Jump to content

Golf 6 HL Blue-Graphit Perleffekt - Izzy IF-87-DSP

The_Ego

Postare recomandată

Va creste proportional cu devizul reparatiei, iar cei de la Porsche au mereu un pret mare rau, chit ca intradevar le iese. Oricum platesc franciza de 411RON.

La anul va fi asigurata pentru mai putin, pretul masinii scazand, iar acum nu mai sunt incepator, deci va scadea si mai mult.

Sunt total nepriceput la tehnica, iar culoarea asta este foarte pretentioasa, asa ca am zis sa beneficiez de casco, daca tot a costat 1000euro.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Masina a trecut prin prima revizie, la 7992km :D. Din pacate eu nu am fost prezent, facultatea asta :(, dar s-a dus tata. Inlocuit filtru si ulei doar, pus Castrol Edge Longlife. Am trecut la anvelope de iarna (Semperit) + jante de aliaj de 16. Operatiune desfasurata la PBN. Chiar au testat masina pentru noxe, consum, gratis :)). Jantele de 17 sunt depozitate tot la ei. Nu o sa ma bucur prea mult de masina pentru ca luni o bag la Top Lac Service pentru revopsire portiera stanga spate si aripa stanga spate. Din cate am citit ar fi priceputi, oricum tot acolo este si centru de constatare Allianz nu cred ca isi permit sa faca rasol pe banii alora.

imag0195m.th.jpg

imag0196j.th.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

M-am uitat acum pe factura.

Avem asa :Service schimb ulei 77,5 lei, Materiale mici 8lei, Castrol Edge Longlife 5w30 91,76x3,6= 330lei, Filtru ulei 69lei, Buson baie de ulei 7,69lei. In asta a constat revizia, cost total 492lei.

Link către comentariu

Urmatoarea va fi si ultima la reprezentanta, nici gand sa optez pentru garantia extinsa in conditiile in care acelasi ulei pe care mi l-au dat cu 91lei litru la liber este 50lei.

Link către comentariu

Da, masina fiind achizitionata la sfarsitul lui 2010. Am posibilitatea extinderii pentru 388Euro pe 4 ani, dar cu conditiile de a face reviziile la ei, de a nu opera modificari.

Link către comentariu

Eu zic sa optezi pentru garantia extinsa. Eu daca as fi avut posibilitatea, as fi cumparat'o cu ochii inchisi. Motoarele TSI sunt foarte pretentioase. Luni, la mine a cedat. Din primele cercetari, s-a topit un piston, care ar fi afectat si blocul motor. Cu masina iesita de 2 luni din garantie.

Link către comentariu

Wow, nu ma asteptam la asa ceva, mai ales ca motoarele de TSI de160/170 au pistoanele acoperite cu magneziu pentru a rezista mai bine la temperaturi mari. Pana la urma ce o sa faci? :(

Link către comentariu

Cat te-au ajuns rotile? Eu am luat de la dealer Sima @ 16" cu Continental TS830 (parca) si au fost destul de scumpute. Sunt usor dezamagit de dealer-ul local.

Imi pare rau sa aud de intamplari nefericite si sper sa iasa la fel ca noua dupa ce rezolvi.

@Tudy: Ma indoiesc ca toate TSi-urile patesc din astea. Mai era un caz pe forum cu un piston spart la 8000 km. Eu zic ca sunt cazuri izolate datorate unor defecte de fabricatie. Iti sugerez sa te adresezi VWAG GmbH intr-o scrisoare, s-ar putea sa reusesti ceva.

Cheers!

Link către comentariu

3400ron. Se comporta total diferit cu jantele de 16, directia mi se pare mai usoara, nu se simte la fel de bine soseaua, pot sa o manevrez cu un deget, dar mai confortabila la denivelari clar.

Link către comentariu

@Mike: Nici nu am zis asa ceva. In niciun caz, patania mea nu este o regula. Doar am incercat sa ii explic colegului forumist ca acea garantie extinsa este utila, dupa parerea mea. De asemenea, doar am incercat sa subliniez ca TSI'urile sunt niste motoare mai pretentioase si fara o istorie indelungata a fiabilitatii.

@The_Ego: Deocamdata suntem in tratative. Cu tot cu discountul de la VW, care este cam 50%, m'ar costa cam 20 000 de lei. Ar mai fi o varianta sa gasesc eu pe la dezmembrari un Scirocco/Golf/Jetta cu acelasi motor, si luat de acolo blocul motor. E o situatie complicata, oricum.

Link către comentariu

Maine trec pe TDi pentru 2 zile, old faithful :wub:. Tot mi se pare prea cuminte TSI-ul, prea liniar, domol, pe cand vechile tdi-uri pd sunt mai brutale, se simte turbina serios dupa 2000rpm, la fel si cu 2.0TFSi. Am zis ca imi va placea mai mult liniaritatea micutului tsi, dar raman mai impresionat de senzatia de putere dupa turbo-lag la motoarele mai mari, mai nerafinate :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

EGOista is back :icon_cheesygrin:. Vopsita frumos, chiar nu am observat diferente de nuanta. Au vopsit si usa fata desi in deviz era trecut doar polishat, au zis ei ca sa faca trecerea pentru ca este o culoare grea.

M-am invartit in jurul ei 5 minute, sa observ orice imbinare, orice diferenta intre bara - aripa - usa. Nu a fost cazul.

Doar cateva broboane pe manerul usii fata, rezolvate apoi in 5 minute prin polish tot de ei. Recomand Top Lac Service.

Azi m-am convins ca nu vreau jante mai mari de 17" sau mai grele decat ce am eu acum vara :)) , merge asa usor volanul cu astea de iarna, ireal as zice.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Bravo,bine ca nu ti-au facut vreo figura cu vopsitul.Eu d-aia nu mi-am luat jante pe 17' pana acu,ci doar 16' ;)

Link către comentariu

Pana nu am incercat pe propria piele diferenta, nu mi-a venit sa cred :)) . Vopsitul a trecut doar primul hop, mai are doua: sa vad culoarea in plin soare (masina am ridicat-o la 4, deci pe inserate :( ) si apoi sa nu inceapa cu cojirea sau alte defecte in procesul de vopsire ce se observa dupa ceva timp, oricum am garantie 3luni pe manopera.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Adevarat asta :( . Azi am atins 8100km fix prin vesnicul Bucuresti. Parca as vrea sa vina iarna sau sa ma duc eu la iarna, adica sa ninga la munte :)) , sa testez noile cauciucuri. Nu prea imi convine sa merg cu astea la 11-12grade :( .

Dimineata de asemenea am avut ceva emotii cu un bizon din trafic, Opel Astra cu AUR la numar, va dati seama de apartenenta sa, avand in vedere ca nu era Titi Aur :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!