Jump to content

Pareri pro si contra despre Pedal Box

roberto9n
 Share

Postare recomandată

Salutare am un Vw Golf Mk5 1.4 TSI 170 CP. As dori sa ii pun un Pedal Box pentru pedala de acceleratie. Ce parere aveti? A mai folosit/foloseste cineva asa ceva? Stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce e aia?

Link către comentariu

powerbox cu alt nume?

Modificat de Muale
Link către comentariu

Parerea mea este sa te orientezi catre un soft dedicat decat spre "minunea" asta. 

Link către comentariu

Pai soft am deja, masina e remapata. Chestia asta functioneaza cu tot cu tuningul facut la ECU. Asta nu e un tuning este un dispozitiv ce se monteza in spatele pedalei de acceleratie langa switch. Acesta modifica timpul de raspuns al pedalei de acceleratie..... un fast-respons ca sa zic asa. Nu stiu cat de mult pot pune materiale aici, ca sa nu fac reclama. Din ce am citit acest dispozitiv nu are legatura cu consumul pentru nu este legat la injectie. Dupa parerea mea, un asa dispozitiv ar functiona foarte bine pe langa remaparea facuta din ECU, avand mai multe moduri de a programa acceleratia sport/sport plus/city. 

Link către comentariu

salut, nu sunt in tema cu produsul indicat de tine, dar nu vad cum ar putea sa reduca timpul de raspuns inca un dispozitiv adaugat intre ECU si pedala. adica tu adaugi un dispozitiv ce se presupune ca o sa trimita semnalul mai repede prin el decat trece prin simplele cabluri?

mai degraba introduce lag.

Link către comentariu

Modifică caracteristica de variație a potentiometrului de la pedală. Adică efectul apăsării a 1/2 din pedală este obținut apăsând să zicem numai un sfert (este un exemplu fictiv). Bineînțeles că după aia pedala va fi moartă pentru că montajul nu aduce un aport de putere, doar muta lag-ul de la început la sfârșit. Cam asta am dedus eu.

Link către comentariu

din ce am inteles eu, practic scurteaza cursa pedalei?

Link către comentariu

F l o r i n

de scurtat intre ghilimele... mecanic este aceeasi - doar ca dispare acea intarziere la raspuns - care exista in special, la masinile automate.

Link către comentariu

mihaighimpu

Si pana la urma,o fi vreo "smecherie" chestia asta?Merita banii ceruti pe ea?

Link către comentariu

F l o r i n

asta tu decizi, oricum nu e vreun device minune - e ca si cum ai accelera tu, mai puternic

Link către comentariu

• 1 year later...

Ceva pareri,foloseste cineva asa ceva?

Link către comentariu

Nu, si nici nu e indicat, cand ai nevoie sa accelerezi fin dispare aceasta posibilitate, mai ales pe timp de iarna, pierzi controlul acceleratiei f. repede, risti sa rupi gardul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!