Jump to content

VW JETTA Perla gri Olandeza

xxfiles

Postare recomandată

Bine v-am regasit . Am schimbat marca Skoda ,dar nu si grupul VW. Masina am cumparat-o de Sfantul Gheorghe (ziua de nume Geta) de la un intermediar care a adus-o pe roti din Olanda.

Ca si echipare este versiunea Trendline, motor 1.6 TDI 105 CP cu tehnologia BlueMotion, 126000km cu carte service si istoricul verificat la VW. In plus are navigatie, senzori parcare spate si proiectoare. Consumul pe 400 km conform CB a fost de 5,5l/100 cu viteza maxima 180km/ora pe autostrada cu o medie de 90 km/ora. Consum minim 4,0 l/100km obtinut pe o distanta de 50km dus intors in afara orasului. Are jante originale de aliaj pe 16 inch, azi cumparandu-i 4 cauciucuri  de iarna pe jante de tabla. Urmeaza calvarul inmatricularii si apoi cateva mici imbunatatiri.

volkswagen-diesel-focsani-jetta-7037451529.jpg

volkswagen-diesel-jetta-focsani-7037451529.jpg

volkswagen-focsani-diesel-jetta-7037451529.jpg

volkswagen-focsani-jetta-diesel-7037451529.jpg

volkswagen-jetta-diesel-focsani-7037451529.jpg

volkswagen-jetta-focsani-diesel-7037451529.jpg

Modificat de xxfiles
kilometrii
Link către comentariu

Imi place foarte mult culoarea.

Multi km fara incidente si succes la modificari!

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. Deocamdata conform zicalei sa faci vara sanie si iarna caruta, am cumparat 4 jante de tabla cu capace dotate cu cauciucuri de iarna Pirelli 195/65/15. Urmeaza o navigatie RNS 510, ornamente cromate pentru volan,presuri originale de cauciuc (masina a venit cu presuri tip mocheta) si ma gandesc si la un powerbox care sa duca masina la 130 CP.

Link către comentariu

E mai bun un soft TCM, cu powerbox o sa ai probleme la turbina, consum, nu mai treci ITP-ul!

Link către comentariu

Deocamdata las masina asa cum este, daca face VW o rechemare pentru problema NOx nu vreau sa am softul modificat.Masina a primit presuri de cauciuc originale si huse scaune fata. urmeaza schimbul de ulei si consumabile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!