Jump to content

VW Golf MK 5 - TM - 67 - ZNX

Tm50mol

Postare recomandată

Buna ziua, sunt nou inregistrat pe forum dar de ceva ani am tot urmarit forumurile VAG, a trecut ceva timp si am zis sa fac si eu cont ca gasesc mai usor si informatii si piesele necesare ptr masina mea, cam prin noiembrie anul trecut am renuntat la un e46 coupe(facut replica M3) ptr un golf 5 TDi, Bmw-ul imi statea degeaba si aveam nevoie de un daily car, am luat masina intr-o stare de 60% ok, prima problema de care m-am lovit a fost lipsa caldurii, rezolvata pana la urama prin resetarea deflectoarelor si schimbarea termostatului, apoi am inceput prin a monta/demonta anunite parti "tuning", o sa pun si niste poze sa vedeti cum arata masina cand am luat-o si cum arata acum. 

image.jpeg

Link către comentariu

Am mai schimbat la masina, radio cd aftermarket cu un RCD 510, stoourile nu mi-au placut si le-am schimbat cu unele tot pe led dar mai apropiate de cele originale, folia care era 100% pe spate data jos si montata 50% pe toata masina, de la un interior normal am trecut la unul sport, volan in 4 spite la cel in 3 spite din piele, rotile de iarna sunt cele de audi s-line 18" iar cele de vara tot 18" dar sunt OZ Ultraleggera, planuri de viitor, volan de GTI, un maxidot, comenzi volan, bara fata R32( probabil tot aftermarket), farurile reconditionate si vopsite negre pe interior, suspensia reglabila sa o montez(imi este in portbagaj de 3 luni deja), sa tai jos acea evacuare care iese prea mult si sa schimb tipsurile cu unele normale, un upgrade la turbo, o resoftare(momentat are soft dar cum as vrea sa pun un turbo mai mare ma gandesc ca va trebui sa-l resoftez iar) si cam in final sa gasesc un plafon complet negru, cam astea ar fi.

Pana acum mecanic i-am schimbat discurile fata(ate cu striatii) tot ce am avut de schimbat pe directie(bucse, pivoti) placute fata+spate, furtunele de la turbo + intercooler urmeaza si aici sa schimb discurile spate cu unele cu striatii si eventual distributia cat de curand.

Cam asta ar fi, acum sa incerc sa urc si pozele

Asa arata la inceput.

image.jpeg

image.jpeg

Link către comentariu

Arata decent, insa ar arata si mai decent daca ai da jos badge-ul de GTI de pe grila fata. Asa cum e acum, e doar show , but no go. :)
In plus, oricine se pricepe la GTI-uri si se uita la discurile de frana, se prinde ce e masina de fapt.
Just my 2 cents...

Link către comentariu

Bine ai venit! Foarte frumos Golfu'! Si interesante si planurile ce le ai. Sa speram ca iti ies. Cu parte din modificari gen: upgrade maxidot, reconditionare faruri, upgrade turbo, cunosc niste baieti care lucreaza destul de bine :) daca te intereaza da-mi PM.  

P.S: Sa inteleg ca al tau era BMW-ul E46 din complex negru cu fata si spate de E92? L-am vazut de mai multe ori pe acolo. Cand am citit primul tau post, la partea cu M3, direct la ala mi-a sarit gandu' :D  

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu

Emilian - asta a fost, 66 ZNX a avut, o sa iti las un pm dar cred ca stiu despre cine vorbesti

@ Bogdan - o sa fac niste poze sa vezi discurile (ate cele cu striatii 288 mm)+ oricum pun bara de R cu DRL

13062696_905833482862749_1387558052_o.jpg

Modificat de Tm50mol
Link către comentariu
5 hours ago, Tm50mol said:

Emilian - asta a fost, 66 ZNX a avut, o sa iti las un pm dar cred ca stiu despre cine vorbesti

13062696_905833482862749_1387558052_o.jpg

Nu e asta. Tot am vazut un E46 negru mat prin TM in zona complexului cu fata si spate de M3 E92. Interesant proiect.. Si chiar avea imbinarile ok si tot. Il dadea lateralul si interiorul de gol :D Oricum, frumos si al tau :) 

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu
3 hours ago, MRC said:

Frumoasa masinuta ai!

O mica observatie: tipsurile n-ai cum sa le bagi mai interior?

Salut, ms!

O sa le tai pe acestea, sunt si prea mari in diametru, asa am luat-o, as vrea sa-i fac o evacuare inox cap coada dupa ce fac upgrade la turbo :)

Link către comentariu

Intre timp am pus si volanul in 3 spite, m-am gandit sa schimb climatronicul ca oricum sunt cam duse butoanele, asa ca am decis sa trec la climatronic de golf6 sau passat b7

image.jpeg

Link către comentariu
  • 4 months later...

Update - am reconditionat jantele Oz Ultraleggera - gun metal grey

- am scos emblema cu GTi

-revopsit embleme fata-spate negre

-demontat instrumente bord ptr schimbare lumini(de la rosu/albastru la alb)

daca stie careva caut arcuri sport h&r eibach ptr golf V

cheeers guys?

image.jpeg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!