Jump to content

Demontare ornament portiera

proteus
 Share

Postare recomandată

Salutare, doresc sa demontez ornamentele cromate care sunt pe portiere si nu imi dau seama daca sunt lipite sau daca au ceva cleme de prindere si trebuie dat panoul jos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De pe fata exterioara ? Sunt lipite 

Link către comentariu

De pe fata exterioara. Intreb pentru ca am vazut din greseala un passat , acelasi model si nu avea acel ornament si am vazut ca are niste gaurele in portiera unde vine acel ornament.

Multumesc

Link către comentariu

Sun lipite cu banda dubla si are si ceva cleme micute,gauri in portiera

Link către comentariu

• 2 years later...

Îmi pare rău că scriu aici dar celelalte topic-uri sunt închise deja și nu am găsit un răspuns la ceea ce caut...

La fața portierei de pe partea șoferului la Pasat B6 am constat că zona unde mai obişnuiesc să țin cotul și-a pierdut din densitate în sensul, că se apasă foarte ușor pe acea zonă și degetul intră aproape în material. Cred că următorul pas este să cedeze și să se creeze acea urmă specifică și de aceea vă rog să-mi dați un sfat cu ce aș putea să o întăresc pe dedesubt... sau o altă variantă de reparație.

Mulțumesc.

Link către comentariu

Inlocuire...nu ai ce sa faci tu, deoarece ai alt material sub el. La tine s-a dus buretele si se va umfla si plasticul care il acopera. Sunt ateliere care repara acea zona si retapiteaza toata partea superioara

Link către comentariu

este problema comuna la b6 si octavia 2

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In legatura cu ornamentele cromate ale portierelo, as vrea sa le schimb. Inteleg k sunt lipite dar se dezlipesc fara a demonta geamul si oglinda? Multumesc

Link către comentariu

cele de la baza geamurilor laterale... sunt pe cheder - acesta nu este lipit, dar trebuie demontate oglizile sa le scoti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!