Jump to content

Golf 6 - Problema spalare faruri

Robert Sof
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am o problema legata de sistemul de spalare al farurilor si anume:

Masina este un golf 6 variant din 2011 cu faruri xenon oem fara DRL tip led; Luminile de zi sunt de fapt faza scurta.

Ma cam deranja situatia asta asa ca am ales sa dezactivez luminile de zi dupa procedura din manual: pozitia "0" a farurilor, contact oprit, semnalizare stanga si flash urmat de contact timp de 3 secunde, ding de confirmare. 

Toate bune si frumoase, luminile de zi au fost dezactivate, acum pe pozitia auto in timpul zilei farurile sunt stinse.

Acum intervine problema: pe timpul zilei, pozitia Auto a farurilor, cu toate ca farurile sunt stinse, cand spal parbrizul, la a 5-a spalare (probabil, nu am numarat) imi spala farurile.

Am incercat sa reactivez si dezactivez luminile de zi dar fara nici un rezultat.

Ma poate ajuta cineva cu o solutie?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DA, trebuie dezactivate cu VCDS.

Link către comentariu

Multumesc pt raspuns.

Poti sa ma ajuti cu un link catre situatia asta mai detaliata sau cateva detalii?

Ma voi duce la o diagnoza in Iasi iar in cazul in care nu stie unde/ce/cum (tinand cont ca e o situatie mai rara) sa am ceva palpabil... sau mai sigura ar fi reprezentanta?

Link către comentariu

Rezolvata problema, setare separata - Headlight washers for DRL

Link către comentariu

• 5 weeks later...

care este siguranta pentru  sistemul de spalare al farurilor la Golf 6 hatchback 2011 ?

Link către comentariu

Ok. Ms .

Gasisem 2 surse cu 33 si 36 . 20A. Ramane 36 .

Link către comentariu

• 2 years later...

Seara buna,

De cand am luat G6 nu am vazut sa functioneze sistemul de spalare al farurilor. Sigurantele nu sunt arse dar dupa o testare mi-a aparut urmatoarea eroare:

1 Fault Found:

00924 - Relay for Headlamp Cleaning System (J39) 
            009 - Open or Short to Ground

Inteleg ca este intrerupt circuitul de alimentare cu energie electrica....sau este in scurt....corect?

In alta ordine de idei, cand folosesc stergatoarele de parbriz, fata de vechiul G5, la G6 stergatoarele nu mai fac acea cursa aditionala la 5 secunde atunci cand folosesc spalarea parbrizului. Aceasta optiune se activeaza separat...sau pur si simplu nu mai exista la G6?

Modificat de harap09
Am uitat un detaliu.
Link către comentariu

Exista-tear wipping. Se activeaza din vcds.

Link către comentariu

1 hour ago, harap09 said:

Seara buna,

De cand am luat G6 nu am vazut sa functioneze sistemul de spalare al farurilor. Sigurantele nu sunt arse dar dupa o testare mi-a aparut urmatoarea eroare:

1 Fault Found:

00924 - Relay for Headlamp Cleaning System (J39) 
            009 - Open or Short to Ground

Siguranta arsa.

Link către comentariu

O sa le mai verific odata, cu shema de sigurante din forum. Revin.

Link către comentariu

@Al Bundy ,

Ai avut dreptate, era siguranta 36 (20) arsa. Nu stiu cum am omis-o la verificari. 

Duzele tot nu functioneaza, toata apa se scurge pe sub bara...banuiesc deci ca sunt actionate de presiunea apei creata de pompa aferenta....dar cel putin la fiecare 5 actionari ale manetei acum se aude acel motoras/acea pompa.

Dupa ce dau bara jos o sa ma conving exact unde e buba.

Mersi Al!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!