Jump to content

Golf 6 HL Blue-Graphit Perleffekt - Izzy IF-87-DSP

The_Ego

Postare recomandată

Salut.

Frumoasa masina, sa-ti aduca doar bucurii la volan.

As avea totusi o mica observatie, legat de semnatura (sper sa nu te superi):

Sportpacket se scrie fie "Sportpaket" (var. germana), fie "Sport Package" (var. engleza).

A, si Ihr Auto inseamna "masina Dumneavoastra."

Spor la condus! :Driver:

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Masina tatalui, care sper sa fie a mea peste aproape 2 ani. Am condus-o pana la munte si inapoi. Epic, 2.0 T Quattro. Enough said

img3888ny.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img3890.th.jpg

Modificat de George Mihail
Link către comentariu
  • 5 months later...

A trecut ceva vreme, fara vreo schimbare, decat a kilometrajului wink.gif, sunt aproape de 5000km (drumul dus si intors pana la mare din week-end o sa ma aduca binisor peste).

Schimbare azi..Stopuri de R smile.gif

Cele vechi se dau, PM sau in aria de vanzari la piese de schimb gasiti detalii.

imag0102j.th.jpg

Link către comentariu

ai putea sa faci o prezentare si la a4...arata super si are un motor pe cinste..:) pune mai multe poze cu golful, arata misto cu stopurile led.....cat despre jante, ce zici de astea?

post-79494-0-09296800-1310499093_thumb.j

post-79494-0-30965900-1310499098_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Le stiu..Vancouver pe 18 icon_thumright.gif, chiar frumoase, dar jantele OEM de care m-am indragostit momentan sunt Bilbao . Tot pe 18 si au un stil aparte, nici nu am vazut inca in Romania un golf echipat cu ele.

Seattle-urile mele se vad de exceptie in soare, au o suprafata polishata, cum sincer nu ma asteptamlaugh.gifimag0122j.jpg aici nu sunt la adevarata lor valoare. In viitor o sa ii iau intai niste arcuri sa o mai cobor putin si apoi jante de 18.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

o poza mai artistica. Arata intr-un mare fel cu stopurile, mult mai agresiv

img4279l.jpg

Si jantele de 17, care incep sa imi para chiar mici sad3.gif

img4089x.jpg

Link către comentariu

Mersi mult:). Incerc sa am cat mai multa grija mai ales ca o conduc aproape zilnic prin bucuresti si momentan arata ca in prima zi, sper sa ramana asa mult timp.

O fi bine, n-o fi bine ca prima masina, nu stiu ce sa zic. M-a responsabilizat mult, cu atat mai mult cu cat e noua. Sa zicem ca ma uit de 2-3ori la cat de inalta e bordura, uneori merg pe drumuri mai ocolite decat pe cele mai scurte dar cu gropi.

Link către comentariu

Le dau, dar momentan doar la schimb ca sunt singurele pe care le am lol.gif. Vezi topicul din sectiunea Cumparari pentru detalii.

Dupa ce imi iau jante+cauciucuri de iarna se schimba povestea, dar mai e pana atunci sad3.gif

Link către comentariu

Ego va primi un upgrade de stickere soon smile.gif, 4 la numar, unul fiind cu vwforum, restul se vor divulga mai tarziu

Desi nu pot sa nu pun un teasedubjunkie11.th.jpg

Link către comentariu

imag0129z.jpg

Prima modificare in 2012, vor fi arcuri Eibach Sportlinesmile.gif

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intors de la munte (contrar fluxuluismile.gif), am reusit un consum de 7l/100, parcurgand drumul Sinaia-Bucuresti (Dr Taberei) in 2 ore.

Am reusit un consum record de 3.3l/100 (din pacate fara pozesad3.gif)la coborare de la Cota 1400 in Sinaia, mergand in mare parte cu frana de motor in viteza a 2a.

