Jump to content

Vw Phaeton 3.0 TDI 2005

Phaeton

Postare recomandată

Phaeton Negru V6 3.0TDI 224CP (BMK) quattro, tiptronic.

Suspensie pneumatica ajustabila pe inaltime si duritate.

Faruri Bi-xenon adaptive, stopuri led.

Senzori ploaie, lumini.

Caroserie aluminiu.

Geamuri duble (termice), tempomat, climatronic pe 4 zone, piele neagra, scaune electrice cu 3 memorii, incalzire scaune fata-spate, telefon in cotiera (bluetooth), parktronic fata-spate, oglinzi electrice, pliabile cu memorii, incalzite si heliomate, jante 18 vara-17 iarna, portbagaj electric, volan cu reglaj electric și memorie, trapă solară (celule foto-voltaice) poate multe alte detalii despre dotarile masinii le-am omis dar sunt destul de multe ca sa le tii minte pe toate. 

Am uitat sa mentionez ca masina o am din septembrie 2015 si am luato personal din Germania. 

Lucrurile pe care doresc sa le schimb la acest tanculet:

1. Scaunele + bancheta vreau sa le schimb cu altele (am vazut niste poze cu phaeton care avea interior de bentley scaunele erau portocalii sau ceva de genul oricum arata incredibil), vreau sa ii fac un upgrade sa aibe si masa+racire in scaune.

2. Jantele sa le pun pe 20.

3.Vreau sa ii pun un soft, am vorbit chiar azi cu cineva si am inteles ca doar din soft ajunge undeva pe la 300 cp. Eu mi-as dori chiar mai mult de 300 daca se poate dar cand mi-a zis ca asta ar insemna sa bag mii de euro ca sa o duc spre 400-500 cp ... Daca stie cineva ce mai pot schimba la masina pentru cresterea puterii semnificativ adica sa ajung macar la minim 350 spre 400 tras de par :)) dar fara sa investesc 5000E pentru acei caluti (trebuie sa mentionez ca nu ma pricep la tuning prea mult, doar din ce am citit pe forumuri). Oricine ma poate ajuta cu o parere sau cu un sfat chiar va rog sa o faceti :) 

12772999_949592998451547_2095436462_o.jpg

12773142_949593171784863_433256133_o.jpg

Link către comentariu

Frumoasa balena! :D 

1. Legat de scaune, poti sa cauti un phaeton din dezmembrari care sa aibe scaune ventilate cu masaj. Cred ca iesi la niste costuri mult mai mici decat cu un interior de Bentley. 

2. Cunosc pe cineva care are un Phaeton dus in 300 de cp aprox din soft. Nu am fost cu ea, dar proprietarul se declara foarte multumit. Eu zic ca mai mult de atat nu cred ca ai nevoie. Dar daca insisti, trebuie sa faci un turbo upgrade. Nu stiu la Phaeton de ce turbina ai avea nevoie..

3. Stiu pe cineva care vinde jante de Bentley pe 20. Daca te intereseaza, da-mi pm sa te pun in legatura cu persoana respectiva. 

4. Spor la modificari si sa o stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu
în urmă cu 17 ore, EmilianPop a scris:

Multumesc :P

Daca schimb turbina si intercooler-ul am auzit ca sunt obligat sa schimb si injectoarele ca altfel nu am facut nici-o smecherie. Este adevarat ? Nu prea am gasit Phaeton-uri tunate pe net ca sa imi fac o parere sa vad ce au schimbat altii la masina si ce rezultate/costuri au avut. Ai vreo idee cat ar putea costa turbina + intercooler + injectoare () (macar estimativ adica 1000-2000E sau de la 4000-5000E in sus?) Si tot asa estimativ daca ai vreo idee c-am la ce putere ar putea sa ajunga masina presupunand ca as schimba aceste 3 piese ? 

Link către comentariu

:)) buna asta cu locuiesti in bulgaria:)) cred ca nu a fost multumit sa plateasca statului suma imensa pentru imatriculare.

Link către comentariu
în urmă cu 4 ore, goguta2000 a scris:

Locuiesc in Bucuresti :icon_thumright:

Link către comentariu

scuze, am fost indus in eroare din cauza nr. de inmatriculare

Link către comentariu
paul walter

Visezi la 400-500 de cai e totusi 3.0 224hp....e cam greu, si nu merita. Daca avea v10 tdi PD 5.0 era alta treaba...puteai sa ajungi departe. anyway , la cat te-a ajuns masina?e foarte faina , sa ai grija de ea...

Link către comentariu
în urmă cu 6 ore, paul walter a scris:

Visezi la 400-500 de cai e totusi 3.0 224hp....e cam greu, si nu merita. Daca avea v10 tdi PD 5.0 era alta treaba...puteai sa ajungi departe. anyway , la cat te-a ajuns masina?e foarte faina , sa ai grija de ea...

Am dat pe ea 4500€ si din septembrie pana acum a mai papat inca vreo 3000€ 

Link către comentariu

Pentru putere ai urmatoarele variante:

1. Faci un soft la un tuner bun. Multi promit, putini fac. Dar bani..toti iau. Atat. Astfel ajungi pe la 270-280 cai(repet, la un tuner bun..). Costa 300-400 Euro. 

1.1. Dai jos filtrul de particule si refaci traseu complet si faci un soft mai agresiv. Ajungi la ~300 cai. Posibil sa ai nevoie si de intercooler la pasul asta. Cat despre costuri, vorbim deja de 1100-1500E. 

2. Fata de punctul 1.1 mai adaugi si un turbo mai generos, musai intercooler custom, traseu admisie, evacuare libera de min 76mm si te duci spre 350-400. Cost total - 3000E+

Mai sus, the sky is the limit.. Pentru peste ~400 de cai deja vbim de bi-turbo. Un singur turbo MARE e degeaba. Pentru ca lag.. LAG!

Preturile de mai sus sunt estimative, minime, ce nu includ aspectele neprevazute. Tunerul evalueaza conditia tehnica a masinii si implicit, potentialul acesteia. Dar odata cu cresterea puterii, vei avea neaparat nevoie si de alte cele. Frane, suspensie, transmisie, s.a. 

Dar avand in vedere genul de economii pe care le faci, mi-e greu sa cred ca ai scoate din buzunar asemenea bani pentru putere. Mai ales ca nu e masina pentru asa ceva.  

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Ramai la stadiul de full confort si sportivitate redusa, masina nu e facuta pentru asa ceva, gandeste-te in primul rand cat de grea e.

Un soft la un tuner bun e de ajuns.

Parerea mea.. 

Link către comentariu

La masina asta, daca ai niste sute de euro de care te impiedici, merita sa ii modifici softul nu atat in sensul maririi puterii cat in sensul modificarii modului de livrare a cuplului si puterii.

Link către comentariu

Frumoasa foc si de vis. E o adevarata balena pe uscat...  sa ai noroc de ea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!