Jump to content

VW Passat B7

casper_bdc

Postare recomandată

Salut colegii ! Sa ne prezentam zic.

Ciprian 29 ani din Galati ,

VW Passat B7 Highline Variant 2.0tdi 170cp (CFGB), DSG , 4Motion ,08/2011 , 188.000km verificați in rețeaua vw si de mine cu vcds-ul . Masina a fost cumpărată personal acum o luna la prețul de 13.500€ cu tot cu numere pt o luna. Ca dotări .. 

Faruri Xenon 

Front assist 

lane assist

Sign assist 

Webasto cu telecomanda 

Park assist

Suspensie Adaptiva DCC

Vw Sound cu amplificator sub bancheta șoferului 

banchete încălzite si ventilate + memorie 

RNS 510 

Keyless 

Soft Close portbagaj 

Oglinzi heliomate si rabatabile electric 

Pachet lumini sub trim-urile de la portiere ( super ) 

IC color 

Conectivitate Bluetooth Premium 

mi-as fi dorit Side assist si Easy OPEN pt portbagaj dar poate o sa fac un retrofit :) .Pe capota sunt cateva puncte de la pietricele dar deocamdata important este sa merga masina fara probleme majore . între timp i-am schimbat distribuția si uleiul la Haldex la reprezentanta avand 193.000km! la consum mers mixt pot spune ca papa ceva mai mult decat B6-le anterior cam 1,5 litri dar merge altfel si 4Motion își face simțită prezenta in curbe . Sunt curios pe zapada  cu cauciucuri noi de iarna cum se comporta :). atașez cateva poze atat cat imi permite spațiul . 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Scaune ventilateeeee :wub: au si masaj? 

Frumos Passatul! Si foarte foarte dotat! Sa il stapanesti sanatos si fara incidente! :) 

Off topic: Legat de uploadul imaginilor, poti folosi https://imgsafe.org/ (asta il folosesc eu de exemplu) sau oricare alt site de genu si dupa, copy paste la link in topic. :) 

Link către comentariu

Multumesc ! Fara masaj :P. Si ventilația este buna dar nu pt mult timp ca apar durerile de spate !! Cand am fost in germany am avut trei mașini de vazut . Asta , una cu masaj si dynaudio,culoarea nisipului care o trosnise patronul autohus-ului in dimineata aceea si alta roșie la care nu am mai ajuns :))). Mi-ar fi plăcut dynaudio pt ca am si pe B6 .. eram obișnuit cu alte medii si înalte dar se poate face transplant :))). Masaj in bancheta probabil te plictisesti repede nu este un Seria 7 

Modificat de casper_bdc
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, foarte dotata si frumoasa, pacat ca sign assist nu cred ca merge la noi (prin camera), bazandu-se pe datele din RNS.

Revizia la DSG nu s-a facut la 180 000 ? ai grija ca trebuie la 60 000 la fel ca si haldex-ul, si sunt foarte pretentioase.

Poti muta dynaudio-ul de pe B6 100% din ce stiu eu, mai putin suportii de tweetere care la B7 sunt mai inalti, dar tweeteru in sine probabil merge schimbat. (e usor de mutat daca ai deja pe B7 sistemul cu statie sub scaun sofer.. altfel ai de lucru :(

Vezi ca trebuie facuta o bifa in codarea RNS cu dynaudio, altfel o sa iti dea semnal prea puternic si poti arde difuzoarele.

Side assist e foarte util dar foarte costisitor si greu de montat din pacate.

Easy open la portbagaj e foarte simplu de montat.

Succes!

Modificat de bubu182
Link către comentariu

Ms , Ms . Ultima revizie vw este la 183.000 cu schimb ulei motor , DSG si filtre .distributia putea sa mai aștepte pana la 210 dar cum aveam de facut 3500 km am spus sa nu risc :) .  Sign assist nu prea merge in Romania dar si asa nu prea pot merge in limita... in oras o tin pe S altfel ma trezesc la 55 de km/h in treapta 6 :) . Si la B6 tot eu i-am facut retrofit la dynaudio , sunt obișnuit cu demontat-ul si cu retrofit-urile. 

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am facut deja 10.000km si toate bune :). Ii cam place "mustul" din ce vad , dar nu-i asa exagerat . S-a stricat încuietoarea de la portbagaj.. 266 lei la reprezentanta iar montajul l-am facut eu , sunt doua șuruburi ;) . 

Modificat de casper_bdc
Info
Link către comentariu

7,5-8 % la mers mixt si 11-11,5 in oras calculat la pompa .Am facut galati-verona zilele astea si am scos 7,5%  , nu am exagerat cu viteza iar pe autostrada am pus pilotul .. Autonomie cu un plin cred ca ajung la 950 de km :))) oricum CB-ul nu indica asa bine cum era pe B6 .. Știe cineva daca se poate calibra indicatorul de la carburant ? De la 20,30 km dupa ce fac plinul pana sus la buson , acul începe sa se miște ...

Link către comentariu

Daca pun motorina pana la buson ;)) cred ca este plin rezervorul . 68 litri pe carte so pana la buson cred ca încap 70 . 

Link către comentariu

Cam maricel consumul pentru motorul asta, poate de la 4Motion .. sau stilul de mers :D

Eu cu CBBB (versiunea de 170cp mai veche putin), stage2 (220cp), la drum lung pe pilot nu sar de 7% .. doar daca merg 170+ 

Consum pe bucuresti e cam 10-11% la pompa, dar la drum lung cu un plin sar lejer de 1100 km.

Link către comentariu

Da, probabil cauza este 4Motion :) . App consumul asta de 7.5-8% este pe 10.000 km adică de cand am cumpărat-o. Asa daca merg galati-bucuresti cb-ul arata 6.3 dar nu indica bine. Am citit in alt topic ca se poate face cu VCDS-ul o calibrare . Acum sa nu fie probleme majore la motor si cutie ca de motorina sunt bani :))) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!