esp, asr, geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice si incalzite, scaune reglabile pe inaltime, drl, niste jante oribile pe 15 si la o zi dupa ce am ajuns in tara, tempomat (cu ajutorul lui Florin :D). In cateva zile voi monta si cotiera; am dat comanda, astept sa ajunga.

Ca planuri pentru ea am un schimb de jante; cel mai probabil jantele pe 16 de pe sharanul din una dintre poze, un upgrade audio, nu ceva spectaculos, dar sa placa la toata lumea (rcd 310 si boxe pe spate) si vreau foarte mult sa-i fac o resoftare.

$_57 (1)-min.JPG

$_57 (2)-min.JPG

$_57 (4)-min.JPG

$_57 (7)-min.JPG

$_57 (9)-min.JPG

$_57-min.JPG

DSC_1246-min (1).JPG

DSC_1240-min-min.JPG

DSC_1242-min.JPG

DSC_1249-min.JPG

DSC_1250-min-min.JPG

Link către comentariu

Felicitari, s-o folosesti sanatos :)

E destul de bine dotata, mare lucru pentru confort nu-i lipseste. Te-ai gandit bine la un RCD310, RCD510 si RNS-urile-s cam magnet pentru hoti.

Ar merge un volan de piele multifunctional si in rest, apa, paie si bataie. Multi kilometri patrati lipsiti de evenimente :)

Link către comentariu

Multumesc! Intr.adevar, la un volan de piele multifunctional m.am gandit si eu. O sa vina si vremea lui :)

Link către comentariu

Azi am primit si cotiera tocmai de la Oradea. Din pacate, pe drum s-a rupt pinul unei lamele de la grila de ventilatie. Cum n-am gasit doar piesa asta pe nicaieri ci doar ansamblul de grile de ventilatie, si alea doar din bord, m-am apucat si am reparat-o. Am taiat cam 1cm de sarma de aluminiu de 2mm, am subtiat cu pila undeva la 0.5cm pana a ajuns la o grosime de 1.5 iar in lamela de plastic am dat o gaura cu bormasina, cu burghiu de 1.5; am taiat excesul de sarma cat sa ramana un pin la fel de lung ca cel care se rupsese, am pus putin superglue la imbinarea dintre lamela si piesa rezultata, desi intra fix, si vreau sa spun ca functioneaza perfect. :icon_cheesygrin:

Cotiera golf-min.jpg

DSC_1362-min-min.JPG

Cotiera 2 golf-min.jpg

Grila Cotiera 2 golf-min.jpg

Grila 3 Cotiera golf-min.jpg

Grila Cotiera golf-min.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! E superba ! 

Daca tot ii pui cotiera , as pune si 2 prize USB in ea ( acum ca e desfacuta si ca ai usor acces )  , pe termen lung sigur le vei folosi ^_^

Link către comentariu

Interesanta idee :D daca le.as pune, le.as pune pe exterior, pe langa priza de 12v. Ai idee unde pot gasi asa ceva?

Link către comentariu

Pai la acest model ma gandeam : http://www.lightinthebox.com/ro/12v-4-usb-tigara-motocicleta-incarcator-portul-de-alimentare-cu-motocicleta-masina-soclu-bricheta-priza-priza-de-curent_p2657819.html  

Se scot din acel suport si trebuie doar data o gaura rotunda, sau o alta sugestie este ca priza de 12V din spate sa fie inlocuita cu unul din acesta.  Asa va arata si mai OEM. 

Sau cum ai zis si tu , stanga si dreapta prizei :)  te descurci tu , loc sa fie..

usb12v.jpg

Link către comentariu

Dupa ce m.am chinuit cateva ore sa demontez, sa pun tubulatura, sa trec cotiera de frana de mana si intr.un final sa montez totul la loc, am reusit sa pun cotiera si pot sa spun ca a meritat. E chiar comoda si practica in acelasi timp. Cu ocazia asta am reusit sa schimb si becul de la bricheta si scrumiera (becul e w2x4); chiar daca nu fumez in masina, imi place sa fie totul functional :D Am schimbat si cutia din plafoniera cu un suport de ochelari. 

In alta ordine de idei, stiti cumva daca se poate monta oglinda de golf 5 cu senzor antiorbire in locul unei oglinzi simple?

DSC_1390.JPG

DSC_1387.JPG

DSC_1381.JPG

DSC_1382.JPG

DSC_1383.JPG

DSC_1384.JPG

DSC_1376.JPG

Modificat de N.Mihai
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!