Jump to content

Octavia 3 1.4 TSI 110kW Blue Race

katacomb

Postare recomandată

Salutare tuturor.

Vreau ca, prin prezentarea masinii, sa multumesc tuturor colegilor de forum care m-au ajutat prin intermediul opiniilor si experientelor lor sa aleg aceasta Skoda Octavia 3, 1.4 TSI 110 kW, M6, culoare Blue Race, cu urmatoarele dotari optionale:

CleverPack Style
    - Faruri Bi-Xenon,
    - Adaptive Frontlight System, controlul dinamic al unghiului de iluminare,
    - instalatie spalare faruri,
    - Day Light cu tehnologie LED,
    - Scaune fata incalzite
Afisaj Maxi-DOT color
Airbag-uri laterale spate
Crew Protect Assist
Detectare oboseala sofer
Driving Mode Selection
Duze stropitoare parbriz incalzite
Elemente suplimentare protectie sasiu
Front Assistant
Hill Hold Control
Iluminare spatiu pentru picioare fata/spate
Jante aliaj usor Velorum 6.5Jx16
Parbriz incalzit
Pregatire telefon cu Bluetooth conexiune wireless cu antena exterioara
PhoneBox in consola mediana fata
Priza 230 V in consola mediana spate (max. 150 W)
Proiectoare de ceata fumurii
Radio-MP3- player Bolero, MIB2 cu touch-screen color 6.5 inch, AUX-IN, USB, cititor card SD
Scaun pasager rabatabil
Senzori parcare fata/spate
Set plase in compartiment portbagaj
Simply Clever pentru Phonebox:
    - protectie podea portbagaj cu fata dubla (cauciuc/textil),
    - recipient resturi in capitonaj portiera,
    - suport multimedia in consola mediana
Smartgate
Smartlink
Unibag - sac ski-uri detasabil
Volan multifunctional imbracat in piele comenzi vocale, radio si telefon

Masina a fost achizitionata prin intermediul dealer-ului Brady din Bucuresti, de care sunt 99% multumit.

Pe langa dotarile optionale, masina a mai primit un set de covorase de cauciuc si asigurare Casco :P.

Impresii pana in momentul actual (aprox. 800 km parcursi)

- consum mixt 6.5% (adica am parcurs  primii 700 km cu primii 45 litri de benzina). Astept cu nerabdare iesirea din zona kilometrilor de rodaj :).

- ornamentele cromate ale gurilor de ventilatie laterala din fata se reflecta intr-un mod "inedit" in geamurile laterale si creaza impresia ca masina are ... coarne :)

- Bolero MIB2 cu SmartLink este capabil sa suporte conexiuni prin Android Auto ceea ce aduce navigatia bazata pe Google Maps direct pe ecranul acestuia, ceea este foarte :icon_thumright:.

Cateva poze:

IMG-20160702-WA0006.jpg

IMG-20160702-WA0007.jpg

IMG-20160702-WA0008.jpg

IMG-20160702-WA0020.jpg

IMG-20160702-WA0002.jpg

Modificat de katacomb
Link către comentariu

Drumuri bune, frumoasa masinuta.

Atentie la acele "picioruse" care le apesi pentru decuplarea plaselor din spate, eu am reusit una din ele sa o rup :( (aproximativ 12 luni de folosinta daily)

Iar in cazul in care ai si geamuri laterale "cromate", iti recomand spalarea in regie proprie sau colantarea lor in maxim 12 luni - se va matui ultimul gemulet

Sa va poarte sanatosi, si eu am observat reflexia cromatelor - poate mai deranjant cand "pica" soarele pe partea centrala si ajunge in ochii soferului :P

Link către comentariu
5 minutes ago, ToniM said:

Drumuri bune, frumoasa masinuta.

Atentie la acele "picioruse" care le apesi pentru decuplarea plaselor din spate, eu am reusit una din ele sa o rup :( (aproximativ 12 luni de folosinta daily)

Iar in cazul in care ai si geamuri laterale "cromate", iti recomand spalarea in regie proprie sau colantarea lor in maxim 12 luni - se va matui ultimul gemulet

Sa va poarte sanatosi, si eu am observat reflexia cromatelor - poate mai deranjant cand "pica" soarele pe partea centrala si ajunge in ochii soferului :P

Multumesc.

Nu am geamuri laterale cromate pentru ca am citit forumul inainte de a da comanda :).

Reflexia ornamentelor cromate nu este chiar atat de deranjanta, dar daca iau in considerare si reflexia in parbriz a gurii centrale de ventilatie a parbrizului (pe care nu o vad direct atunci cand stau in pozitie normala de condus) as putea ajunge la concluzia ca este un fel de greseala de proiectare. Sper ca reflexiile astea sa fie singurele minusuri ale masinii :).

Un aspect pozitiv pe care am uitat sa-l mentionez in descrierea originala este ca "firisoarele" care asigura incalzirea in parbriz sunt practic invizibile, chiar si atunci cand lumina vine din fatza (atat de la soare cat si de la farurile din contrasens). Mie mi-a luat ceva timp ca sa pot vedea ca sunt in zig-zag-uri paralele :).

Link către comentariu

Acele striatii sau cum so numi eu le-am observat mai "accentuat" doar pe semi-lumina, noaptea/ziua nu pot spune ca le-am sesizat prea tare.

Sa va bucurati de masina ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!