Jump to content

Golf 4 1.9 ASZ


blordc

Postare recomandată

A cazut turbina luna trecuta si am refacut-o complet(au fost schimbate toate internele a ramas doar carcasa veche), pret total cu manopera 1600 ron. Ce a fost ciudat e ca nu a dat nici un semn si a cazut deodata. Pur si simplu nu tragea si scotea o gramada de fum care vendea de la uleiul care il arunca pe evacuare. Am avut noroc ca am oprit-o si aveam ultei de completat. Cam 2 litri il aruncase pe evacuare. A fost destul de greu apoi cu curatarea evacuarii care nu a mers data jos de pe masina. Insa a iesit bine. Acum trage masina destul de bine.

 

Am hotarat sa ii schimb si kitul de ambreiaj care avea zgomot de la volant. Am comandat kit complet volant, placa, rulment,etc, pret 1600 ron plus 400 ron manopera. Acum merge totul bine. Sper sa nu mai fie probleme majore.

Modificat de blordc
Link către comentariu

De la ce producator ai comandat kitul de ambreiaj?

Modificat de minu94
Greseala
Link către comentariu

Luk am comandat ca asa cica ar fi trebuit sa fie echipata masina dupa seria de caroserie, insa cand am desfacut masina era Sachs. volant era blocata din cauza asta nu mai amortiza vibratiile. Oricum nu conteaza prea mult pentru ca amandoi sunt producatori buni si oricare isi face treaba bine. Acum e mult mai liniste dimineata la prima pornire.

 

Intre timp am mai schimbat si pompa tandem care curgea, garnitura fusese schimbata insa a inceput sa curga pe la alte imbinari si am fost sfatuit sa o inlocuiesc pe toata plus garnitura inca o data. Am gasit la un prieten una la mana a doua. Acum e curat acolo nu mai e motorina pe langa ea. Tot timpu gaseam umezit pe acolo si nu stiam de ce pentru ca doar schimbasem garnitura cu un an in urma. Si am schimbat si furunele care intra in calorifer ca se umflasera de la timp plus motorina care a curs pe ele de la pompa tandem. Am cumparat originale 80 lei unu si 90 celalalt(pe asta scria made in Romania).

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

La fel am patit si eu cu kit-ul de ambreiaj...am luat Luk si pe masina am gasit Sachs...

Urmatorul daca va fi cazul voi pune sachs...sa vedem cum se comporta si pe Sachs...pentru ca vei vedea ca in putin timp Luk incepe sa oboseasca...

 

Link către comentariu

Sper sa tina cativa ani ca la numarul de km as fi multumit daca tine 100.000 care ii va face masina in urmatorii 10 ani.

Ambreiajul tine destul de bine insa cade volant, asta e problema la aceste masini ca si la altele cu masa dubla. In schimb la golf 6 gti dupa ce am crescut puterea a inceput sa patineze deci acolo chiar era vorba de ambreiaj sau poate placa de presiune care ar fi trebuit sa fie mai tare, astfel aplicand o presiune mai mare pe disc nu ar fi patinat. (asta in cazul in care discul e facut dintr-un material bun)

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 3 months later...

Masina a primit o aripa dreapta noua plus vopsit care avea inceput de rugina, vopsit plafonul si capota avand lacul sarit asta ca sa fie masina cum trebuie din punct de vedere estetic. Se va mai tine un an sau cat e nevoie de ea daca nu se da la pretul cerut. Va trebui si ea miscata insa mai rar se pare.

Mie personal o masina veche intretinuta e mai valoroasa decat una noua din punct de vedere economic, vorbesc in cazul meu. Cea veche ca valoare ramane aproape neschimbata pe cand la una noua valoarea ei scade destul de mult pe fiecare an dar optiunea e a fiecaruia ce masini are in curte. Inca e o placere sa conduc si masina asta.

Cand conduc masina asta ma gandesc la colegu de pe forum rudiRUD care a transormat masina asta intr-o alta masina insa merita. 

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 1 year later...

Intre timp masina a mai primit o baterie noua (octombrie 2020) si schimbul de filtre in rest doar motorina.

 

Masina a iesit la vanzare din nou ca mai mult sta si e pacat de ea, se poate gasi aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!