Jump to content

as vrea sa sune putin

boyzstuff
 Share

Postare recomandată

se da una bucata octavia cu motorul AUQ.

masina pe benzina ... foarte frumos ...foarte silentioasa ... PREA silentioasa.

ce as putea sa ii fac sa sune putin toba de esapament?

de preferat sa nu schimb toba cu totul .. daca se poate nici partea finala care de altfel arata f bine.

as vrea doar sa sune putin mai tare .

thx :screwy:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bagi in toba o bucata de span de la strung... o spirala de aia lunga...

Si o sa fluiere de toata lumea o sa se uite dupa tine... (eventual ia chestia asta ca si o razbunare pentru un dusman al tau)

Ca sa sune si frumos, trebuie sa schimbi sistemul de evacuare...

Modificat de r&d
Link către comentariu

Poti sa scoti o toba... cred. Cea din mijloc? Cate ai? Sau sa schimbi una/mai multe tobe cu altele tip evacuare directa. Cat vrei sa "investesti"?

Link către comentariu

Ce zice Andrei ma batea si pe mine gandul intr-o vreme si anume sa scot toba de mijloc si sa pun teava chioara in loc. Intre timp cred ca finala a mai pierdut ceva site sau a capatat vreun punct ca si-a schimbat sunetul si parca e mai bine :blink: si deci am abandonat subiectul pentru moment. Dar continui sa cred ca ar fi un punct bun de inceput.

Link către comentariu

intredevar, merita scoasa toba intermediara si pusa o finala sport :P

Link către comentariu

ok.... eu si mecanica .... hmm ne intelegem la un nivel superficial :P

dar hai sa vedem daca schimb partea intermediara .. cat ma costa ... ?

ca bani .. nu mi-am alocat nici un buget dar pentru o schimbare in fff bine sunt dispus sa dau cateva sute $.

o fi vreo firma de tuning care face asa ceva ?

Bagi in toba o bucata de span de la strung... o spirala de aia lunga...

Si o sa fluiere de toata lumea o sa se uite dupa tine... (eventual ia chestia asta ca si o razbunare pentru un dusman al tau)

Ca sa sune si frumos, trebuie sa schimbi sistemul de evacuare...

tot sistemul de evacuare ???!?!?!?!?!

asta ma gandesc ca f scump (sonde lambda & co)

ai vreo idee de pret ? si cine face asa ceva

Link către comentariu

Langa Brasov, Lunca Calnicului la Stellco. Aceasta este o fabrica de esapamente foarte mare, dar fac si lucrari cu amanuntul. Sunt greci.

Eu mi-am pus intermediara directa la ei de inox, importata din Germania insa nu am reusit sa aflu producatorul. Suna la 0268-515259 sau 0268-515253. Eu am rezolvat acum 2 saptamani, foarte promt si foarte frumos lucrat.

Finala aveam o Borla, insa distribuitorul Borla in Brasov nu mai exista.

O afacere din asta din inox cu tot cu manopera te duce sub 100 eur. Eu am montat inox pt durabilitate nu pentru zgomot. Totusi suna ceva mai gros si masina este mai vioaie (toba e directa), fara placebo.

Modificat de Akebono
Link către comentariu

Cel mai simplu:iei un fier si il bagi pe toba si il infigi pana iese in coloana de evacuare.... :lol: glumeam!

Cel mai simplu exemplu ar fi o integrala borla sau macar o evacuare finala sport si cu un tips frumos..

Link către comentariu

Cel mai simplu:iei un fier si il bagi pe toba si il infigi pana iese in coloana de evacuare.... :) glumeam!

Cel mai simplu exemplu ar fi o integrala borla sau macar o evacuare finala sport si cu un tips frumos..

ok ok .... vreun cunoscut distribuitor de borla in buc ?

daca se poate si un nr de tel ... ar fi perfect !

Link către comentariu

Desigur. PILOT Tuning de pe Sos. Pantelimon nr 264, intre Socului si Sectie Politie nr 9. Tel 255-66.53 !

p.s. acolo mi-am montat eu la vechea Octavia 1.8T evacuare finala Borla.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!