Jump to content

Golf 4 VR6 4motion

mad_kat

Postare recomandată

marius1982.11

Pai da, cand iei si capacul de la vasul de expansiune nou e clar ca se baga bani :))Da' eu luam modelu' ala nou, mai fancy, mai slim-fit (nu,nu ala de R8)

Vasul e OE? Daca nu sunt curios cum a fost fitmentul.

Link către comentariu

Al meu a fost pe Febi si s-a potrivit perfect. Nici nu iti dai seama ca s-a schimbat, exceptand culoarea. Intre timp s-a facut urat si asta, dar as mai incerca o schimbare de vas ca sa ramana semitransparent si ala. 

@mad_kat- ce vas si ce capac e? OEM? sau AM? si cat a fost? :)

Link către comentariu

Vasul, capacul, corpul termostat si garniturile sunt toate Febi. Nu e de joaca cu sistemul de racire la motorul asta... Al meu este foarte urat, si busonul nu mai face "clicul" la sfarsitul filetului. Arata foarte bine plasticul si turnarea - ma bucur sa aud ca se si potriveste ok.

@marius1982.11 - modelul celalalt de capac personal nu il agreez - pentru mainile mele neindemanatice e mai usor de actionat asta - si este si corect pentru generatia masinii. Cel de R8 era exclus - ar fi aratat total din alta poveste

Link către comentariu

Tot pe Febi am schimbat si eu pe B6, inca nu s-au ingalbenit si are 1 an si ceva.

Oare nu potriveste capacul de la lichid parbriz "skoda simply clever" pe G4?pusesem pe Octavia3,Fabia3 si Passat B6 si au potrivit fara problema.

Hint

Link către comentariu

Eu am pus. China, nu OEM si ma dispera. Bine ca am pastrat ala OEM pe undeva ... 
Nu sta nici cum, trebuie sa tii de el ca sa poti turna, si nu ai 3 maini...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• haro
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!