Jump to content

Golf 6 HL Blue-Graphit Perleffekt - Izzy IF-87-DSP

The_Ego

Postare recomandată

Ciudat este ca pe busonul de ulei scrie Castrol.

2 poze momentan dupa coborare, iar una este facuta in panta putin de arata masina cam ridicata de fund, dar in poza de aproape se vede ca a coborat spatele frumos. Mi-a murit telefonul ca mai faceam :( .Eu sunt foarte multumit in final de stance :D. Acum poti sa le dau pe celelalte :))

20120409171524.jpg

20120409171457.jpg

Daca stie cineva cum sunt orientate camerele din intersectia corneliu coposu cu i.c. bratianu raman dator pentru mult timp. Eu stiu ca am trecut pe galben, insa daca s-a schimbat rosu chiar inainte 1-2m asta e sau chiar in dreptul meu, politistul vazand toata scena de la 100m din spate nu stiu daca a putut aprecia bine momentul.

Ce-i drept sunt in culpa trecand pe galben, e adevarat ca acea intersectie este semaforizata din cauza pietonilor iar ei aveau rosu sigur, desi este un mic decalaj intre rosu la masini si verde pentru pietoni.

Nicio contraventie pana acum si vine asa ceva. M-am distrat putin pentru ca in retrovizoare l-am vazut cum ma urmarea, ce sila imi e de politistii care stau la panda sa le cada ceva.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nasol de permis dar arata bine masina. O sa se mai lase putin zilele astea si o sa arate si mai bine! :)

Link către comentariu

Eu zic sa incerci o actiune in instanta, mai ales daca te stii nevinovat. Ciudata chestie, sa faca manevre din astea si sa fie si singur. De obicei, le fac in tandem, sa se aiba martor unul pe celalalt. In ultima vreme am observat si o tendinta de exces de zel la Politia Romana. Se apropie alegerile si au primit tema sa stranga bani la buget.

Eu am fost oprit noaptea pe E85 si m'am ales cu 4 puncte amenda si 3 de penalizare, pentru ca aveam aprinse SI proiectoarele :ceuameni: .

Link către comentariu

100% nevinovat nu ma stiu asta e clar, pentru ca nu am stat cu ochii pe semafor cand eram fix in dreptul lui

Tot 4 puncte amenda am luat si eu, pe langa permis suspendat, mai dau si amenda cu puncte.

In timp ce stateam sa astept, tipul care m-a oprit era de treaba, chiar l-a intrebat prin statie pe domnul politist Ciur (asa il cheama) daca chiar eu sunt, n-am fata de delincvent :)) .Au oprit si o tipa ce a facut stanga pe pod, actele si dupa aceea adios, nici macar avertisment.

Ma deranjeaza ca eu nu cred ca sunt trasi la raspundere pentru unele contraventii date din pom, ca i s-a parut lui.

Sunt destul de lihniti observ pentru ca mai erau inca 3 echipaje azi prin bucuresti, daca nu curge pica.

L.E.Am observat mai bine si de fapt intersectia IC Bratianu cu Corneliu coposu este chiar cea de langa Unirea, conditiile in care politistul era dupa semafor si nu avea cum sa vada, iar eu acolo sigur nu am trecut pe rosu pentru ca eram cu ochii pe semafor si pe politistul din spatele lui.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pai s'au invatat si ei. Doar agentul constatator trebuie sa iti scrie PV'ul. De asta l'ai asteptat atat sa vina el.

Link către comentariu

Arata foarte foaarte bine.

Stai linistit, exact asa am patit si eu intr-a 12-a. Ma grabeam la o meditatie pt bac si am trecut pe galben, d-ar s-a facut rosu cand trecea fundul masinii de semafor. Ghinonul meu a fost ca era o masina "undercover" cu radar in spatele meu care a si filmat. Am tacut din gura si am dat frumos din picoruse o luna:P

In cazul tau bafta la proces, daca ii dai in judecata.

Inca o data, foarte frumoasa cu bbs-urile si putin low. Seamana cu CH-urile dar nu scrie "motorsport". Sunt cumva cele OEM de Audi, cu capace BBS?

Modificat de tur
Link către comentariu

Ma deranjeaza ca eu nu cred ca sunt trasi la raspundere pentru unele contraventii date din pom, ca i s-a parut lui.

