Jump to content

Golf 6 HL Blue-Graphit Perleffekt - Izzy IF-87-DSP

The_Ego

Postare recomandată

Nu (inca) masina masina mea, dar de la vara se poate schimba situatia :icon_cheesygrin:screenshot20110909at812.th.png

Pana atunci, imi ramane miniatura :))screenshot20110909at811.th.png si desigur Ego :wub:

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

multumesc :). Am gasit o poza pe net cu un g6, aceeasi culoarea, aceleasi jante, cu ksport coilcovers. Arata prea trantita, nici chiar asa nu o sa fie, cu 1 cm mai ridicata poate.

bluegraphit.th.jpg

Link către comentariu

Foarte elastic micutul :lol: , dar dupa 4000rpm gafaie putin, creste mai greu intre 70-100

Masina mea rar vede peste 3500rpm, aproape never 4000rpm, yet :))

P.S.: Poate sa mi se schimbe si mie titlul topicului in Golf 6 HL Blue-Graphit Perleffekt

Link către comentariu

Am vazut si eu un filmulet asemanator si nu am crezut pana nu am incercat :icon_thumleft:.

E totuna daca postez la mine pe topic sau la tine, daca tot am apucat, scriu aici; am dat peste clipul asta cautand altceva si initial am crezut ca are body-kit. Apoi am vazut masina inainte sa ii schimbe proiectoarele cu tot cu grile si sa ii puna DRL-urile alea si mi s-a parut ca e stock. Poate e din cauza Xenoanelor sau a culorii, dar mi se pare ca arata foarte tare. :icon_bounce: Nu sunt convins, totusi, ca nu are RLine care vine standard la BlueMotion (?) / = pachet aerodinamic.

:icon_confused:

Totodata, pentru cine are finante, o ocazie in adevaratul sens al cuvantului. :pirat:

LE: :lol: De ce nu are spalatoare faruri ? Cred ca e doar un singur raspuns - retrofit.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Nu are R-line. Bara la R-line e ceva mai evazata pe laterale. Arata misto led-urile alea, in combinatie cu xenon. Cu halogene nu prea, mai ales ca eu cel putin am nevoie si de cele de proiectoare noaptea la manevre, pe strazi inguste. Chioare rau sunt halogenele ! :grrrrrr:

Tipul are un intreg topic pe VWVortex , si-a coborat masina si cate nu a facut :)) . Sa stii ca in America nu sunt obligatorii spalatoarele, asa i-a venit din fabrica. Doar europenii au mania asta :)) (off-topic: la passat-ul familiei cu xenon oem, nu stiu ce au spalatoarele dar nu mai ies de aproape un an, lucru observat si la revizii insa nerezolvat, sunt doar de poza acolo si chiar nu a fost vreo problema care sa justifice spalatoarele.)

Este unul din Norvegia, care e guru din pct de vedere al tuningului OEM. A ajuns sa aibe bara spate R-line cu evacuare GTi, custom stuff :icon_thumright:, asta dupa ce a tot combinat spoilere, praguri, jante..Bani sa ai :)

Link către comentariu

Da, de pe VWVortex am luat link-ul catre YouTube.

Il stiu pe tipul din Norvegia, tin minte ca si-a cumparat ace de .:R pentru ceasurile indicatoare, si desi erau colorate albastru, lumina era inca rosie (or something like that) si a renuntat dezamagit. Oricum, am inteles din ce spunea el ca sunt niste taxe exorbitante pentru un GTi, de exemplu. :icon_geek:

Si daca nu e de RLine, atunci ce bara e, stock :icon_bounce: !? Da, DRL-urile alea cu LED-uri puse in locul proiectoarelor rapesc din functionalitatea masinii, dar in combinatie cu Xenoanele arata :emthup:.

Mi se pare doar mie un chilipir anuntul cu xenoanele ? :lol:

LE: Baiatul de pe YouTube are numere de Germania

Modificat de mike.
Link către comentariu

E mega ocazie cu xenoanele alea :icon_thumleft: . Practic au tot ce trebuie, mai putin auto-leveling, dar nu conteaza. Asemenea chilipiruri mai rar in Europa :(

In America, in unele state poti sa nu ai numar in fata, iar tipu si-a pus numere fictive de germania, in semn de apreciere pentru pt DE. :)) sunt multi nebuni d'astia in america cu numere ciudate pe fata.

