Jump to content

Chip tuning pt 1.9SDI

blackWolf
 Share

Postare recomandată

Salutare, aveti idee daca se poate face chip tuning pe 1.9 SDI 68cp si cam la cat se poate ajunge? aprox 80cp :P ? Exista vreo sansa ca sa pot duce puterea pe la 90 si prin alte metode?

Multam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

parerea mea e ca mai bine ti-o transformi in TDI....vorbesc in necunostinta de cauza in principiu iti trebuie turbina si pistoane pt scadere de compresie...o mai fi si altceva?

Link către comentariu

O scoti la vanzare, mai pui bani si cumperi un ALH, asta e singur metoda viabila...

Link către comentariu

• Administrator

sfatul cu achizitia de ALH (TDI 90CP) te va duce la cei mai multi CP

Un chiptuning la SDI o sa-ti aduca 10CP.. nu e mare lucru si nici nu o sa poti mai mult din acest motor diesel fara turbo.

Link către comentariu

Momentan nu se pune problema vanzarii, sunt prea multumit de ea cu exceptia performantelor motorului. Daca ash hotari un chiptunind cam cat m-ar costa, daca avetzi idee? Oricum 78cp e mai bine decat 68 :P.

Link către comentariu

pai vb cu voinea si el iti va da un pret.

dar poate gasesti un tdi care sa te multumeasca si ca masina, nu numai ca motor. :screwy:

Link către comentariu

Momentan nu se pune problema vanzarii, sunt prea multumit de ea cu exceptia performantelor motorului. Daca ash hotari un chiptunind cam cat m-ar costa, daca avetzi idee? Oricum 78cp e mai bine decat 68 :blink:.

Problema ta nu este lipsa cailor putere ci raspnsul lent la acceleratie, specific unui diesel aspirat. Chiar daca ar avea 90cp tot lent o sa fie... Cu cei 10cp in plus nu o sa-ti treaca nemultumirea...

Link către comentariu

• Administrator
Daca ash hotari un chiptunind cam cat m-ar costa, daca avetzi idee? Oricum 78cp e mai bine decat 68 :P.

200euro te costa remaparea SDIului. O sa vezi ca este altfel. Nu te da pe spate dar urca mai repede in ture si cuplul e ceva mai bun (deh, e diesel)

Link către comentariu

M-am cam lamurit, nu poti scoate apa din piatra seaca.

In momentul in care ma hotarasc pt acest pas cui ar trebui sa ma adresez?

Link către comentariu

blackWolf: Trebuie sa te adresezi persoanei care ti-a dat pretul, adica Voinea (TCM Turbo) :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

de scos,poate fi scos de oricine cu VAGCOM ? sau trebuie neaparat sa merg sa reprezentanta ? sau cum se face rescrierea aia ? ma costa mult ?De asemenea daca o scot trage mai bine masina ? (nu ma refer doar la viteza maxima, tin sa preciez ca e un SDI din 97' de 68 de cai dar are TDI power box ceea ce il aduce pe la 90 de cai,si trage destul de puturos ... ) LA rescriere se poate intampla ceva rau ? n-as vrea sa imi belesc softu la masina ...

Te rog sa nu mai dai quote la postul anterior

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

SDI de la 68 la 90CP? Te-a pacalit rau cine ti-a zis asta, imi pare rau sa-ti zic... :banghead:

Link către comentariu

SDI de la 68 la 90CP? Te-a pacalit rau cine ti-a zis asta, imi pare rau sa-ti zic... :)

in talon parca asa scria ... ca are 90 de cai ... la motor de 1,9 si stiam ca varianta standard are 68 de cai ,oricum tdi powerbox are,l-am vazut la un service cu ochii mei,deci cum e ? reia intrebarile din postul meu anterior si raspunde-mi pls

Link către comentariu

in talon parca asa scria ... ca are 90 de cai ... la motor de 1,9 si stiam ca varianta standard are 68 de cai ,oricum tdi powerbox are,l-am vazut la un service cu ochii mei,deci cum e ? reia intrebarile din postul meu anterior si raspunde-mi pls

sal,hmm cei asta tdi powerbox?eu am tot sdi de 68 de cai si as mai vrea vreo cativa macar pan la 90...unde pot gasi asa ceva si cam cat costa,10x

Link către comentariu

90 de cai are motorul 1.9 cu turbina, nu SDI-ul. O crestere de peste 30% pe un motor diesel fara turbina fara modicari "hardware" este din ce stiu eu o chestie imposibila, asta e genul de cresteri obtinute la TDI-uri prin rescrierea softului. Power-box-ul din ce stiu eu este un dispozitiv care "pacaleste" ECU alterand informatiile primite de la senzori. Este o alta "varianta" a chip-tuning-ului (o varianta deloc safe pt ca informatiile de la senzori neajungand corect la ECU, acesta nu poate activa modul de securitate (limp-mode) in caz ca e ceva in neregula cu motorul... ceea ce s-ar putea dovedi destul de periculos). Cat despre limitarea vitezei maxime nu-ti pot spune nimic pt ca nu stiu, poate ne lamuresc cei care-au scris mai sus :(

Link către comentariu

hmm...deci se poate pune powerbox de ala pe sdi sau nu?sau cum sa fac sa mai adaug niste cai in plus la sdi-u meu?

Nu mai da quote la postul anterior!

Link către comentariu

@nemtzalau am mutat aici discutia despre tuning la 1.9SDI pentru ca nu-si avea locul acolo... citeste acest topic de la inceput si daca mai ai nelamuriri, shoot.

Link către comentariu

in final ... cum se poate scoate limitatoru ? si la un motor 1,9 SDI (din 97' ) 68 de cai un tdi powerbox cati cai mai aduce ?

Link către comentariu

Am facut chip tuning-ul pe care il doream pe masina mea din semnatura. S-a simtit destul de bine cresterea de putere cand am luat-o la proba.

Link către comentariu

te rog, mai da niste detalii . ce cum, unde? multumesc.

Link către comentariu

Cresterea cea mai spectaculoasa este de cuplu, nu de putere.

Link către comentariu

As fi curios sa-i fac un test dyno.

In cazul in care faci testul nu ezita sa ne impartasesti rezultatele. SDI-ul nu s-a bucurat de prea multa atentie ( si cu atat mai putin de teste obiective si rezultate cuantificabile). Cel mai bine ar fi fost sa o fi testat si inainte de modificare.

Pretul anul trecut era de 1.200.000 lei http://vwforum.ro/index.php?showtopic=6159&hl=dyno

Cel mai bine intrebi direct pt. a afla pretul la zi.

Link către comentariu

Se poate trece foarte usor la softul original din ECU, astfel se pot face teste cu softul original si cu cel remapat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!