Jump to content

Pareri achizite PASSAT 2.0 TDI

DaBotta
 Share

Postare recomandată

Zia buna colegi ,

Am pe "teava" o oferta relativ buna.

Pot sa cumpar un PASSAT 2.0 TDI 2006 / 2007 4Motion . Masina este de la firma , nu e chiar cea mai tipla masina , dar pretul este pe masura.

Ca dotari masina are cam asa

Interior Sport Line

Incalziare in scaune

Parbriz incalzit

Navigatie

Bi-Xenon

4Motion

Ma rog , cam de toate mai putin trapa.

Codul motorului este BKP , anul trecut stiu ca au fost schimbate injectoarele pe programul reprezentatenlor. Ca si nr de KM are 340.000 , cam la ce probleme ma pot astepta la masina asta ? Ideea e ca pot sa o cumpar la un pret f mic , in jur la 3.000 EURO . 

Am auzit ca e un motor destul de pacatos , dar ce inseamna pacatos daca e intretinut cum trebuie. Pana la km astia masina nu a facut probleme mari.

Sistemul de transmisie integrala este bun ? Adica ma pot trezii cu surprize daca ii fac un soft de exemplu ?

Inca o chestie , stiu ca pe spate masina a avut aceea suspensie adaptiva NIVOMAT , dar s-a trecut la suspensie normala pentru ca 2 telescoape NIVOMAT erau aproape 7000 Lei. Afecteaza cu ceva asta ?

Astept si de la voi ceva pareri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai sa vedem...

La 340.000km si masina de firma, sansele ca multe sa fie uzate sunt f favorabile.

La ce sa te uiti:

- flanse grup cardanic fata-spate + rulment (2000RON)

- turbo

- distributie

- ambreiaj/volant

- CASETA DIRECTIE!!!

restul, la 340.000km, trebuie vazute: amortizoare, discuri, flanse, brate

Trebuie verificata, evaluata. Daca necesita buna parte din cele enumerate, bagi in ea cel putin 2500E. 

Si fiind masina de firma, caseta sunt sigur ca are joc (nu toti depisteaza), turbina cine stie, flansele cardanice clar sunt coapte, volantul daca e batran e posibil sa bata (fiind 4x4 toate socurile le da direct in el), s.a.m.d. 

Si nu, BKP-ul in afara de injectoare, nu este deloc un motor pacatos. Dupa 10 ani, se dovedeste a fi cel mai fiabil, in ciuda faptului ca toti arucnau cu pietre acum cativa ani. Cine contesta, ori habar n-are ori are orgoliul prea sensibil. :)

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!