Jump to content

Golf 6 Variant Style - 1.6 TDI 105 CP

boro2911

Postare recomandată

Salutare,

Dupa aproape doua luni de cautari pe site-urile de vanzari din RO si mobile.de, am reusit sa gasesc in Germania masina mult cautata, Golf VI Style 1.6 TDI 105 CP, 184k km, prima inmatriculare 03/2012. Masina am achizitionat-o de la un handler (care nu era turc sau arab) Dupa ce am facut un drive test cu ea de vreo 15 min dpdv tehnic nu am observat probleme, doar dpdv estetic, adica: bara fata prezina o zgarietura pe colt (probabil din ceva viraj) mocheta portbagajului era plina de par de caine, scaunele necesita o curatare, scaunul soferului, volanul si schimbatorul prezentau uzura (normala zic eu pentru acesti km)

Ca dotari enumar cateva:

Senzori parcare fata/spate, senzori ploaie, senzori lumini, comenzi pe volan, tempomat, incalzire in scaune, dublu climatronic.

Am venit cu ea pe roti 1400 km fara probleme pana in vama, (avand ceva numere rosii de handler de la o cunostinta care aduce masini, nu stiu exact ce fel de numere sunt, stiu doar ca nu se poate intra in RO cu ele), iar de acolo am continuat drumul pe trailer. RAR-ul a fost facut, urmeaza inmatricularea si pentru linistea mea am sa-i schimb distributia, uleiul, filtrele.

Greseala mea a fost ca nu am verificat manualul casetofonului decat acasa, si am observat ca nu are trecut codul de securitate, sau cel putin nu l-am gasit eu avand in vedere ca toate cartile sunt pe germana. Sper sa gasesc pe undeva  variantele pe romana, ca sa le pot studia.

Deocamdata prioritatile ar fi :

-retrofit roata de rezerva, masina a venit cu kit de pana care nu-si are locul pe drumurile noastre  

-retrofit Navigatie RNS510.

Am sa atasez deocamdata doar o poza de pe trailer de cand am ajuns acasa cu ea. Dupa ce reusesc sa o inmatriculez, revin cu completari :)

13219573_994527103918227_1581909610_n.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos!

esti sigur ca are acesti km? ai verificat  inainte...?!!

bafta

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

Sa ai noroc de ea si la cat mai multi km. Cand poti sa mai pui si poze cu interiorul.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos,spune ne si cat ai dat pe ea...poate mai sunt doritori sa cumpere,printre care si eu...

bafta

Link către comentariu

Lumini in usi (daca nu ai pe masina) sunt foarte utile. Simplu de gasit si de montat.

Sertare sub scaunele fata (daca nu ai pe masina) sunt la fel, foarte utile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!