Daca se dovedeste in instanta ca a comis un abuz, e penala treaba.

Arata cum trebuie masina, nu mai e tractoras :D.

Link către comentariu

Inca o data, foarte frumoasa cu bbs-urile si putin low. Seamana cu CH-urile dar nu scrie "motorsport". Sunt cumva cele OEM de Audi, cu capace BBS?

Multumesc :D.

Sunt VZ, adica Volkswagen Zuberhor (daca asa se scrie) ceea ce inseamna ca nu e nevoie de inele de centrare si vin cu prezoane oem. Sunt cred ca identice cu cele de audi b7, dar scrie bbs si pe buza jantei, nu stiu daca scrie si la cele de audi

Arata cum trebuie masina, nu mai e tractoras :D.

El se afla in spatele semaforului unde s-ar fi produs contraventia, mie mi se pare clar abuz din moment ce nu a vazut semaforul cand am trecut de el, ci doar dupa.

Nu o mai lungesc pe aici cu problema asta ca e topicul masinii, care merita poze mai bune in viitor :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

La fel ca tine am patit si eu acum cateva zile, am trecut pe culoarea galbena a semaforului la intersectia Piata Natiunile Unite cu Calea Victoriei si dupa 500m in spatele meu venea in viteza un Logan cu girofarurile aprinse. M-au oprit, m-am contrazis vreo 5 min cu agentul, el ca am trecut pe rosu, eu ca am trecut pe galben, si in cele din urma mi-a dat doar o amenda de centura si am ramas cu permisul in buzunar In cazul tau cred ca au facut putin exces de zel, si sper sa reusesti sa o rezolvi in instanta.

Link către comentariu

De obicei, le fac in tandem, sa se aiba martor unul pe celalalt

Asta nu e adevarat... un agent constator nu poate fi martor - art.19, alin.(2) din OG nr.2/2001 ;)

@George - eu zic ca ai sanse sa-l castigi, nu stiu exact intersectia. Era vreo camera de supraveghere in acea intersectie?

Sa nu exageram, nu e penala, se considera nu are dovada, doar atat

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Acesta ar fi semaforul incriminat. Politistul era in intersectie dupa el. El ma ameninta ca e posibil(asa s-a exprimat) sa fie. Mie mi se parea ca mergea la intimidare si la descurajarea mea de a contesta.

screenshot20120409at841.png

Revenind la masinuta, sus in aer :D. Le-am schimbat la DTH auto, service din Sema Park. De treaba oamenii mi-au explicat fiecare proces si inclusiv mi-au curat niste mizerii care se gaseasc pe la suspensia fata. Au demontat tot pe langa puntea fata ca sa poata scoata cu totul bratul, mai ramasese doar amortizorul, arcul si discul de frana pe brat cand l-au scos ca sa inlocuiasca. Mi-au zis ca asa e mai rapid si au pus la loc perfect.

Nu prea stiu sa ma exprim eu mecanic, dar au desfacut multe de acolo.

Apropo, placutele sunt Ate, inca li se mai vede scrisul deci mai au muulta viata, iar dupa iarna nu am probleme cu scuturile de sub masina :D

20120409144824.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Uff naspa cu permisul, dar asta e aproape inevitabil.

Fiecare cu modul lui de abordare al politistilor eu sunt mielusel si fac ochii mari si nevinovati... A mers pana acum de 2 ori de fiecare data puteau sa-mi ia permisul si nu le-am dat nimic. A doua oara a fost fun ca i-am vazut ca se uitau la mine si au intors imediat dupa masina mea asa ca am oprit din proprie initiativa, ca sa faca economie la girofar si galagie. :P

Personal nu m-as complica cu instanta nici daca as fi nevinovat. Deh maine imi iau bicla asa ca trec la modul eco prin Bucuresti.

Suspensia arata demential sper sa o vad live sapatamana asta.

Link către comentariu

Miercuri la CP sau Junior..sincer a inceput sa imi placa la junior mai mult :D

Good news este ca nu atinge pe fata (desi am uitat de fender screw) nici la denivelari maricele, de vreo 10cm. E groaznic drumul prin Sema park, perfect de testat suspensia :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Arata perfect suspensia pentru o masina de zi cu zi,de jante ce sa mai zic.....felicitari !