Asa arata R-line, tipu avea bara stock.

Link către comentariu

:offtopic: Motorase de AFS, sunt alea care fac cornering. Autoleveling se pune sub porbagaj, are legatura cu suspensia, foarte complicate :banghead: , utile si pt sofer si pt ceilalti din trafic totusi :). Deja este poezie cu autoleveling cand vad xenon pe faruri cu oglinda :emthdown: , groaznic. Mai mult am observat ca dubele orbesc cel mai mult. Degeaba oglinda heliomata, degeaba privacy glass, cand vine unu din spate cu asa ceva este moarte :angry: .

On topic: Ma gandesc serios daca sa renunt la orice alt modificare si sa ma axez pe faruri cu xenon. Ziceam ca nu gasesti chilipiruri in europa, i was wrong

679 + 150 (cu becuri si motorase AFS)= 829

Link către comentariu

Camera rezolvata, dar cu ocazia unei priviri mai atente a compartimentului motor am observat lichidul din vasul de expansiune ce era cu aproape 2 degete sub minim :| . Nu erau urme de scurgere si capacul era stans bine. Am completat cu apa distilata pana la max, il tin sub observatie :)). O cam cheama service-ul mai devreme :))

Link către comentariu

Astazi dupa ce ti-am citit topicul imediat am vazut si masina. :icon_thumleft: Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos.

post-3116-0-85317300-1316347644_thumb.jp

Modificat de cornelus
Link către comentariu

multumesc :) . Acolo zabavoste de obicei :lol: . Esti din zona sau doar in trecere?

Link către comentariu

6900km in 10luni. Nu e deloc mult, insa majoritatea sunt facuti in Bucuresti :( img00003201109201231.th.jpg

Link către comentariu

Bine ca nu am dat la cb2, ca am acolo un consum cam de 10L :( . Posibil cele mai frumoase jante de la VW :icon_cool: . Must have them! Intr-un fel sau altul tot o sa-mi dau Seattle-urile, pentru ca sunt senzatie Bilbaooo

bilb6-23562.jpg

Link către comentariu

Daca urmaresti sa ai jante OEM, ramai cu Seattle-urile. Sunt foarte misto si cu siguranta mai reusite ca Bilbao.

Jantele inchise precum Bilbao sunt un chin de curatat si obtureaza vizual franele cu totul. Poate candva inlocuiesti discurile sau poate si etrierii si atunci tre' sa schimbi jantele din nou.

Mai bine cauta jante performance, mai usoare, ceva gen OZ, BBS, NEUSPEED, TEAM DYNAMICS. Sa stii o treaba!

Link către comentariu

am tot vazut-o parcata in gardul"scolii"in spate la raul doamnei, si chiar ma gandeam daca esti pe forum...o admir mereu, foarte frumoasa masinutza, sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

@kelu: Multumesc mult! Acolo o parchez ca e cam singurul loc disponibil uneori (cat mi-a luat sa invat sa o parchez toata pe trotuar si fara sa ating gardu) . De cand cu sectia de politie e mai mereu full :(

Ce m-a atras la bilbao e forma lor originala, nu prea am vazut jante in stilul acela pe VW. Mi-a placut si culoarea., but on the long run sunt greu de intretinut si par sa cantareasca mult.

Am avut mare noroc cu jantele pe care le am, masina am luat-o de pe stoc si chiar nu ma asteptam sa fie asa misto :D , majoritatea celor de 17 de pe stoc sunt Porto.

La performance intradevar, oem nu concureaza cu OZ, BBS. Insa nici la pret nu prea concureaza :( . Prefer ceva mai rezistente vs ceva mai usor. Am dat in ceva gropi de mi s-au mutat rinichii, jantele+cauciucurile rezista. Daca era in occident, era alta viata . O sa caut sa vad daca gasesc ceva mai usor, dar oem. Gen VW Motorsport 18"

motorsport.jpg

Link către comentariu

Ok, nu ma asteptam sa fie atat janta:(, bbs ch all the way clar. Eu nu as da 500e pt o janta, chit ca BBS arata no comment :wub: .

Poate doar cobor masinuta cu Eibach Sportline + distantiere (30mm spate, 20mm fata/per punte)si vad atunci cum mi se pare :D

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!