Jump to content

Golf 4 VR6 4motion

mad_kat

Postare recomandată

Am mai adaugat vreo mie si ceva de km, cu ocazia 14 februarie (doar pretext), unde altundeva, decat tot pe drumurile din Ardeal :D 

Targu Mures, Reghin, Toplita, Sovata, Odorheiu Secuiesc etc.

Ales pe unde a fost posibil drumuri alternative rutelor principale, nu am fost dezamagiti nici de data asta. In Targu Mures Palatul si turnul primariei merita toti banii si timpul de vizitare, Toplita e amarat rau, dar exista o cascada cu apa termala cel putin interesanta, in sovata fusesem acum 15 ani si am gasit-o destul de schimbata, relativ in bine... si Odorheiul suprinzator de dichisit in zona veche centrala.

Zapada doar vineri spre sambata - si am prins inceputul zapacelii din sus duminica noaptea - de la Valeni am mers doar pe zapada. Am prins cea mai joasa temperatura de anul asta pe la pasul Bucin (-8) constatand ca termostatul nu este chiar atat de praf cum parea :D

Luminile sunt extraordinare, si la un control de rutina la ora 21 sabata seara somewhere in Harghita, politistului nu i s-a parut nimic suspicios.

In rest nimic de reprosat (sper sa nu cobesc, anul asta implineste 24 de ani)

PHOTO-2025-02-17-23-51-32.jpg

PHOTO-2025-02-17-23-51-33.jpg

PHOTO-2025-02-17-23-51-34 (1).jpg

PHOTO-2025-02-17-23-51-34.jpg

PHOTO-2025-02-17-23-51-35.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

S-a atins o cifra rotunda. Si dupa data livrarii din actele masinii, tocmai ce a implinit 24 de ani. 

Lucrurile merg bine - anul asta vor fi - cauciucuri fata, deja am exagerat, au spre 50k km, si cam multicei ani, aripa stanga fata si deja comandatele bujii. Se recomanda la 40k km schimbarea - eu nu am umblat de cand am masina, considerabil peste aceasta cifra, si e pacat. Merg pe specificatiile OE - adica NGK

Cateva drumuri frumoase in weekendul asta - spre drumul Vinului, asa ca de Florii :D

Si o poza cu ambele - din cauza unor neprevazute tehnice s-au nimerit ambele la tara, chiar daca nu este desct un sofer in familie. Softrans rulz :D

IMG_6756.jpg

IMG_6760.jpg

IMG_6781.jpg

IMG_6808.jpg

Link către comentariu

Fain fain! :)

ps: iti caut niste folii fara viteza in MPH? :P

Link către comentariu

@Emy D - am ceasuri immo 2, care pe varianta non-edition (negre) au intervalele intre gradatii identice de la 0 la 260. In timp ce foliile edition au interval diferit dupa 100. Astea in mph au fost singurele argintii pe care le-am gasit cu intervalele egale. 

Bine, se poate cred umbla in softul ceasurilor sa se comporte ca si cele cu intervale inegale la vitezomentru, insa asta imi depaseste cu mult competentele. Sau, chiar azi am vazut ca vindea cineva niste ceasuri de benzina, maxidot cu ecran ok, folii argintii... as putea sa le schimb cu totul si gata. Insa tot trebuie umblat in soft sa am km reali... 

Link către comentariu
marius1982.11

Sunt destui care te pot ajuta local. Sau daca postezi aici ambele dumpuri de la ceasuri se rezolva scala. Ma rog, doar al tau, ca dump de edition am :)

Link către comentariu
28 minute în urmă, mad_kat a scris:

Insa tot trebuie umblat in soft

pui dump-urile si le rezolvam :)
iar aia cu km reali e ultima problema si cea mai simpla. :))

Link către comentariu

Am avut discutia in 2016 cand erai in cautare de ceasuri sportline,daca e inlocuiesti folia, pui dump si all good.Asa facusem eu pe G4 98' cu non immo sau immo1 cum le mai zice.

Link către comentariu

Ce frumos sta sus golful langa bunicul Rexton :)   ai plecat in concediu cu ambele , cu Golful te distrezi pana la destinatie  si cu Rextonul de la destinatie  pe munti :)  

Link către comentariu

@mad_kat - printre ultimele masini cu vr6 de pe forum :D 
image.png.b3370baab75a1ec7d11eda1d0fb758e0.png

Link către comentariu
marius1982.11

Chiar asa, ultimele masini vereurile astea 😇.

Ideea e ca iti platesti golful anual pe impozit. in rest totul e fain.

Link către comentariu

@Doomy - asta ar fi situatia "romantica" - in realitate cu un weekend inainte am plecat cu trenul, pentru ca s-a stricat vremea inainte de a putea termina ce lucram la Rexton. M-am intors apoi si am rezolvat si vinerea asta ma duc dupa el. 

Imi place si mie alaturarea datorita contrastului intre ele. Singurele asemanari sunt culoarea si faptul ca sunt 4x4 amandoua 

@EmilianPop este o motorizare destul de "addicticve". Cu impozitul, mi-a stat in gat cand aveam Rextonul vechi de 2.7, care se misca precum o duba obosita :D la VR macar are un sens cilindreea. Iar rextonul asta e de 2.0, compenseaza :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!