Jump to content

Jetta - Highline RUN

b23840

Postare recomandată

Salut,

Dupa cateva masini avute de-a lungul anilor, am ajuns in prezent sa detin si o masina accesibila care ma facea sa intorc capul dupa ea pe strada, mai mult decat dupa un Golf 6, 7 sau un Passat, masini care se incadrau in bugetul meu de cheltuit pe ceva cu motor. O Jetta, una ca multe altele pentru cei mai multi, dar una care mie mi-a adus foarte multa bucurie in momentul in care am luat-o acasa, pentru ca istorioara ei e amuzanta si felul in care a devenit a mea, mi-a facut-o si mai draga.

Un drum la Brasov, discutii, discutii, bla-bla-uri... [...] "si sa luam a doua masina a familiei". Zis si facut. Am sunat un prieten freelancer partener al VW si l-am rugat sa imi caute o masina pana in 10.000 de euro (Un Golf 6 sau o Octavia 2 zisesm eu.), musai cu mai putin de 100.000 km, an minimum 2012. Omul s-a conformat si m-a sunat in trei zile sa imi prezinte ofertele: Un Golf 6 bla-bla-bla si o Octavia 2 break albastra bla-bla-bla, CHELE, dar sub 85.000 km! " - Buuun, am zis, undeva e o neintelegere, vreau ce am specificat mai inainte, dar cu mentiunea ca este musai ca masina sa aiba si: scaune incalzite, comenzi pe volan si senzori parcare macar pe spate - de ce astea neaparat? Uite-asa! Pentru ca astea trei lucruri fac diferenta, pentru mine, intre o masina confortabila si celelalte." Prietenul a sesizat ca nu mi-au placut ofertele initiale si cu jumatate de gura mi-a spus ca mai are ceva pregatit, ceva care intruneste toate conditiile, ba chiar mai multe, dar care are 150.000 km... Am fost consternat si ca un roman neaos am zis ca nu sunt eu ala care sa ia o masina rulata atat de mult, dar ca totusi sa mi-o trimita sa arunc un ochi. Ei, acel ochi a fost definitoriu, pentru ca a fost dragoste la prima vedere si pentru ca din acel moment am cautat sa fac tot ce pot sa o cumpar. Asa a fost sa fie si iata-ma intr-o zi de vineri, pe o caldura insuportabila, cu 440 de milioane cash la purtator, urcat intr-un microbuz Ploiesti - Bucuresti, mers cu morcovul in ... pana in Gara de Nord, ales cel mai pur roman dintre traximetristi si rugat politicos sa ma duca in... Pantelimon! V-am spus ca aveam 10.000 euro cash in lei la mine, intr-o borseta de mana, pe microbuz si apoi intr-un taxi luat la intamplare din Gara de Nord si dus in Pantelimon?! A, v-am spus. :)

Vazusem cateva poze relevante pe internet, vazusem in ce stare e masina si am mizat pe noroc, sa fie si in realitate atat de frumoasa pe cat surprindeau pozele. Asa a fost, am ajuns in Weltauto Avia Pantelimon, caci de la ei am luat-o si am ramas mai mult decat impresionat. In doua ore golisem borseta si eram pe A3 in drum spre casa, fericit si mandru!

Da, am o Jetta 1.6 TDI, 105 Cp, 150.000 KM reali, cu carte service de la 0 KM, cu revizii tinute numai in reprezentanta, echipare Highline, fara navigatie si xenon, cu scaune incalzite, comenzi pe volan si senzori parcare fata/spate, plus mult mai mult decat cerusem. Nu e mare lucru, dar pentru mine e ceea ce imi doream in proportie de 99%, pentru ca daca ar fi fost si bej (nu gri inchis ca acum, desi m-am super obisnuit), eram multumit 100%.

Va mai scriu curand, acum iat-o:

DSC_9213.jpg

DSC_9214.jpg

DSC_9215.jpg

DSC_9216.jpg

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri!

La doua saptamani dupa ce am cumparat-o, mi-am facut cadou si un set de jante pe 17", originale VW, model Michigan, luate de la cineva de la Constanta. Spre norocul meu jantele sunt impecabile, fara vreo urma de uzura, au cauciucuri Continental rulate cca. 800 km si au fost la un pret extraordinar, doar 2000 lei.

Masina arata asa cu ele:

Jetta.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!