Jump to content

Martori baterie, esp si asr aprinsi 1,9 AJM


Vladut_g
 Share

Postare recomandată

Va salut, am si eu o problema si deoarece nu pot sa ajung la un service o expun aici poate ma lamureste cineva:

Astazi, in timpul efectuarii unei depasiri s-au aprins in acelasi timp 3 martori: baterie, abs si asr, fara ca masina sa ruleze deosebit sau ca motorul sa dea vreo simptoma.

De asemenea, nu mai functionau comenzile de la geamuri si bordul (acele-toate), cel putin astea sunt problemele pe care le-am constatat eu.

Am oprit si am pornit motorul insa nu s-a schimbat nimic. Mi-a masurat cineva incarcarea, aveam 15 V, iar bateria cu motorul oprit 12 V.

Am luat bornele insa si de data asta fara rezultat. Am mers in continuare cu ea asa iar la un moment dat abs si asr s-au stins ramanand doar martorul baterie.

De asemenea au dispărut problemele cu geamurile și acele, in sensul ca merg normal.

A ramas deci aprins doar martorul baterie, aveti idee ce poate fi? Masina functioneaza normal.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea este sa mai masori iarasi incarcarea cu farurile aprinse. Cand nu incarca destul si mergi pe baterie incep sa se aprinda martori in bord-toti pe rand- si sa nu mai mearga anexele neimportante.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aveam doar cd ca si consumator, iar incarcarea era de 15V. Omul care mi-a masurat, mi-a spus ca e prea mare, ma gandesc ca nu aveam cum sa merg pe baterie din moment ce imi incarca mai mult, iar bateria cu motorul oprit avea 12 V, tot el mi-a spus ca e normal sa incarce in jur de 14.

O sa incerc si varianta ta, multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 years later...

Salut ai cum ai rezolvat problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Postarea e din 2016 iar autorul nu a mai calcat pe aici tot de atunci, ca de... asa-i romanul, posteaza cand are o problema dar nu mai posteaza daca a gasit o solutie ca e secret. Dar tu daca ne spui ce problema ai poate te putem ajuta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

După o accelerație mai tare s a aprins in bord bateria, ASR și ABS ul. După un timp și acele din bord (toate) cădeau și nu mai indicau nimic, nici ventilatoarele de la clima nu mai mergeau. Am ajuns la service alternatorul incarca mai mult decât trebuia, in jur de 17V. Problema s a rezolvat prin schimbarea releului de încărcare.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!