Link către comentariu

Felicitari...arata super bine masina cu noile arcuri!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Alta treaba cu arcurile. Nu mai e tractoras :D

Felicitari!

Mai baga niste poze :D

Link către comentariu

jante,culoare...mai nou arcuri. imi place cum arata masinuta!

cat despre permis... :P acolo e mai mereu politie si la semaforul ala cel putin de 4 ori am vazut eu cum se forteaza trecerea. in cele 4 dati politistul nu a reactionat;era aglomeratie si probabil vroia fluidizare cu orice pret. tu ai avut ghinion.

Link către comentariu
Master_Blaster

Nu parca ne-ai promis niste poze artistice cu dslr-u' cand pui suspensia? :sly:

Hai nu ne mai prelungi asteptarea baga poze! Ziua-noaptea o locatie cool...

Link către comentariu

Azi am fugit dintr-un loc in altul ca sa achit amenda pentru ca la prima circa financiara nu mi-au acceptat-o pe motiv ca era data modificata, este adevarat incompetentul de politist a trecut luna 03 in loc de 04 si apoi mazgalit 4 peste 3 in doua locuri. Dovada de circulatie la fel este :screwy:

I knooow :P! Nu am timp sa gasesc o locatie cool sa si stau cu dslr-ul pe ea. Asa pot sa fac pozele cu el, dar in parcare langa o sectie de politie si o sifonarie, sexy rau :))

Noapte ar fi misto niste poze, doar cu trepied pt ca trebuie timp de expunere mai mare.

Flush, acum nici nu mai par rotile asa iesite

20120410114007.jpg

Din spate nu imi pare asa coborata :(, insa din lateral arata super.

E din cauza designului barii spate ciuntite la Golf fata de GTD/GTi.

20120410152928.jpg

Am gasit ceva care ar sugera ca si 1.4TFSI a avut probleme pe la inceputuri. Acel distantier pare pus dupa intrarea in productie a motorului, cum s-a intamplat cu turbina la 1.2, in cazul asta pare bagat langa blocul motor.

20120410113721.jpg

M-am jucat putin pe la motor azi, am scos capacul de la filtru si am turat-o pe loc, rezultatul surprinzator de melodios pentru filtrul stock.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sincer imi pare rau sa vad ca te-au saltat ciumetii pe un pretext atat de stupid.. e vorba de foarte mult ghinion pe fondul unei mari prostii.

Acuma, stii cum se zice.. sanatosi sa fim ca apoi mai vedem. Ai putea totusi incerca un proces daca nu il consideri pierdere de timp sau daca n ai altele mai importante de facut.

Cat despre noul look, sa stii ca arata perfect dupa parerea mea.. ai gasit un echilibru foarte bun intre multe aspecte.

P.S. : Cunosc un loc destul de potrivit pt poze profi - daca te uiti pe topicul meu putin in urma. Maine seara facem un duet blue-graphit ? :icon_thumleft:

Link către comentariu

@Rave, pe principiul a little more action a lot less conversation.

Am mai gasit o poza care pentru mine simbolizeaza drop-ul numai bun pentru echilibrul look/daily driver cu jantele astea.

Mai jos cu 5mm nu strica cei drept, poate va ajunge acolo dupa ce se lasa.

20120410114131.jpg

Maine seara done deal :D.

E posibil sa vin si cu alt sound ;)

Legat de sound, pe langa cel de evacuare, am gasit un clip cu un 1.4TSi cu admisie Forge, din pacate pentru mine cel de 160cp. Ascultati dupa secunda 12 cum se aude. K&N lui Mihnea e mic copil :)). Trebuie neaparat un traseu de admisie mai mare ca sa se poata ajunge la acest sunet minunat?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

BA! Stii ce-ti trebuie pt sunetul ala frumo la admisie? Un compresor.... Turbinele noastre sunt mult prea mici ca sa fasaie mai tare, incearca si fara admisie, pe direct si ai sa vezi ca nu se aude mai tare. La 1.2 admisia in turbina e cam cat diametrul capacului de la cappy nectar (sticlele alea mici de sticla) cam 3cm. :P

Si vezi ca maine inaintea ta e albusul poate se complica smecheria si stai la coada. :))

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!