Jump to content

VW Tiguan 2.0 TDI DSG7


TrancerDJ

Postare recomandată

Am ajuns intre timp la 2,500 km cu masina si am facut prima achizitie - o tavita pentru portbagaj. Pozele sunt pe masina din showroom din PBV1 - nu am apucat sa o pun pe masina mea pentru ca a fost retinuta in service pentru problema cu camerele, nu se stie cand o recuperez. Revin cu o poza cand pun materialul pe masina mea :)

IMG_20160805_104509_HDR.jpg

IMG_20160805_104520_HDR.jpg

Modificat de TrancerDJ
Add attachments.
Link către comentariu

Cat ai dat pe tavita? Si pe mine ma bate gandul sa achizitionez un set de covorase de cauciuc si o tavita pentru portbagaj..

 

Link către comentariu

Tavita a fost 387 lei, au si una mai ieftina, dar din ceva spuma.

Link către comentariu

Am revenit cu poze, prima este cea cu tavita din cauciuc de 387 lei pe masina mea (e destul de usoara, ma asteptam sa fie grea si sa se aseze singura, dar trebuie un pic presata sa se aseze), iar a doua e cea din spuma  - la 213 lei.

 

IMG_5639.JPG

pic29549.gif

Link către comentariu

Frumoasa masinuta :)

Cum ti se pare personal ca se misca cei 150cp pe ea? Adunat ceva km inclusiv drumuri nationale mai "lungi" bifate? ;)

Sa va poarte sanatosi !

Link către comentariu

Multumesc. Se comporta admirabil la 150 cp - nu e un bolid dar nu e nici lenesa, masina e destul de usoara totusi si atunci motorul e bine dozat. Am mers destul de mult pe autostrada unde nu iti dai seama neaparat de agilitate, dar pe drumurile nationale am cateva sute de kilometri si am fost multumit.

Link către comentariu

Deocamdata e totul ok, sper sa ramana asa :) Urmaresc inca situatia insa :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina, sa te bucuri de ea!

Modificat de vizitator
Link către comentariu
  • 2 months later...

A mai trecut ceva timp, am ajuns la aproape 7500 km cu masinuta - vineri am "incaltat-o" cu cauciucurile de iarna (Conti Winter Contact TS850P Seal) si cu jante de iarna, apoi am plimbat-o putin pe la munte, sa faca cunostinta cu zapada. Comportament de drum excelent, se incalzeste repede, totul e bine. Acum ma uit dupa niste covorase de cauciuc, sa vedem ce gasim, le-as prefera pe cele originale...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Plimbari, treaba... asa am ajuns la 8200km. Intre timp au venit covorasele de cauciuc, cele originale, care vin foarte frumos pe masina si sunt foarte utile, mai ales pe vremea asta. La primavara revin cele de textil, dar pana atunci cele de cauciuc sunt de vis!

IMG_6079.JPG

IMG_6076.JPG

IMG_6077.JPG

IMG_6078.JPG

Link către comentariu
  • 1 month later...

A mai trecut ceva timp, am fost destul de ocupat si nu am mai scris dar cu masinuta am tot mers.

Am ajuns la 10.000km si se comporta foarte bine. Azi i-am pus folii pe faruri/proiectoare pentru ca am fost in Londra 2 saptamani si am vazut doua Tiguanuri noi, ambele cu farurile foarte matuite - mi s-a parut ciudat, pentru ca ambele erau livrate dupa septembrie 2016. Probabil e clima, drumurile, etc. dar nu vreau sa risc si am zis sa le protejez.

Consumul - steady, undeva intre 6 si 7 de obicei, mers mixt. Fac si drumuri in afara orasului destul de des, unde sta consumul pe la 5 si ceva, usor peste 6 pe autostrada - nu o fortez, in general merg pe la 140 pe autostrada ca sa va faceti o idee.

Ce mi-ar placea - un update la CarPlay (asta tine de VW - Porsche), pentru ca de la iOS 10 incoace poti avea turn-by-turn navigation pe display - practic urmatoarea manevra afisata intre ceasuri, ca la navigatia de la VW. Mi-ar mai place si ca CarPlay sa suporte Waze sau Google Maps - asta tine de Apple insa, nu de VW :( dar daca vor implementa vreodata macar nu va fi nevoie de update la masina. Cu Donglelul Vodafone e ok, foarte comod totul - sincer daca as putea avea o navigatie mai acatarii decat Apple Maps nu m-as plange de nimic (poate doar Wireless CarPlay)...

Link către comentariu

Consumul este f mic in  comparație cu motorul de 190 cp pe care-l am eu, la mine se duce undeva intre 7 și 8 in afara localității ( am rulat doar 1400 km), sper sa mai scadă și la mine cu timpul.

Link către comentariu

La mine este 150CP - deci o parte din diferenta e si de aici - oricum se mai aseaza, as zice dupa primii 3,000km - dar depinde f mult si de conditii - de ex saptamana trecuta am coborat de la Paltinis la Sibiu si am avut consum 3 si ceva - na, la vale... :)) daca e aglomerat prin Bucuresti ma ajunge si 10... overall s-a stabilizat cum ziceam dupa primele cateva mii... deci ai rabdare :) si va fi bine :) 

Link către comentariu

referitor la update-ul de la vw pt carplay ios 10, cel cu turn-by-turn navigation pe cluster; se pare ca va veni, asa li s-a spus la o formare pe carplay. Informatie neoficiala, termen necunoscut. Am sunat la pbn azi si asta am primit ca răspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!