Jump to content

Ornamente cromate usi spate

ADY12345
 Share

Postare recomandată

Stie cineva dacasă ornamentele cromate de pe ușile din spate s-ar putea regla sau de ce nu sunt la același nivel cu celelalte? 

20160423_101358-1-1-1.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ornamentele, usa trebuie reglata, fata sau spatele, depinde care e dereglata.

Link către comentariu

Usile sunt in regula,daca apas ornamentele se lasa mai in jos.Mi se pare ciudat,un Passat sa nu aiba continuitate la ornamente,dar am mai vazut si altele la fel!

Link către comentariu

Verifica totusi usile sa fie aliniate corect , apoi bandourile alea care nu prea au de ce sa nu fie aliniate ! Cel mai probabil una din usi are nevoie de reglaj , nimic deosebit se regleaza rapid !

Chiar din poza ta (foarte neclara) se observa usa fata mai ridicata decat usa spate (nu bandourile , usa ) 

Link către comentariu

Știe cineva un tinichigiu bun din zona Ar-Tm la care as putea apela pentru asta? 

Link către comentariu

18 hours ago, Ungureanuion said:

Verifica totusi usile sa fie aliniate corect , apoi bandourile alea care nu prea au de ce sa nu fie aliniate ! Cel mai probabil una din usi are nevoie de reglaj , nimic deosebit se regleaza rapid !

Chiar din poza ta (foarte neclara) se observa usa fata mai ridicata decat usa spate (nu bandourile , usa ) 

Am studiat mai atent și într-adevăr ușile din spate trebuie reglate.Poți să-mi explici te rog cum? Mulțumesc 

Link către comentariu

Daca te pricepi catusi de putin , deschizi ambele usi , iar usa din spate la stalpul din mijloc are suruburile , te uiti din care suruburi este mutata , ai sa vezi sigur urmele , iar apoi desfaci suruburile de unde e mutata si o pui pe urmele vechi , daca nu te pricepi mergi la un tinichigiu cel mai bine , e munca de maxim 5 minute la el ! Salutari !

Link către comentariu

8 hours ago, Ungureanuion said:

Daca te pricepi catusi de putin , deschizi ambele usi , iar usa din spate la stalpul din mijloc are suruburile , te uiti din care suruburi este mutata , ai sa vezi sigur urmele , iar apoi desfaci suruburile de unde e mutata si o pui pe urmele vechi , daca nu te pricepi mergi la un tinichigiu cel mai bine , e munca de maxim 5 minute la el ! Salutari !

Trebuie sa le scot partea de jos din fata spre exterior,dupa aceea sper sa se alinieze si bandourile.O sa apelez totusi la un tinichigiu.Multumesc pt.sfaturi!

Link către comentariu

Am rezolvat singur problema. Cu o cheie dreaptă și una tubulara de 13.Pentru a lăsa ușa mai sus sau mai în jos se desfac șuruburile de la balamale de pe stâlp și pentru a le alinia și scoate mai în afară sau mai în interior se desfac șuruburile de la balamalele de pe ușă. Mulțumesc pentru sfaturi. Salutari 

Link către comentariu

Bravo :) Exact ce ziceam ca nu e mare inginerie , am vazut cum a facut un amic , de aia ti-am spus ! 

Link către comentariu

• 6 years later...

Va salut,

La Passat B7 berlina/sedan, are cineva codul de piesa la bandoul cromat de pe capota spate/portbagaj? Al meu a inceput sa se exfolieze si as vrea sa il schimb. In dezmembrari nu gasesc deoarece se vinde cu intreaga capota.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!