Masina ireprosabila pe serpentine, directie precisa, o placerewink.gif

Link către comentariu

De vis.. :) Minunata masina!! Sper sa dea norocul peste mine, sa am parte de asa ceva si eu in perioada urmatoare :Driver: Multi km fara probleme! Drive safe :)

Link către comentariu

Ms mult de totsmile.gif. Te invidiez dpdv al consumului de TDi wink.gif

O poza de pe drum, eu poate sunt printre putini care ar prefera oricand volan de golf highline peste cel GTi/GTD/R

img4309by.jpg

Link către comentariu

Frumoasa poza :) Ca sa nu ma mai invidiezi, azi am avut consum 7,9% Ploiesti-Busteni, dar s-a mers bara la bara cu a1a dinainte de Comarnic si pana in Busteni :D Si..la intoarcere, 5,2% aglomerat dar fara bara la bara :) (fiind si la vale mai mult)

Link către comentariu

Foarte tare pentru o prima masina :)) ai inceput de sus.

Imi place culoarea,desi este foarte pretentioasa,dupa ce o speli rezista maxim cateva ore.Dar,asta e,frumusetea se plateste.:Driver:

Link către comentariu

biggrin.gif Culoarea este foarte frumoasa in lumina soarelui, aproape cameleonica albastru-violet la umbra.

Ca tot ziceai de spalata, asa a ajuns dupa ce a stat o zi langa un copac, nici macar sub unulsad3.gif. Ma gandesc serios la o prelata, nu e prima oara cand mi se se umple de asa ceva, dar prima oara cand nu mai vad nici macar in oglinda, sabotaj nu altalaugh.gif

imag0137k.th.jpg

imag0138ex.th.jpg

Link către comentariu

Nesimtire curata.. in ce hal :vaidecapulmeu: cred ca mi-ar veni sa plaaang daca as gasi-o asa :D :D

Modificat de RzzV
Link către comentariu

primul drum la spalatorie a fost laugh.gif. Plan destul de serios pentru anul viitor Eibach sportline si ceva distantiere, 10mm pe fata,15mm pe spate H&R. Desi pretul unor distantiere de gen flansa e destul de piperat, insa nu risc sa imi iau la asemenea dimensiune de distantiere doar prezoane mai lungi.

O poza putin mai veche, are si ceva patina pe ea laugh.gif. Imi place cum se oglindeste toata gradina de la tara in bara fata. Culoarea este greu de prins la adevarata ei valoarea chiar si cu un DSLR.smile.gif

htxxmo.jpg

Link către comentariu

O prima problema sau poate doar un foc de paie s-a intamplat azi. Dupa un scurt drum prin oras am observat ca in partea spate dreapta, intre bara spate, toba de esapament si puntea spate atarna un furtun de PVC. Se vedea ca la Daciile vechi si "tunate" cu paratraznetlaugh.gif. Am apucat de el si am tras pana a iesit si capatul fix, dar nu prezenta urme de rupere/smulgere. Furtunul are o lungime de 30-40cm si ce m-a alarmat e ca scrie pe el 07.10.10 (in perioada cand ar fi fost fabricata masina) si DE (mi se pare prea mare coincidenta) sau ar putea sa insemne cu totul altcevalaugh.gif, dar eu sunt un noob in ale tehnicii.Capatul fix era cel negru, la partea opusa este doar furtunul, cu niciun sistem de prindere.

P.S.: Stiu ca nu se discuta probleme tehnice in aria asta, dar ar putea sa nu fie o problema, ci doar o intamplare nefericita.

imag0143ex.th.jpg

Poza cu masinutaimag0144k.th.jpg

Link către comentariu

Furtun pt scurgerea combustibilului daca da pe afara la alimentare. Se introduce pe sus, pe la buson in gaura pe care o sa o vezi daca deschizi capacul. Intai introduci capatul subtire, cel negru avand rol de opritor. La spalatorie daca iti dau cu jetul pe acolo, atrage-le atentia sa nu dea fix in furtun ca ti-l imping afara si posibil sa nu mai ai norocul sa ramana prins de contra-aripa

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

mersi multicon_thumright.gif. Am repus furtunasul la locul lui. E adevarat ca am spalat la alta spalatorie ca de obicei si au spalat si pe la buson (a fost prima oara cand am vazut astahuh.gif ).

Link către comentariu
  • GabiB77 a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!