Jump to content

Golf 6 1.6 TDI DSG TEAM

AbuHassan

Postare recomandată

Salut, bine v-am găsit, am decis sa îmi prezint și eu mașină.

După 5 ani de golf 2 diesel și încă 7 ani de focus 2 diesel am revenit la golf. Am cautat 4 luni pe internet în Germania după 3 criterii: automat, km cat de putini și obligatoriu cunoscuți și încălzire auxiliara. Rezultatul Golf 6, fabricație 2010, 132 000 km cunoscuți 1.6 TDI DSG și webasto, bonus pentru răbdare: rns 510, senzori fata spate și camera, keyless go, keyless entry,  park assist (care ma distrează tare), senzori lumina, ploaie, pneuri, geamuri fumurii, oglinda heliomata, scaune încălzite, tempomat, comenzi pe volan, padele, spălătoare faruri, jante tabla și jante alu și nu mai știu.

Am adus mașină în noiembrie 2015, am 153 000 km și sunt foarte mulțumit. Am făcut revizia la reprezentanta vw. As vrea sa montez stopuri Led pe spate și tot caut o varianta buna, dacă ma puteți ajuta. În rest voie buna.

IMG_20160602_224411.jpg

IMG_20160602_224517.jpg

Modificat de AbuHassan
Link către comentariu

Frumos si dotat ! Plus ca esti din clubul colegilor cu "palarie" Thule  :rr:

Link către comentariu

Mare grija cu masina ca navigatia aia face cu ochiul la "baietii buni" (casco sau garaj).Drumuri bune si multi kilometrii fara probleme.

Link către comentariu

Mulțumesc, mai bine sa pățească ceva la ochi, acei băieți. 

Link către comentariu

Tare combinatia de optiuni. Sa ai noroc de ea. 

Link către comentariu

In principiu in sibiu nu ar trebui sa ai mari probleme cu disparutul navigatiei. Cred ca sunt cauzuri izolate pe aici. Si eu o am si pana acum nu i-a pus nimeni gand rau.

Link către comentariu

bravo, afacere buna, masina frumoasa si foarte dotata, diesel, dsg, senzori, camera, navi, inca o data bravo :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!