Jump to content

Passat 1.8T 3BG

cosmindumi87

Postare recomandată

Salut !

Revin pe forum cu noua achiztie un Passat din 2001 cu motorizarea 1.8T,  dupa ce am fost pe meleaguri frantuzesti apropape 2 ani cat timp am condus un Megane care ramane in familie.

Mai tot timpul mi-am dorit 1.8T. Masina este destul de dotata : climatronic, scaune incalzite, alcantara si piele, trapa. Ii lipseste CB-ul  cruze control dpmdv.

Asta este tancul : 

IMG_20160612_153950.jpg

IMG_20160612_153958.jpg

IMG_20160612_154007.jpg

IMG_20160612_154020.jpg

IMG_20160612_154027.jpg

Modificat de cosmindumi87
Link către comentariu

Na bravo, felicitari pentru masina :) ai facut o afacere mult mai buna cu asta decat cu ceva Haudi calarit si kilometrii dati inapoi. Oricum, ai iesit mai bine decat daca veneai in Germania dupa una.

Ce ti-ar mai prinde bine la cat e de lunga, ar fi niste senzori de parcare pe spate.

Link către comentariu

Multam :) ! 

Am tot insistat cu cautarile saptamana aia si am dat peste tanc. Probabil ca imi parea rau dpdv al spatiului daca luam audi. In rest masina merge super astept sa o scot la drum. Daaaa senzori trebuie neaparat cum la Reno aveam camera si senzori m-am handicapat si nu prea imi mai dau seama de dimensiuni dar imi revin asa usor. 

Deocamdata asteapta un set nou de covorase si o spalare dupa ce se opresc ploile astea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!